Kapitel 2

19 0 0
                                    

Hur mycket jag än ville stanna kvar i duschen och fortsätta drömma så ville jag träffa Naomi ännu mer, så jag skyndar mig och duschar klart, tar tag i en handuk och lindrar den precis runt midjan. Jag greppar tag i handduken för att den inte ska ramla av ifall att det skulle hända att Naomi skulle sitta väntandes i mitt rum. För mycket ville jag trots allt inte visa, det skulle bara skrämma iväg henne från mig. Sakta smyger jag tillbaka in till mitt rum, jag försöker att inte orsaka några ljud. Hon får inte få syn på mig, jag vill inte att hon ska komma upp till mitt rum än och se mig såhär. Idag ville jag fixa mig extra mycket, då jag har tänkt att bjuda ut Naomi till min skolbal under middagen. Jag öppnar min garderob och kollar igenom mina kläder om jag kan hitta något extra fint. Min garderob är inte så organiserad, alla kläder ligger i enda stor röra. Jag rotar mig fram i högen av kläderna och efter mycket letande hittar jag en svart skjorta, dock så var den skrynklig och saknade en svart knapp i nedre delen. Detta är den enda skjortan jag äger så den fick duga trots allt. Handuken slänger jag av mig och tar på mig kalsongerna, jag slänger på mig mina ljusblåa slitna jeans som jag alltid använder och tar på mig skjortan. Det ser egentligen inte så bra ut i spegeln, jag ser ut som en töntig tonåring som precis kommit hem efter en första fest och fått i sig alldeles för mycket alkohol och kommit hem bestulen på sin hundring som han hade i bakfickan. Men det är inte mycket som finns och göra åt, då jag inte har någon tid att byta om eller överhuvudtaget några kläder att byta om till. Jag slänger på mig en skinnjacka över skjortan för att försöka dölja den saknade knappen och den skrynkliga skjortan. Jag sprutar lite parfym, tar en sista titt i spegeln och sedan traskar jag ner för trappan.

Där stod Naomi, min bästavän och även tjejen jag gillar. Jag stod stilla vid hallen i någon sekund och bara stirrade på henne. Jag kan inte sluta titta på hennes vackra glasklara blåa ögon, hennes fina fylliga röda läppar och hennes vackra svarta hår, jag blir generad, oerhört generad, aldrig förut hade jag sett en så fasansfullt vacker tjej. Jag kan dessvärre inte heller motstå att snabbt betrakta hennes sexigt snygga kropp, hon har nämligen på sig en kort jeanskjol som får hennes gyllenbruna, långa ben att se oerhört mer sexiga ut än i vanliga fall, tillsammans med hennes vita tröja med stor tajt urringning vid brösten. Det är något som attraherar mig ofantligt mycket.

Det var på tiden! Hör jag Naomi säga.
Du skulle kanske ta och ringa först så kanske det inte skulle ta en sådan tid svarar jag tillbaka.

Hon kollar kärleksfullt på mig och kommer fram och lutar sig fram för en kram, hon tar båda sina armarna runt om min midja och lutar huvudet vilande mot bröstkorgen på mig. Jag kan känna hennes andetag mot min hals och jag känner ett visst pirr i magen som jag alltid får när hon kramar mig. En spontan tanke dök då plötsligt upp i hjärnan på mig, hur skulle jag känna om jag någonsin får mer än bara en kram utav henne? Liksom bara kramen får hela min kropp att rysa och magen pirra.

Ska vi dra och käka, jag är vrål hungrig! Dessutom har jag något viktigt att berätta, lägger hon till.
Jaha, då är det väl bara till att börja gå mot stan, säger jag med en fundersam blick.

Vi går mot cykelstället utanför mitt hus, låser upp våra cyklar och beger oss mot stan. På vägen till stan kan jag inte sluta tänka på vad Naomi har och säga. Hon kanske vill berätta att hon har känslor för mig, det kan förhoppningsvis vara det viktiga hon vill berätta. Men det skulle vara mer realistiskt om hon berättade att hon inte har samma känslor som jag har för henne, att vi skulle förbli bara bästa vänner och inget mer. Denna tanken skrämmer upp mig mer och gör mig oerhört nervös.

A/N
Borde jag göra en engelsk version av den?

Stor stad, Liten världWhere stories live. Discover now