"Promiň"

20 0 0
                                    

Tess:
Vrátila jsem se domů z focení pro Gucciho hrozně unavená. Šla jsem hned do horké vany a nechtěla nic slyšet. Užívala jsem si ten klid.

Telefon: "Ahoj, dnes mám večer kolem 19:00 čas, sejdeme se v hotelu jako vždy?"

Já: "Dobře, ahoj"

Nevěděla jsem proč tam zase jdu, když vím, že se ráno probudím a on už bude doma s Gigi, ale nemohla jsem ani myslet na to, že bych ho dnes neviděla.

Vylezla jsem z vany a šla si udělat něco k jídlu. "Super, avokádu a skořicový Jack, tím se moc nenajím"

Rozhodla jsem se, že se obleču a zajedu se najíst do restaurace.

Vyrazila jsem autem do mé oblíbené restaurace. Hned na druhé křižovatce jsem si všimla, že mě sledují fotografové. "Hm, dlouho mě nikdo netáhl opilou z nočního klubu ve 3:00 ráno do auta"

Dojela jsem před restauraci, zaparkovala a vyšla ven. Ano, to jsem mohla čekat, foťák vedle foťáku co na mě míří a křičí otázky: "Chodíte se Zaynem?" "Proč jste nejela do Paříže na přehlídky, kvůli Gigi?"

Ochranka mě procpala dovnitř. Super, tohle jsem potřebovala. Šla jsem si rychle objednat jídlo a čekala v rohu až to bude. Kamkoliv jsem se nahla, fotogragové mě přes sklo restaurace následovali. Čekala jsem asi 20 minut. Když už jsem si brala jídlo a otáčela se, všimla jsem si, že venku někomu strkají foťáky taky až do krku. "Sakra!" Řekla jsem si pro sebe. Tohle jsem k tomu všemu ještě potřebovala. Zayn a Gigi v objetí. V NY je tolik restauraci a oni musí do té co já? Tohle si ti debilové venku vychutnají. Oba vešli dovnitř. Se sklopenou hlavou jsem odcházela ven. Gigi zvedla hlavu k Zaynovi a spojila jejich rty v jedny. "Až mi bude večer strkat jazyk až do krku, doufám, že si na tenhle pohled vzpomenu!" Po myslela jsem si v duchu a rychle vypadla do auta.

Smska: "promiň" Z.

Nevím co tím promiň myslel, ale asi cítil, že mě jejich přítomnost zevnitř probodla. Jela jsem pomalu domů, abych si v klidu snědla jídlo, než poběžím na schůzku.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 08, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Milovala jsem tě.Where stories live. Discover now