14.

1.3K 85 0
                                    

Pohled Seba:

Byl jsem nehorázně šťastný. Vždyť moje Em teď leží vedle mně v posteli.

Vzbudil jsem se brzo ráno mohlo být tak šest. Zašel jsem si do koupelny a převlíkl se do oblečení ze včerejška. Leo mi večer půjčil pyžamo.

Rozhodl jsem se, že nám nachystám snídani.

Udělal jsem paličinky s Nuttelou a k tomu nakrájel jahody. Ještě jsem našel skelničky a džus dal jsem to všechno na tácek a vyrazil nahorů za Em.

Ani se mi jí nechtělo budit, byla tak strašně roztomilá. Sedl jsem si za ní na postel a tácek s naším jídlem položil na noční stolek. Sklonil jsem se k Em a políbil ji. Trochu zamručela, ale probrala se.

Oba jsme si sedli na posteli a já před nás položil tácek.

E: ty jseš úžasnej

S těmito slovy se ke mě nahla a políbila mě. Já jsem se nebránil a spolupracoval s ní. Po chvíli jsme do toho zapojili i jazyky a byla z toho válka.

Až jsme se odtáhli, tak jsme se hbed pustili do jídla. Em k tomu pustila i nějaký písničky, aby tu nebylo slyšet jen naše žvejkání.

Po snídani jsme se vydali do kuchyně, kde jsme umyli nádobí a potkali Eminu mamku. Pořádně nevím co se tu stalo, ale nebudu na Em tlačit, až bude chtít řekne mi to sama.

Nevěděl jsem co mám dělat, tak jsem si řekl, že si půjdu zaběhat. Em pomáhá Betty v kuchni a kluci se dívaj na jakousi komedii.
Odpoledne máme zápas, asi tam půjdu i když se mi nechce.

Vzal jsem si sluchátka a mobil, vyběhl jsem ven a běžel po cestě až k lesu. Vůbec to tu neznám. Běžel jsem po kraji lesa, tak bych se neměl ztratit.

Běhal jsem asi půl hodiny pak už mne to přestalo bavit, tak jsem běžel k Em domů.

U oběda bylo ticho, ale takový to nepříjemný, když nikdo neví co říct. Tak toto přesně nesnáším. Měli jsme kuře a rýžu, k tomu byl ještě nějakej slaát. Bylo to dobrý, ale ta nálada u stolu byla otřesná a to nás tam sedělo osum.

V jednu jsem vyrazil ke Kláře domů. Zrovna sledovali nějaký film, tak jsem se k nim přidal. Byl to romantický film, ktetý nemám moc rád, takže jsem šel do sprchy a nachystat si věci na zápas.

Vlastně, když to tak vezmu, tak je teď fakt dicný období. Em se pohádala s rodiči, já s tátou.... to jsem zvědaví co se ještě stane.

Pohled Niky:

Jak jsme zastavili před koupákem, tak jsem poznala, že Nik není ve své kůži. Ani se mu nedivím.

Tobi zaplatil za nás za všechny, i když se Nik nabízel, že to za sebe zaplatí. Nakonec jejich dohadování kdo za něj zaplatí prohrál.

Šli jsme s mamkou do šaten a šli jsme se rovnou převlíct.

M: máš něco s tím... Nikym??

J: nee

Když se mně mamka zeptala na Nikyho tak jsem zrudla a nevěděla co odpovědět. Bylo mi to trapný.

Až jsme se převlíkli tak jsme se vydali k menšímu baru, kde jsme měli mít sraz s 'chlapama'. Došli jsme tam a oba na nás zírali s otevřenou pusou.

J: co se děje??

Odpovědi se mi ale nedostalo. Pořád na nás jen zírali.

J: haló země volá Nikyho a Tobiho

Při tom jsem jim ještě zamavála před obličejama. A oni se konečně probrali.

N:fakt ti to sluší Niky

J: díky

Zase jsem zrudla a když jsem se koukla na mamku, tak byla taky rudá, takže jí říkal Tobi něco ppdobnýho.

T:tak jdem do vody??

***
Omlouvám se za chyby a tak  yza to, že ke tento díl ta krátký.

Strašně vám děkuji za 51. místo v romamci. :)

A co teď?Kde žijí příběhy. Začni objevovat