02

68 8 2
                                    

______________________________
2/Expeliarmus

Odzbrojí protivníka______________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Odzbrojí protivníka
______________________________

Rosemarie

Moja mama je smrťožrútka.

,,Merlin, ako je možné že som si to nevšimla?"

Úplne som sa zosypala. Veď mama bola vždy taká milá, vôbec nemala povahu smrťožrútky.

Odložila som fotku s členmi smrťožrútov a vybrala som ostatné veci z hracej skrinky. Bolo tam biele mäkké pierko z ktorého vyžarovala neznáma sila. Vložila som si ho do vrecka s tým že ho ešte možno budem potrebovať. Hlas v mojej hlave mi našepkával že to je pravda. Ostatne v skrinke boli už len kľúčik od trezoru, ktorý som si tiež zobrala, a papier v gréčtine. Teda starogréčtine. Viem to, pretože sme boli minulý rok na dovolenke v Grécku. Len stále neviem ako tomu možem rozumieť, a to že sa mi písmenka v hlave poprehadzujú až kým to nieje v angličtine. Možno je to začarované? Dosť možné, žijem predsa v čarodejníckom svete! List som si taktiež zobrala, rozhodnutá ho prečítať, a skrinku vrátila na miesto. Aratze mi poletovala okolo hlavy, keď som vošla do svojej izby. Z kufra som si vyhádzala veci, a zbalila si nové oblečenie a hygienické pomôcky.

Stála som pred zrkadlom. Slzy mi tiekli z očí keď som premýšľala čo teraz spravím. Dúfam že Weasleyovcom nebude vadiť moja prítomnosť. No čo im poviem? Že moja matka je hlúpa klamárka a odišla za svojim milovaným temným lordom?! Budem potrebovať dobré klamstvo. Ešte že ma dvojčatá naučili dobre klamať.

Tvár som si opláchla studenou vodou a vrátila sa do izby pre kufor.

Cestu k domu Weasleyovcou som mala krátku. Ťahať za sebou kufor, a za opaskom mať meč, však nieje najlepšie v tejto situácii, a tak keď som konečne prišla do susednej dediny, svetlá z niekoľko poschodového domu ma hladili po tvári.

Práve som si utrela zaslzenú tvár keď sa za mnou ozval priveľmi známi hlas.

,,Rosie! Vedel som že prídeš. Vlastne sme sa s Georgom stavili, no to nieje podstatné.

Ani som nečakala a vrhla sa Fredovi do náručia. Ihneď ma objal, a hladil po chrbte. Plakala som mu do hrude a konečne našla pokoj.

,,Už to je dobré Rose, vyplač sa. Som tu s tebou."

Šepkal mi do ucha svojím zamatovým hlasom bez jediného kúsku sarkazmu ktorý vždy plával na povrchu. Upokojilo ma to, a pomaly som zabúdala na svoje problémi. Na matku zradkyňu, na neznámeho otca a aj to že som šialene hladná. Vnímala som len jeho vlas ktorý znel ako morské vlny jemne narážajúce na skaly.



















You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

angelic. //Malfoy//Where stories live. Discover now