-7-

4.8K 345 12
                                    

Kicsit feszengve álltam Mr. Park előtt.

- Igen?- kérdeztem illedelmességgel a hangomban.

- Apád és én holnaptól egy hónapra üzleti útra megyünk. De Jimint egyedül sosem hagytam otthon ennyi időre és tudom, hogy már félig felnőtt stb, de azt is tudom, hogy abban az egy hónapban ha egyedül lenne az összes napot ellógná az iskolából. Ezért megkértem anyukádat hagy töltse itt azokat a napokat a fiam, de ebbe a te beleegyezésed is kell. Ha zavar természetesen megoljuk máshogy- tájékoztatott Jimin apja nekem meg az agyam őrült kattogásba kezdett.

Egy hónapon keresztük Jiminnel össze zárva egy házba? Most álmodom talán? Egy ilyen szexes narancs törpével lehetőleg egy szobában mert vendégszoba nincs. Az összes porcikám azonnal rá akarta vágni, hogy igen persze. De az is közrejátszott, hogy ha egy menet lesz belőle és ha ő többet akar majd akkor hogy a francba fog telni a további egy hónap?
Ha meg majd el kezd nekem sírni, hogy csak kihasználom akkor apa az apjával bukta az üzletet. Azt pedig nem akarom. Minden esetre ha ide költözik és utolsó nap majd meg dugom abból baj nem lesz. De hogy fogom én azt kibírni? Ah bonyolult.

- Nem baj. Szívesen látom én is- mosolyogtam kissé hamisan, de aki nem ismer az azt hiszi az egy teljesen őszinte mosoly volt.

- Csodás. Köszönjük szépen a vendég látást és akkor hajnalban indulunk- mosolygott Mr. Park apámra. - Jimin pedig a cuccaival még akkor ma vissza jön.

Azzal Mr. Park elindult kifelé a nyomában Jiminnel aki csak egy minden tudó mosollyal fordult vissza felém és el is tűnt az ajtó mögött.

Teljesen kifáradva rogytam le a kanapéra. Ez a gyerek elveszi minden energiámat.
Halántékomat dörzsölve dőltem hátra és megéreztem egy formás fenekez az ölembe.

- Kuksi?- nyitottam ki szemeim.

- TaeTae- búgta a nyakamba és hozzám bújt.

Elmosolyodva öleltem magamhoz. Néha nekem is hiányoznak az ilyen szerelmes össze bújós pillanatok. De a szexet nem adom semmiért. Függő vagyok belátom, de a kapcsolat nem nekem való.

Már majdnem elaludtam Kuksiba bújva mikor anya csillingelő hanggal szöldécselt vissza a nappaliba.

- TaeHyung. Jimin a te szibádban fog aludni. Nagyon illedelmes fiúnak tűnik és szerencsés amiért az apja így törődik vele. Egy iskolába jártok igaz? Eddig nem is említetted, hogy ismered- ülte le mellénk és csillogó szemekkel vizslatott.

- Mert csak ma jött- feleltem kurtán.

- Mi a baj? Ne tagadd láttam, hogy méregetted. Remélem neked is benő végre a fejed lágya- mosolygott.

- Kössz- nézett anyjára vádlóan Kook.

- Nem úgy értettem. De ti is tudjátok ez nem fog sokáig így tartani. Egyikőtök akkor is lépni fog- azzal anya felállt és ment a konyhába vacsit csinálni.

Szuper. Elkellett szúrni a pillanatot. Engem annyira nem hatott meg, de Kook-on érezhető volt a változás. Elkomorulva és kissé szomorkásan mászott ki az ölemből.

- Kook jó vagy?- kérdeztem aggódva. Tudom, hogy úgy látszik mintha csak a szexre kellene, de nem. Nekem ő fontos.

- Persze- motyogta és felment a szobájába.

Sóhajtva menten utána. Nem szeretem mikor szomorú. Főleg olyan dolog miatt nem amit tudjuk, hogy egyszer úgy is el fog érkezni.

Kopogtam az ajtaján, de csak halk morgást kaptam válaszul.
Lassan kinyitottam az ajtót és az ágyához sétáltam amin jelen esetben össze gömbölyödve ült.

- Kookie- szólítottam meg szelíden és leültem mellé. - Elmondod mi nyomja a szíved?

- Vajon? Tudom, hogy a mi "kapcsolatunk" nem fog örökké tartni. Egyszer te is találsz majd valaki- felelte közömbösen de a hangja tele volt fájdalommal.

- Ettől nem kell félned. Nekem kellene pánikolnom, hogy elhagysz. Annyi mindenkit megkaphatsz, de te velem vagy. Tudom nem rendes kapcsolat, de azt nem titkolom, hogy szeretlek és fontos vagy nekem. Miattam meg ne szomorkodj. Tőlen csak jobbat találsz- nevettem fel keserűen.

Hisz kinek kell egy olyan srác aki megdugta már az egész sulit ( igen a tanárok sem kivételek) és olyan lendülettel cserélgeti a szexpartnereit mint más a fehér neműit? Nem vagyok büszke magamra, de ez vagyok én. Ezzel kell szeretni, de abban teljesen biztos vagyok Kook megfogja találni a számára tökéletest.
Halványan elmosolyodtam, amit szóvá is tett.

- Min mosolyogsz Oppa?- halk aranyos hangjától még nagyobb lett a mosolyom.

- Azon hogy mennyire fogsz hiányozni, ha a szerelem rád talál- pusziltam a homlokára.

- De Oppa engem már megtalált- ragadta meg az ingem nyakát és magára rántott.

- Ez csak vágy Kookie- mosolyogtam kajánul, de azért eszem ágában sem volt ellenkezni.

- Akkor elégítsd ki a vágyaim. Nekem csak te vagy és Suga Hyung

Utolsó mondtának szánta és már azonnal ajkaimon is csüngött. Viszonoztam édes, apró csókjait és lassan gomboltam ki inge minden egyes gombját közben ajkaimmal lassan fekmérve az előttem megnyílt puha új felületeket.

Halk sóhajai betöltötték a kis szobát amelyhez már annyi emlék fűz mindkettőnket.

Miután levetkőttettem és levetkőztetett azt várta, hogy egyből szokásosan tágítás nélkül belevágok a közepébe, de nem tettem. Olykor várni szoktam, hogy megszokja, de most szájába nyomva három ujjam vártam, hogy benedvesítse azokat.

Vette a célzást és elkezdte nyelvével körbe járni a szájába rakott testrészeim, de azért a szemében értetlenség türköződött.
Kis idő után kivettem ujjaim és fenekéhez helyeztem azokat.

Lassan merítettem el benne első azaz mutató ujjamat. Nem mozgattam mert láttam kicsit megremeg, de egy halvány bólintást követően lassan mozgattam benne.

Ez sem járt azért fájfalom mentesen, de mikor már a harmadik ujjammal is végeztem hálás pillantások közepette kaptam egy lágy és érzéki táncot amit a nyelvemmel kellett végig járnom.

Lassú csókunk közben én már a lábai közé fészkeltem magam és makkomat már a bejáratához is helyeztem.

- Mehet?- néztem kissé kipirult arcára.

Magamat is megleptem mennyire gyengéd és figyelmes vagyok, de egy ilyen kincs mint ő ezt érdemli. És mind azt amit tudok ebből én megadok neki.

- Igenh- sóhajtotta és ahogy lassan kapta meg egész hosszam feje azonnal a tollhallmazra csuklott és elnyújtva felnyögött.
Mindig imádtam a hangját, de most valahogy más volt. Nem annyira hangos, de sokkal több élvezet volt benne.

Lassú mozgásom után sem váltottam őrült tempóra. Lassan de még is sokkal szenvedélyesebben haladtunk egyre inkább a csúcs felé.

Mind ketten megtaláltuk a végleges beteljesedét amit egy forró csókban össze forrva értünk el.

Nem akartam össze nyomni így mellé ejtettem teljesen elernyedt testem.

- Miért?- kérdezte amikor már szabályozta a légzését.

- Mert te ezt érdemled- csókoltam meg és meghallottam anya hangját.

Biztos vissza ért Jimin. Na akkor kezdődhet a gyötrelmes még is élvezetekkel telített egy hónap.

Halii! :)
Remélem tetszett a részecske ♥♥ Majdnem meg van az 500+ megtekintés amit nagyon köszönök ♥♥
Ha tetszett nyomokat kérek!

Pussz: VALAKI

Egy éjszaka alatt [VMIN/BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now