7

214 29 9
                                    

*****Evveeettt !!! yb yazdım , fazla bekletmeyeyim dedim çünkü biliyorsunuz ki 15 tatili var ve Ispartaya ( memleket oluyor) gidicem , orada net olmadığı için yazamazdım.... Ve bir de şu var yeni kapağımız geldi yb ile birlikte onu da güncelledim kapağı yapan Reckless_ girllll adlı arkadaşıma çok çok teşekkürlerimi sunuyorum ve bu bölümü ona ithaf ediyorum .... Bu arada kapak nasıl , yorum atın !!!

Sizlerde umarım bölümü beğenirsiniz , yorum ve voteler atmayı unutmayın beni şarj eden onlar çünkü , destekler eksilmesin , iyi okumalar ve herkese 15 tatilinde - hiç sömestır diyesim gelmiyor , sevmiyorum ne yapayım - iyi eğlenceler , umarım karnelerde iyidir ...*****

Multi : zafer kazanmış bir MELEK

Yatağımda sıçramam ile korku bedenimi sardı , küt küt atan kalbim , derin soluklarım uykumu ikiye ayırdı. Uykumun bir yarısı devam etmemi belli edercesine gözlerimin kepenklerine inmesini emrediyor , diğer yarısı ise kulaklarıma dolan ve her geçen saniye daha da artmaya başlayan gürültü ile kaçmaya çalışıyor ve beynimi uyanmam için uyarıyordu.

Gürültünün kaynağını henüz belirleyememiş olsam da, artık ne olduğunu seçebiliyordum. Müzik bu ! İyi de gecenin körü ya !

Yan odadan gelen müzik sinirlerimi zorluyor ve sıcacık yatağımdan çıkıp onu yok etmemi istiyordu. Sinirle nefesimi bırakıp , kaşlarımı çatarken saate bakmak için telefonumu uzadım. Keşke bakmaz olaydım , oha ya ! Gecenin 3 ya , bildiğin 3 !

Yemin ediyorum bu kez geberteceğim bu iti . Öküz ! , gecenin bir yarısı bu müzik aşkı da nerenden geliyor ? Tamam Derya Uluğu bende seviyorum şarkısı da güzel ama bu saatte de çekilmiyor hani. ( Biraz reklam yapayım dedim bu şarkı son bir kaç gündür favorim - Derya Uluğ : Canavar , bu şarkıyı dinleyerek yazdım :D)

Heyyy Allahım ya !

Odamda yankılanan müzik , yataktan her ne kadar çıkmayı istemesem de çıkmam için beni tahrik etmeye devam ediyor , kulaklarımı koparma isteğimi körüklüyordu.

Şimdi beni beğenmez olmuş

Bana yüz çevirip gururlu dursun

Bırak bakmasın isterse sussun

Ensem ona dönük oraya konuşsun

Şarkı nakarata girince istemsiz olarak kendimi sözleri mırıldanırken ve sallanırken buldum . Bu duruma biraz tebessüm etsem de , şuan sinirim daha ağır basıyordu. Elimi yumruk yapıp duvara bir kaç kez vurdum tabi ki durum değişmedi , bu kadar sese duyması imkansız zaten . Elimin acısıyla kalakalmıştım yani. Elimi hafifçe ovuşturup , pikeyi ise tam tersi, bir hışımla üzerimden atarken bildiğim , bilmediğim , hayal gücümün yettiği kadar oluşturabildiğim tüm küfürleri Arasa saydırıyordum.

BBBBİİİİİİİİİPPPPPPPP!!!!!!!!

Sıcak yatağımdan ayaklarımı sallayıp , terliklerimi ayağıma geçirdim . Odanın serin havası bana meydan okurcasına üzerime gelirken onu hiç kaleye almayıp odanın kapısını sertçe açıp , Arasın odasına , yan odaya doğru ilerledim . Şimdi bu çocuğa bu kadar sinir olurken neden yan odaya yerleştin diye soran sözlerinizi duyar gibiyim. Haklısınız ! Benim elimde olan bir şey değildi, evin kuralları işte Arasın ihtiyaçlarını karşılamam için ona yakın olmam gerekiyormuş. O yüzden bana da bu odayı hazırlamışlar . Bla , Bla bla....

Odasının kapısının önünde durup , son bir kez sinirle nefesimi bıraktım. Kapıyı tıklamaya başladım ama ne kadar hızlı vurursam vurayım duymayacağını bildiğim için bu sefer elimi acıtmadan bıraktım vurmayı . Daha fazla dayanamayıp Sultan Süleyman edasıyla kapıya hücum ettim .

TUTSAKWhere stories live. Discover now