25 juli SISTA

1.6K 87 45
                                    

Med en hög smäll smällde jag igen bildörren vilket fick Marcus bredvid mig att rycka till. "Shit, vad håller du på med?" frågade han skrämt och jag ryckte på axlarna. "Är du sur på något eller någon?" frågade han och jag skakade på huvudet. "Nääh" svarade jag enkelt och han fnös.

"Cajsa, jag ser att du är sur.. Kan jag göra något?" frågade han och jag log smått åt honom. "Nej, det är lugnt" svarade jag honom och ett flin spred ut sig på hans läppar. "Säkert?" frågade han och jag nickade.

Några timmar senare stannade vi för att äta middag. Marcus och jag åt upp snabbare och bestämde oss därför för att ta en promenad vid en liten sjö som fanns vid restaurangen. Vi gick på den grus belagda stigen och kollade ut över det smått rosa vattnet. Solnedgången var superfin och det visade sig dubbelt på sjövattnet.

Jag snubblade till på en sten och svor till. "Jävla sten" sa jag och sparkade iväg den. "Huh, fortfarande sur?" frågade han och jag ryckte tvekande på axlarna. "Jag kanske kan få dig gladare?" sa han och jag kollade frågande på honom.

Han tog tag i min handled och drog mig till närmsta bänk. Vi satt tysta en stund och kollade ut över det rosalila vattnet. "Vad tänkte du?" frågade jag honom och han vände sig genast mot mig. "Asså, jag har tänkt på en sak... Ganska länge" sa han och jag kollade fortsatt frågande på honom. "Vad?" frågade jag och han kliade sig nervöst i nacken.

"Du vet... kyssen?" frågade han och jag nickade. "Betydde den något för dig?" frågade han och ett leende sprack upp på mina halvt torra läppar. "Eeuhm... Jaa" svarade jag stelt och ett brett tandlöst leende satt fastklistrat på Marcus läppar. "Bra" hann han säga innan han tryckte sina läppar mot mina.

När vi drog ifrån kyssen kollade han gulligt in i mina ögon. "Och du, en till sak bara... Får jag kalla dig min?" frågade han och jag nickade ivrigt. "Självklart" svarade jag.

SORRY GUYS MEN BOKEN ÄR SLUT! MEN DET KOMMER EN UPPFÖLJARE!  MEN FÖRST SKA JAG SKRIVA EN NY BOK EMELLAN... 🙂🙂🙂

MEN HALLÅ?! TACK SÅ SJUUUUKT SJUUUKT SJUUKT MYCKET!! JAG LIGGER PÅ PLATS 1 I FANFIC OCH HAR 20K LÄSARE?!

DET ÄR SJUUUUUUKT

vet

inte

vart

jag

ska

ta

vägen

TAAAACK

Ni får ha det bäst tills vi ses i uppföljaren! Men först ska jag skriva klart "Att minnas" och sen ska jag skriva "Who actually cares?"

MEN TACK FÖR ALLT

VILL KRAMA OM ER ALLIHOPA

<33333333

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Apr 29, 2017 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Du verkar rolig | m.gOù les histoires vivent. Découvrez maintenant