Deel 11

20 4 0
                                    

Pov Merle

Dan komen de andere meiden van little mix ook op me af en schudden ook mijn hand. Het gaat hetzelfde als bij Perrie en mij. Ik loop samen met aan de ene hand Perrie en aan de andere kant papa Naill naar de ruimte waar we moeten zijn de andere volgen ons. Als we er zijn komt Simon naar ons toe. Eindelijk Merle je bent er zegt Simon. Sorry Simon verontschuldig ik me. Merle ik heb je via de app de muziek die bij de 2 liedjes horen gestuurd en de naam staat er ook bij en hier zijn de blaadjes van de liedjes. En jongens en Merle zijn jullie klaar voor de fotoshoot? vraagt hij. Ik kijk mijn vaders vragend aan. Sorry Mer we waren vergeten het te vertellen zegt papa Liam. Maakt niet uit gelukkig had ik me haren al gedaan zeg ik terwijl ik zucht. Merle thuis hebben we in je kleding kast 8 setjes kleding uitgezocht. (Deze looks)

 (Deze looks)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na de fotoshoot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na de fotoshoot. Pov Merle
We zijn net klaar met de fotoshoot. Mijn papa's gaan binnenkort op Tour en ik ga mee little mix is het voor programma en ik doe met hun mee. Morgen gaan we de spullen inpakken en zaterdag (nu dinsdag) gaan we op Tour. Eerst gaan we in plekken in Amerika dan naar Frankrijk,Nederland,België en nog veeeeeeel meer landen.
Thuis aangekomen
We zijn eindelijk thuis. Ik heb toenet heelal gekregen ik kan het al super goed. Ik heb zenu ook aan ze zien er echt ook uit als gewone zwarte met roze gympen. Ik rijd naar de deur en wacht op Paul tot hij de deur open doet. Ik denk dat ik hem eens een bijnaam moet geven ik denk aan een meisjes naam die op Paul lijkt misschien Paula,Paulien of Pauline. Ja Pauline is goed! Geef ik mezelf als compliment. Ik loop naar papa Harry,Louis en Naill en leg ze het plan uit. Ik loop naar Paul toe en zeg Pauline ik heb honger. Merle ik weet niet tegen wie je het hebt zegt Paul. Ineens komt papa Harry aanlopen. Heyy Mer en Pauline! Schreeuwt Harry. Hij tilt me op en rent naar papa Naill papa harry zet me op het keukeneiland. Hij pakt een pizza en geeft hem. Thanks papa Hazza. Alsjeblieft Mer. Als ik mijn pizza op heb word ik opgetild door papa Liam. Mijn andere papa's lopen voor ons dus ik kan niet zien waar we heen gaan. Papa Harry heeft blaadjes in zijn handen ik gok van mijn liedjes. Wat zei ik ik dacht toch dat we gingen zingen ik heb dus gelijk we lopen de "studio" in die in ons huis is. Papa Liam zet me neer en papa Harry geeft me de blaadjes van de liedjes. Hij pakt mijn mobiel en toetst mijn code in 1304 van 13 maart omdat ik sinds 13 maart mijn ouders kwijt ben geraakt. Al mijn papa's weten mijn code en ze weten ook de betekenis erachter. Ik loop naar de microfoon en mijn andere papa's ook papa Naill pakt ook zijn gitaar. Hij heeft mij ook gitaar leren spelen. Dus ik pak ook een gitaar. Op 1 staat mijn naam en op een andere die van Naill. We beginnen het lied te zingen het gaat over een meisje die door iedereen word buitengesloten door haar ogen want ze heeft een bruin en een blauw oog, uiteindelijk geeft ze het op en sluit ze zich op in haar kamer. Als we klaar zijn doen we het lied nog 3 keer en beginnen dan aan de andere dat gaat over een jongen die zijn ouders kwijt raakt en in een weeshuis komt, na 3 jaar te wachten op adoptie is het nog steeds niet gebeurt en geeft hij de moet op uiteindelijk word hij geadopteerd door een heel aardig gezin waar hij veel aandacht krijgt. Als het lied klaar is zingen we het nog een paar keer. Dan loop ik naar mijn kamer en pak een pyjama. Dan pak ik nog ff mijn telefoon kijk wat op sociale media, zet mijn telefoon uit en ga slapen. Ik krijg van al mijn papa's ook nog een kus.

Het het hoofdstuk snel op mijn telefoon gemaakt maar dat gaat moeilijker dan op de iPad of laptop dus best kort maar goed. En volgend stuk kan je een rol in dit boek krijgen! Dus lees die zeker!

1D adopteert my!Where stories live. Discover now