AŞK ITIRAFI

13.7K 629 37
                                    


             İyi okumalar

2 gün önce

rüzgardan :)

Kızların tam üstlerine dümüştük. Ne kızlar nede biz sadece birbirlerimizin gözlerine bakıyorduk. Ama ben ona bakmak istemiyorum. Ben bu afeti yaşamak istiyorum. Yavaşça ona yaklaştım.ve pelinin dudaklarına yapıştım. O kadar güzeldiki o dudaklar öpdükçe dahada istiyordum. Pelin'e baktığım zaman ise onun gözlerinde gödüklerim kızgınlık, sinir, korku,aşk, heyecan ve utançtı ama bir anda yanağımda çok acı hisetim pelin bana tokat atmıştı. Bana en büyük mafyalardan olan bana TOKAT ATMIŞTI bir anlık refleks ile üstünden kalktım

"Adi piç sen ne hakla beni öpersin lan sen benim ilk öpücüğümü çaldın lan şerefsiz "  inanmıyorum pelini ilk defa benmi öptüm? Pelin bir anda koşarak üst odalardan birine gitti . Arkamda "ahh" sesleri duydum arkamı döndüğümde kızlar zavalı arkadaşlarımı üstlerinden atmışlar ve kardeşlerim can çekişiyor. Sonra kızların hepsi bana doğru yürüdü bismilahirahmanirahim ulan bunlar azrail gibi geliyorlar. Ulan gözlerinden nasıl ateş çıkartabiliyorlar.

"Lan şerfsiz sen kimsin pelini öpüyorsun"dedi nergis sonra kızlar yukarı koştu galiba pelin'e bakmak için gitiler. Kafama biri vurdu . Tabu benim ağzımdan bir önleme çıktı.

"Ahhh"

"Lan gerizekalı niye öptün kızı (p)"

"Harbi o nasıl öpmekti ama kız şuan sana kin besliyor (k)"

"Kardeşlerim tamam ben pelini öptüm kabul ama sizinde o bakışlarınızı gördüm. Size birşey söyliycem galiba ben pelin'e aşıgım "dediğim anda hepsi agzı açık bana bakıyorlardı ee tabi onlarda böyle birşey beklemiyorlardı. Hergün başka biriyle yatan ben şimdi bir kıza aşık olmuştum. Ve bu kız HEM ASİ HEMDE BİZIM RAKİP YANİ DÜŞMANLARIMIZDANDI ama rakip veya düşman olması umrumda değil ben bu kızı seviyorum ve o benim olacak .

"Hem hepinizin nasıl kızlara baktığınızı gördüm. " diyince 3 ü birden sustu. tabi bende ufak bir sırıtış. Yaptım.

"Tamam itiraf ediyorum. Ben modacı asi kızdan çok hoşlandım (b)"

"Galiba bende küfürler kraliçesinden.(k)" hepimiz söyledik bir tek poyraz kaldı. Gördüm en çok o pediye aşkla bakıyordu.

"Hadi poyraz sıra sende" dedim. Derin bir nefes aldı.

"Galiba bende baş belaya aşık oldum(p)."  

"Bu kızlar bize büyü felanmı yaptı niye biz bu haldeyiz"

"Rüzgar, aynen bize büyü yaptılar. Herkes bu büyüye AŞK büyüsü der (p)"

"O zaman bu büyü tek taraflı değil bu büyüyü yapanda bu büyu altına girmiştir"dedim. MAFYAYIZ LAN BIZ KOSKOCA MAFYALAR EZELI DÜŞMANLARI ASİ KIZLARA AŞIK OLDULAR


Pelinden devam

Hemen kendimi bulduğum bir odaya attım. Ordaki yatağa uzandım. yatak kimindi bilmiyorum ama odadaki koku bana huzur veriyordu. Bir anda ağlamaya başladım. Ben asi kız olanve aglamayı sevmeyen ben şimdi harıl harıl agliyordum. kızlar sesimi duymuşlar yanıma geldiler. Kızlar etrafı inceledikten sonra hep beraber

"Oha" dediler

"Ne oldu " dedim aglamaktan kısılmış sesim ile

"Kızım sendede ne şans var (peri)"

"Ne oldu niye öyle dediniz?"

"Kızım daha ne olsun rüzgar seni öptü sen kaçerken bu odaya geldin. Peki bu oda sana huzur verdi mi? (Zeynep)"

"Evet burdaki bu narin koku beni başka dünyalara sürükledi neden"

"Neden olacak salak burası rüzgarın odası ne kadar ondan azak durmak istesende şu kalp denen salak şey seni buraya getirmiş (nergis )"

"KIZLAR GALIBA AŞK DENEN ŞEY OLUYOR BİZLERE "

"Bizlere derken?(peri)"

"Salag numarasına yatmayın. Sizin onlara nasıl onların size nasıl baktığını gördüm "

"Yani şuan karnımdaki ağrı ve kalbimdeki pis kelebekler bu yüzdenmi?(nergis)" hepimiz şok olmuşcasına ona bakıyorduk. Inanmıyorum bu mafyalar bize ne yaptı. Bunca yaşadığımız intikam duygusu biz aşık olmayız duygusu nereye gitti. kızlarla aynı anda bağırdık. 

"SENİ SEVIYORUM DELI MAFYA " ups inşallah mafyacıklar duymaz.

Poyraz   

Yukarda bağırış sesleri duyorduk. Kızlar aynı anda bağırdılar.

"SENİ SEVIYORUM DELI MAFYA "diye bu ben ve diğerlerinin yüzünde ufak bir tebessüm çıkarttı.ne oluyor lan bize

2 gün sonra yani ali ve sevgi nin düğün gününden sonraki gün

Periden

Çok sıkıldık. Kaç haftadır burdayız. Ve biz kızlarla ne adam dövmüş nede spor yapabilmiştik. Ve bu evde hapistik. Artık türkiyeye gitmek istiyoruz.bir anda kapı kırılacak şekilde açıldı. İçeri aynı anda poyraz,rüzgar,kuzey,berk girmişti.biz kızlarla onlara şaşkın şekilde bakarken onların gözlerinde ateş vardı. ayni anda bağırdılar

"ONA NE YAPTINIZ " bizde kızlarla aynı anda bağırdık.

"KİME  NE YAPTIK"dedigimizde

"SEVGI NERDE ONA NE YAPTINIZ ONU NEREYE KAÇIRDINIZ LAN............

Bugün bu kadar inşallah begenirsiniz bakalım diğer bolümdede bizi nasıl maceralar bekliyor.

Hey yıldıza basmayı unutma lütfen !!❤❤❤❤

Bir çok sorunuzun cevabı için yeni bölümünü bekleyin

  



     

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin