2.

2.2K 124 0
                                    


Pohled Niky:

Po tom co se Ema vrátila z koupelny, tak jsem se vydala do sprchy.Vešla jsem do koupelny, a zarazila se, protože tam byl Sebi celý udýchaný. Sebi se mě zeptal:,,Co tu sakra chceš?!"

Já: že by se vykoupat?!?

Seb: Co tak čumíš? Ještě nikdy jsi neviděla nahýho kluka??

Já:......už jsi zkončil? ráda bych se vykopupala

Seb: tvé kámošce to nevadilo.....tak si posluž

Nasraně jsem ho chytla za paži a vedla na chodbu.On neváhal a natiskl mě na zeď. Začala jsem se pod jeho stiskem vrtět.Najednou nevím. kde se tu vzal, ale objevil se tam Tobiáš.Vrazil Sebimu facku a já mu kývnutím poděkovala a zapadla do pokoje.

Pohled Em:

Niky přiběhla do pokoje celá rudá, udýchaná a taky trochu mimo. Bála jsem se ji zeptat proč ale co už ,,proč si tak rudá" hodila na mě nechapavý pohled. 

N: já ne to ty

E: co??

N: ty jak si došla z koupelny, tak jsi byla celá červená

E: No jo ale proč jsi ty ?

N: řeknu ti to, když mi řekneš proč ty

E: tak jo...

Vše jsme si s Niky řekly a potom se začali strašně smát. Obě jsme naráz řekli,,Ten Seb je ale...."Nedořeklli jsme to, protože nás přerušil zvonek.Letěli jsme s Em otevřít, ale tam už byl Seb a bavil se s nějakým klukem.Asi to byl ten jeho kámoš.

S: to je Ema, Nikol a tohle můj nej kámoš Nik 

Nikča: tak půjdem dovnitř ne?

S+Nik: jasně a zahrajem si flašku ??

Já: tak jdem nebo tu budem stát ??

Nikol donesla flašku vodky a sedli jsme si u ní  v pokoji.Začal Seb točil a padlo to na mě.,,úkol" řekla jsem dřív, než stačil něco říct.On se ušklíbl a pronesl tím jeho arogantním hlasem: vyměnte si trička" My jsme s Niky jen pokrčili rameny a vyměnili si je, samozřejmě se kluci dívali.Takhle jsme pokračovali, dokud jsme nevypili celou flašku.

A co teď?Kde žijí příběhy. Začni objevovat