3

58 11 8
                                    

Krvelačná růže:
   Nakonec se mi to povedlo a já hladce dopadla metr za ohnivou hranicí. Ostatně jako vždycky. Vběhla jsem do domu kde už byli připraveni nepřátelé. Koutkem oka jsem zahlédla Lilie jak mě napodobují a vrhaj se skrz oheň. Nebyl čas na ně s něčím čekat a tak jsem začala bojovat.

Chizuru:
Proč to dělají? Co jim ti úředníci udělali? Co tím Lilie sledují? Nebo je to úplně jinak? Najednou se z různých uliček  začali nořit bojovníci a nevypadali, že by byli od Lilií, jelikož se bojovníci Lilií začali rozestavovat do oblouku kolem nás jako by nás chránili a vlastně to i dělali, ikdyž nevím proč. Čím víc se objevovalo cizích tím víc i Lilií. Nikdy by mě nenapadlo, že jich je tolik. ,, Jmenuji se Otori Hirosi a tohle je Saga Masato. Doprovodíme vás do bezpečí"

Hijirikawa:
,,To nás jako podceňujete?! My umíme bojovat!" ,, O tom nepochybuji, ale tahle situace se vás rozhodně netýká. Tak nás prosím následujte."  má pravdu ohledně té situace, ale stejně si myslím, že nás chce mít spíš pod kontrolou.

Krvelačná růže:

Postupovali jsme dál do budovy a měli jsme navrch. Ale pouze tady. Venku to asi moc vábně nevypadá jak jsem stihla vidět.  Za pár minut, které se přehouply k náší straně jsem zahlédla ministra, který se snažil utéct a nakonec se mu to i podařilo nebýt střechy, která se na nás zbortila. Já i pár bojovníků jsme zůstali uvězněni a přes všechnu naší snahu se nám nepovedlo dostat ven.

Ahoj, tak doufám že se na mě nezlobíte za dlouhou neaktivitu v tomhle příběhu. Budu ráda za všechny názory i kritiky.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hakuouki- Saito-san?Where stories live. Discover now