Kapitel 5

18 2 1
                                    

Næste dag er jeg kommet på benene igen, og er på vej over til dansesalen. Jeg skal have en guitartime i dag, og jeg glæder mig meget. Jeg har kun spillet guitar når jeg var glad eller sur eller ked af det. Men i dag er det sammen med en gruppe nede i byen. Et sted der hedder (Satin Musikskole). Jeg har hørt om den skole før, og jeg søgte ind sidste år, men jeg kom ikke ind. Jeg snubler over en sten, og falder ned på jorden. En dreng kommer løbende hen til mig, "er du okay" spøger drengen og hjælper mig op. "Ja jeg er okay, hvem er du" spøger jeg og støver min mave af for jord. "Kan du ikke huske mig.... Festen.... Os" siger han og ser underligt på mig. "Nej var du der til festen... men hvad mener du med (os)??" svare jeg og prøver at husk ham, men det virker ikke. "Du ved det der skete til festen... kan du slet ikke huske det" siger han og træder et skridt tilbage. "Okay det her er akavet" siger jeg og samler min guitar op, og går. Jeg kigger tilbage men drengen er væk. Jeg begynder at gå igen han var virkelig lækker og gad vide hvad der skete den aften?

Timen var mega god og jeg mødte en mega sød pige som hedder Emma. Vi skal være sammen på fredag, lige efter jeg har været henne og besøge Sofie sammen med Anna. Hen er et år ældre end mig, men det gør ikke noget. Men så kan vi kun være sammen i weekenden, for hun går i gymnasiet. Men det gør ikke så meget.

Torsdag aften er jeg i gang med at pakke til at jeg skal sove hos Emma. Noget brummer i min lomme. Det er fra Alex, der står (sorry men jeg flytter til USA igen, jeg skal der hen og bo i en legelighed sammen med Mie i 5 år. Jeg rejser i morgen ses) jeg smider min telefon fra mig og begynder at danse, glædesdans. Efter han har været så ond mod mig. Men det er stadig trist. Kl. er næsten 21.00 men det er ikke for sent at danse. De andre er på en danse-kamp jeg gad ikke med for jeg havde det ikke så godt. Jeg tager min træningstaske, og går.

Jeg åbner døren til dansesalen, og tænder lyset. Jeg tager mit træningstøj på, og tænder for musikken. Jeg danser en masse serier. Både min solo og min duet hvor jeg forstiller mig Anna der danser med. Da jeg er færdig med at danse, er klokken. 01.30. "Fuck tiden er løbet og jeg lovede mor at jeg ville komme hjem kl.23.00" jeg løber hen og slukker musikken og tager mine ting. Da jeg er hjemme er kl.02.00. jeg åbner døren, og der står mor men armene over kors, og har en surt ansigtsudtryk. "Undskyld jeg kommer for sent hjem, det gik bare så godt og så løb tiden" siger jeg med et tiggende fjæs. "Ikke nogle undskyldninger, du skal gå ind på dit værelse, når du er kommet hjem fra Emma, har du stuearrest" siger mor og peger på døren til mit værelse. Jeg slæber min taske med mig ind på mit værelse. Jeg tager min skitsebog frem og begynder at tegne. Det danner en form for fugl, men jeg ved ikke hvilken fugl. Men den er meget smuk. Jeg finder nogle vandfarver, og noget vand. Jeg døber min pensel i vandet og så i en violet-farve. Jeg svinger penslen op og ned hurtigt, så det danner splattet violet maling, på fuglen. Men malingen er meget tynd af vandet, så man kan stadig se blyantstregerne. Jeg ligger blokke på mit skrivebord, og går ind i køkkenet. Jeg kigger i køleskabet for at se om der er noget lækkert. Mor er gået i seng, så hun kan få noget søvn til arbejdet i morgentidelig. Jeg tager noget brød og noget Nutella. Jeg smøre Nutella én ud på brødet og går ind på mit værelse. Jeg tager min computer, og åbner Facebook. Jeg sidder og spoler lidt. Indtil jeg er kommet til et opslag som Alex har lagt op. Det er et billede af ham og Mie der kysser. Der er en besked på billedet hvor der står: (GLÆDER MIG SYGT TIL USA. Du hørte rigtigt tager til USA igen men ikke alene, men med min skønne dejlige kæreste Mie. I morgen tager vi til USA og bor sammen i et hus som nogle af mine venner ejer, det bliver bare så nice!. Vi skal hygge og ud og se en masse ting sammen. Vi skal være der i 7 år, medmindre vi finder et hus som vi kan bo i. det må vi se, jeg tror at det bliver fantastisk, især med min KÆRESTE MIE...). Jeg kigger surt over på et billede af hele holdet, men ser kun på Alex på billedet. "FUCK HAM" skriger jeg og smider mig vredt i sengen. Jeg falder i søvn....... 


Den SommerWhere stories live. Discover now