99 de trandafiri roșii și un trandafir negru

4.1K 287 39
                                    

A fost odată o familie formată din 4 membri, care trăia în orașul Dark Town. Cei 4 membri erau: Ashley, o fată de 13 ani; Josh, un băiețel de numai 8 ani; și mama și tatăl lor.

Peste 2 zile urma să fie ziua fetei. Mama ei se duse la florărie cu gândul să-i cumpere un buchet de flori.

Ajunsă acolo, îi ceru vânzătoarei un buchet care să conțină 100 de trandafiri roșii. Vânzătoarea îi spuse că nu are decât 99 de trandafiri roșii și unul negru. Femeia îi cumpără așa.

Spre seară ajunse acasă. Toți dormeau. Femeia puse buchetul de flori lângă patul fetei pentru ca ea să îl poată găsi dimineața, și plecă la culcare.

La miezul nopții o mână ieși din trandafirul negru și o strânse pe fată de gât. A doua zi, familia ei o găsi pe Ashley moartă, dar nimeni nu știa motivul morții ei.

Trecu un an de la moartea fetei și peste 2 zile avea să fie ziua de naștere a băiatului. S-a intâmplat la fel.

Trecu încă o lună. Peste 3 zile avea să fie ziua soțului ei. Ea din nou se duse la florărie, cumpără cei 99 de trandafiri roșii și unul negru și îi puse lângă patul soțului când el dormea. Doar că în seara asta se hotărî să rămână și ea în cameră, ca să vadă ce se intâmpla.

Seara, văzu o mână care ieșea din trandafirul negru. Luă cuțitul pe care îl ascunsese sub pernă și tăie mâna. Soțul femeii nu păți nimic.

A doua zi, femeia se duse la florărie pentru a face reclamație, dar când ajunse acolo, văzu că vânzătoarea nu mai avea o mână.

Creepy things Where stories live. Discover now