4.

2K 105 2
                                    

Pohled Sebiho:

Myslel jsem,že je fakt zastřelim. Takový probuzení by si nepřál nikdo,  ještě k tomu, když jste šli spat kolem 3. ráno. Musím uznat, že jsou to obě fakt hezký holky, no a jelikož bych neměl fakt chodit se svou skoro nevlastní ségrou, tak je lepší Em. Myslím, že Nikovi se libí Niky.

Po snídani jsem se dohodli, že se půjdeme projít. Šli jsme k nějakému rybníku. Došli jsme na místo a sedli si na břeh.(N=Nikolas Ni=Nikola)

J:nepůjdem odpoledne do kina??

Ni:jestli nás tam odvezeš

J:je mi 16

E:tak můžem jet busem

N:tak pojedem??

E:tak já se kouknu co dávaj

E:seznamka, hledá se Dori, fuck ju pane učiteli 2....

Em už to nedořekla, protože jsme všichni vykřikli, že chcem na Fuck ju pane učiteli 2.

K obědu jsme měli špagety. Nikyna máma umí hrozně dobře vařit.


Všichni jí pochválili jídlo a ona zrudla...Kino nám začíná v 17:00 a teď je 13:00. šel jsem do pokoje pro hosty, který je na víkend můj a Nikyho. Zapl jsem si nějaky horor ani nevim co to bylo. Asi jsem usnul, protože mě vzbudilo až čísi hihňání.  Dal jsem si peřinu přes hlavu a chtěl znovu usnout, ale to hihňání se pořád stupňovalo až z toho byl záchvat smíchu. To už jsem nevydržel, a zvedl se do sedu. Promnul jsem si oči a snažil se zaostřit. Jakmile jsem se vcelku probral, tak jsem zjistil, že tam stojí Em s Niky a strašně se smějou nechápal jsem proč,  tak jsem na ně hodil nechápavý pohled. Ony se začaly ještě víc smát tak jsem se jich zeptal: co je k smíchu?? V tom došel do pokoje i Nik a na všechny se podíval nechápavým pohledem a pak vybuchl v záchvat smíchu. Vůbec jsem je nechápal tak jsem jen pokrčil rameny a šel do kuchyně. Došel jsem do kuchyně,  kde seďel táta s Klárou a pili kafe. Podívali se na mně a pak na sebe, dostali taky záchvat smíchu.

T: ty máš pěknou šupu.

K: co se ti stalo??

j: co jako?? 

t: už jsi byl v koupelně??

j: ne, proč??

t: tak se běž podívat

Šel jsem do koupelny a myslel, dnes už podruhé, že je fakt zabiju. Oni mě namalovali dokonce i stíny a make-up. Vešel jsem do jejich pokoje s těma sračkama na obličeji a spustil.

J: to jste mi to sakra nemohly říct dřív?? Teď ze mně bude mít srandu i vlastní otec!!

E:vždyť to byla jen sranda

N:oni na to za pár dní zapomenou

J: jasně víš jak dlouho to budu mít na talíři?? a kolik je vlastně hodin??

E: za čtvrt hodiny nám to jede

J:pomůžete mi to smejt?!?

Ni+E: joooo

Po pěti minutách umývání mého obličeje jsem se šel oblíct.  Nasedli jsem do busu a sedli si dozadu na pětku.

A co teď?Kde žijí příběhy. Začni objevovat