11

142 18 16
                                    

Merhabalar efenim , evet vizeleri atlatmış bir yazar tam gaz devam ediyor. Öncelikle 1K olmuşuz çok çok teşekkür ederim. Bir de şimdi diyebilirsiniz ulan sanki 1M,  emin olun benim gözüme öyle geliyor . Umarım bu bölümü de seversiniz oylarsınız , yorumlarsınız ve bu sayede inş. minik adımlar ile 1M yi de görürüz. sizler değerlisiniz  , tekrar teşekkür ederim...

Bölüm biraz kısa oldu !!! Biraz da melankolik oldu sanırım ,  Aras da  artık bazı şeylerin farkına varıyor hadi hayırlısı !!!

Multi : Melek :) 

**********************************

Biz arabanın yanından ayrılmadan Cansu , Beren ve Dorukta meraklı topluluğa katıldılar. Cansu ve Beren mallarıymışcasına Arası sahiplenirken bu çocukta ne bulduklarını merak etmeden yapamadım.Dorukta aynı sahiplenici tavrını benim üzerimde uyguluyordu. Beni hızla Arasın yanından uzaklaştırıp konuştu bu sırada elimi tutmaya başladı. " Onun arabasında ne işin var " yüzündeki sinirli ifadenin yanında gözlerin de ki hayal kırıklığı beni şaşırtmıştı. Sesindeki sinirli ton ise daha yumuşak bir tınıya dönmüştü cümlesinin sonuna doğru.

" Angelll " beni sarsmaya başladı.

" Şey karşılaştık da O da getirdi " gözlerim fazla içmişim de odağını kaybetmiş gibi etrafta dolanıyordu, yalan söyleyemiyorum işte , ne yapayım Kafamı yere eğmem ile eliyle çenemi kavrayıp başımı kaldırdı. Gözlerime bakıp hafifçe sırıttı " Yalan söyleme " dedi.

" Hayır doğru , sadece karşılaştık " diye üsteledim , Dorukta sıkkın bir nefes verip , beni biraz kendine çekti. " Angel , O adamın etrafında olması beni uyuz ediyor " kaşlarım bu cevapla havalanırken , yüzümde oluşan tebessüm Doruğun gözünden kaçmadı ama umursamadan terleyen ellerimi eteğime silmekle meşguldum çünkü. " Hoşuna gitti anlaşılan " bu cevapla hızla gözlerine baktım ve aynı hızla başımı eğdim .

" Utandırıyorsun beni "

" Angel " deyip beni biraz daha kendine çekti, " Bana doğruları anlatmanı istiyorum "derken yüzümü elleri arasına aldı. Sıcak teni şu serin havada beni kavurmaya yetti. İşte bu zaten zayıf olan irademi kırdı. " Tamam anlatıcam" ondan uzaklaşmaya çalıştım ama bileğimdeki eli biraz daha sıkılaştı . Bu sefer gözlerime mavi elmaslarını odakladı.Fısıltı gibi bir sesle " Arastan uzak dur " dedi. Ambiyansın vermiş olduğu hisle kendimden geçerken ve nasıl bu denli yakınlaştığımızı anlamazken daha doğrusu Dorukun bu denli utangaç halinden sıyrılmasını seyrederken duyduğum erkeksi kahkaha ile sesin geldiği yöne döndüm . Alkışlayarak bize doğru ilerliyordu Aras. " Vay hayırlı işler gençler , ne güzel ama üzgünüm kardeşim bu kız sana yaramaz " cümlesinin sonunda tam karşımdaydı.

Doruk beni arkasına alarak Arasdan uzaklaşmamı sağladı. " Aras kardeşim uzak dur Angeldan " kolunu Arasın omzuna attı ve patpatladı. Aras yüzünde sinirli bir ifade ile omzundaki eli sertçe itti. Önce bir iki Cık cık çektikten sonra devam etti. " Kardeşim bu kızı sahiplenmeni yersiz bulsam da anla artık , benim arabamdan indi çalıştır saksıyı sence neden benimle geldi " Yaptığı imayı çok geçmeden anlamıştım.

" Ne saçmalıyorsun Aras " diye Doruğun arkasından fırladım.Beni deli ediyordu ama suç bende neden bindiysem şunun arabasına. Bok vardı sanki. Hem ne demek istiyordu bana . Orosbumuyum lan ben . Beni Beren ve Cansuyla karıştırdı herhalde.

" Melek bir dakika canım" diyerek beni saf dışı bıraktı eliyle de bileğimi tutup devam etti. " Doruk bu kız gece benimleydi ve kızları evime neden aldığımı en iyi sen bilirsin " derken bana göz kırpıp devam etti " Beren galiba seni aldatmış oluyorum , aşkım " deyip kıza umursamaz bir gözle baktı. Tekrar bana dönüp " Gece çok ateşliydin fıstık, haremime hoş geldin " deyip hırsla dudaklarıma yapıştı. Dudaklarımı bırakır bırakmaz Doruğun mavi gözlerine aynı hırsla bakıp her gün görmeye alıştığım alaycı tavrını takınıp " Al tepe tepe kullan , kardeşim " dedi.

TUTSAKWhere stories live. Discover now