Brățara roșie

8.2K 426 86
                                    

În Coreea, când un pacient este dus la spital, i se pune o brățară albă la mâna stângă. Aceste brățări conțin numele și informațiile despre pacient. Când un pacient moare, i se pune o brățară roșie pe mâna dreaptă și este dus la morgă.

La un spital obișnuit din Coreea, un tânăr doctor lucra în schimbul de noapte. Era în jur de ora două când a terminat ultima operație. Acesta era la etajul 5 așa că se indrepta spre lift.

Doctorul era foarte obosit după o zi grea la muncă și abia aștepta să plece. La ora două, în spital era foarte liniște. Mulți dintre pacienți dormeau, iar majoritatea asistentelor erau deja acasă.

El intră în lift și observă că acolo mai era încă o persoană. Acesta începu să poarte o conversație cu femeia de lângă el până ce liftul a coborât.

Liftul s-a oprit la subsol și ușa s-a deschis. Aceștia au văzut un om în vârstă îmbrăcat într-un halat alb. Bătrânul se pregătea să intre în lift, dar imediat doctorul a apăsat pe buton să-i ducă înapoi la etajul 5.

- De ce ai făcut asta? A întrebat femeia mirată.

- Am făcut o grămadă de operații, spuse doctorul. Am văzut o mulțime de oameni murind. Când un pacient moare, i se pune o brățară roșie pe mâna dreaptă.

Femeia amuți.

- Ai văzut-o, nu-i așa? Spuse doctorul. Acel bătrân... acel bătrân avea o brățară roșie pe mână.

- O brățară roșie... Spuse femeia în timp ce își ridica mâna. Vrei să spui una ca asta, așa-i?

Creepy things Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum