Kapitel 16

675 16 15
                                    

Stella

Jag gick sakta ner för trapporna in till köket med ett flin på läpparna. Jag kom in till köket och såg Justin framför spisen. Lets do this.

"Vad har du lagat för något?" frågade jag medan jag stod mot kylskåpet och korsade armarna.

"Ehm rostbiff me-" han vände sig om och kollade på mig. "m-med p-persiljesås och potatis" fortsatte han och kollade på mig från topp till tå.

"Mmm vad gott" sa jag och gick förbi honom men såg till så att jag rörde vid honom med min arm och satte mig på stolen. Han kollade fortfarande på mig helt chockad.

"Ehh Justin?"

"Hallå Justin?"

"Uh va?" svarade Justin efter att jag avbröt hans drömmar.

"Ska vi inte äta nu? Är skit hungrig" sa jag och tog fram två tallrikar och fyllde våra glas med vatten.

"Ja såklart ska vi göra det, förlåt jag tänkte bara" sa han med ett svagt leende och försökte hålla ögonkontakt så mycket som möjligt för att inte titta ner på min kropp.

Va tänkte han på huh? Han vände sig om för att ta ut maten från ugnen och när han vände sig så råkade jag kolla ner på hans byxa. Shit. Han är kåt. Var det här verkligen det jag ville ha? Jo Stella, låt han lida.

Justin kom fram till bordet och började lägga maten på min tallrik. Jag märkte att han skakade väldigt mycket. Det här kommer bli kul.

"Det är lugnt Justin, jag kan lägga min mat själv" sa jag med ett leende på läpparna medan jag smekte hans arm. Han slutade med det han gjorde och bara kollade på mig.

"Stella vad försöker du göra? Du var sur för 10 minuter sen, vad är det du vill få ut av detta?" sa Justin förvirrad och tog bort min hand från hans arm. Jag satt där helt tyst och inte visste vad jag skulle säga.

"Jag vill inte bråka med dig Justin, jag tycker inte om det. Kan vi inte bara glömma det?" sa jag och tog tag i hans hand. Han tittade på mig men sa inget utan nickade bara.

Justin satte sig framför mig och vi började äta. Efter 5 minuter av ren tystnad så ringde min mobil. Tack och lov. Jag tittade på min mobil och såg att det var Oscar som ringde. Justin såg vem det var och kollade på mig.

"Förlåt måste svara" sa jag till Justin och gick ut från köket. Jag kunde känna Justins hårda blickar på min rygg men tittade inte bak.

Jag gick in till vardagsrummet och svarade. "Hallå?" sa jag och satte mig på soffan.

"Hej Stella, hur är det?" frågade Oscar och det fick mig att le lite eftersom det var ett tag sen vi pratade.

"Hej, allt är bra med mig Oscar. Själv då?" frågade jag och jag satt i vardagsrummet och pratade med honom i 20 minuter och glömde helt bort att Justin var kvar i köket och väntade.

Justin

Är hon seriös? Jag har suttit och väntat i snart 20 minuter på henne medan hon sitter i vardagsrummet och pratar med en idiot. Först kommer hon in till köket med kortaste shortsen och linnet som visade hennes form perfekt, sedan glömmer hon bort att jag existerar när hennes idiotiska "pojkvän" ringer.

Jag vet vad hon försöker göra, hon leker med mig. Tyvärr Stella, du kanske är smart men jag är smartare. När du är med mig så är det jag som bestämmer. Om hon så gärna vill ha uppmärksamhet från mig så ska hon få det. Skiter i konsekvenserna nu.

30 minuter hade gått och hon var fortfarande inte klar. Jag hade hunnit göra disken och plockat undan. Nu får det vara nog. Jag gick ut ur köket in till vardagsrummet och såg att hon sov. Det är därför hon inte kom. Jag är en idiot.

Jag gick fram till henne och försökte väcka henne.

"Stella, vakna" viskade jag mjukt i hennes öra och smekte hennes arm.

"Mhhhh, nej mamma inte nu" stöna hon och vände sig till andra sidan av soffan. Fuck. Bara hon visste vad hon gjorde med mig. Jag suckade och bar henne upp till hennes rum. Hon automatiskt la sina armar runt min hals och la sitt huvud på min axel. Jag la henne försiktig på sängen utan att väcka henne. Jag råkade kolla på hennes kropp av misstag och kunde inte släppa blicken. Jag kunde inte låta bli att inte röra henne så jag smekte hennes ben försiktigt. Fuck Stella.

"Justin vad gör du?" vaknade Stella och kollade på mig. Shit.

"S-stella förlåt jag me-" hon skrattade bara.

"Varför skrattar du?" frågade jag förvirrad. Hon log mot mig och tog min hand.

"Justin du får röra mig hur mycket du vill och när du vill" sa Stella och drog mig på henne i sängen.

"S-stella vi borde in-

"Shh Justin, jag vet att du vill" viskade hon och la sitt finger på mina läppar. Jag böjde mig sakta fram och kollade på hennes läppar.

Jag är fucked.

The Diary Of Dirty Secrets (J.B)Where stories live. Discover now