İzmir İmzası - Duyuru

5.3K 63 18
                                    

Öncelikle merhaba umarım herkes iyidir. Buralara uğramayalı çok oldu ama biliyorsunuz ki bu da basıldı ve burada hikayenin yarım kaldığını hissedenler için Başka Bir Çağrı&Demir Hikayesi adında, Çağrı ve Demir'den oluşan bir hikaye yazmaya başladım. Merak edenler profilimden ulaşabilir ama asıl konu bu değil.

İzmir'de imza yapıyoruz diye burada hoplayıp zıplamaya geldim. Atatürkçü ruhumdan dolayı mı bilmiyorum ama İzmir'e karşı aşırı bir sevgisi olan biriyim. İzmir'de ve kendi şehrim Bursa'da imza yapmayı çok istiyordum. Sonunda İzmir'de yapabileceğiz.

Hemen tarih ve yere gelirsek. 29-30 NİSAN (Saatleri bilmiyorum ama sanırım 13.00-17.00 arası olur.) 22. İzmir Kitap Fuarı'nda olacak. Normal imzaların tam olarak nerede olduğunu soranlara bilmiyorum cevabı veriyordum fakat bu kez durum farklı hemen tarif edeyim. Basmane garının orada. Basmane garı nerede? Basmane'de!

Umarım imzada buluşuruz.

Merak edenler için söylüyorum evet, Karolis de gelecek. Ve evet o da imza verecek. Ve evet, resim çektirebileceksiniz.

Bu arada kitabı olmayıp almak isteyen ve İzmir'de yaşayanlar standdan alabilirler.

Şimdi özetlersek 29-30 NİSAN - İzmir Kitap Fuarı Puslu Yayıncılık Standı.

Mayıs ayında da Kocaeli imzası var, Mayıs ayında imza öncesi burada bilgilendirme yaparım. Medyada Karolis'in İstanbul'da çektiği Vlog var

Kendinize iyi bakın, profilimde Başka Bir Çağrı&Demir Hikayesi'ni okumayı unutmayın.

Görüşürüz!!!!

Mafya Sekreteri (Raflarda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin