Pic, pic, pic

1.3K 91 17
                                    

Era o familie formată din soț, soție și fetița lor, care avea un cățel tocmai pentru că și-l dorise atât de mult. Familia locuia la bloc la parter.

Într-o seară părinții fetiței au decis să se ducă la o petrecere organizată de o cunoștință mai veche și au lăsat-o pe fiica lor acasă cu o bonă. Părinții i-au zis bonei să încuie toate ferestrele și ușa de la intrare și să fie atentă că de... stând la parter nu știi niciodată cine mai sare un geam. Așa că mai bine să fim precauți. Întocmai a făcut și bona imediat după plecarea soților.

Se făcuse 11 noaptea și era timpul să se culce și fetița. Bona a dus-o în camera ei, a băgat-o în pat, s-a asigurat s-o învelească pe fată, iar câinile s-a băgat sub pătuțul micuței. Bona s-a dus apoi în sufragerie și în scurt timp au adormit și ea și fata.

Pe la 1 noaptea se aude picurând apa. Știți sunetul acela care de multe ori te sperie: pic, pic, pic. Fetița s-a trezit și s-a ridicat să vadă de unde curge apă. Băgă mâna sub pat să vadă dacă mai e cațelul acolo și acesta o linge pe mână. Fetița se duce la baie, aprinde lumina și vede că nu e strâns bine robinetul. Îl închide și se duce după aceea înapoi în pat. Adoarme până pe la vreo 2-3 când iar aude sunetul acela "pic, pic, pic". Se ridică din nou din pat și bagă mâna sub acesta. Atinge cățelul și acesta o linge pe mână. Fata merge iarăși la baie, descoperind de data aceasta că robinetul e bine închis însă sunetul tot se auzea.

Se duce la bucătărie și ce să vezi?Aici curg picături din robinet. Îl închide bine și pe acesta și revine la loc în pat. Adoarme din nou, dar pe la 4 dimineața (părinții tot nu ajunseseră acasă) iar se aud picături curgând.

Fata se ridică iar din pat... bagă mâna sub el. Vede că o linge câinele.

Se duce la baie - robinetul închis.

Se duce la bucătărie - robinetul închis.

Fata intră în panică pentru că încă putea auzi clar picăturile. Se hotărî să o trezească pe bonă, să descopere care-i problema. Intră în sufragerie... se uită la canapea, unde o vede pe bonă dormind dusă.

Și deodată privirea îi este atrasă spre colțul sufrageriei unde era câinele ei spânzurat și înjunghiat, dându-și seama că sunetul scos de sângele care lovea podeaua în continuu era pic, pic, pic.

Fetița nu mai știa ce să facă. Nici să țipe nu putea, șocul era prea mare. A reușit totuși să fugă înapoi în camera ei. În pat, fiind învelită cu plapuma peste cap, a văzut o placuță sau ceva pe care scria cu sânge:

"Și oamenii pot linge."

Creepy things Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum