Kitap Oluyoruz!

83.9K 2.1K 640
                                    

Şimdi nasıl bahsetsem bilemedim ama zaten başlıktan da anlaşılıyor. Mafya Sekreteri artık gerçek sayfalara dönüşüyor. Puslu Yayıncılık ile anlaştık. Hem deli gibi mutlu hem de biraz içim buruk. Sizin o onlarca hatta binlerce yorumunuzu bırakıp gitmek o kadar çok üzülüyor ki beni.

Yine de sürekli iletişimde kalmak için kendime Facebook açtım. Ayrıca artık Facebook'ta Mafya Sekreteri'nin bir sayfası var. Mafya Sekreteri Facebook sayfasını ve Puslu Yayıncılık sitesinde takipte kalın. Final de kitapta olacak ve evet MS 2 olacak. Sadece yaz sonuna kadar 2. kitap olmayacak.

Kısaca Facebook'tan beni 'Gizem Fere' ekleyin. Soyadımın garip olduğunu biliyorum, Mafya Sekreteri Facebook sayfalarını takipte kalın. Son olarak kitabın çıkış tarihi belli değil fakat yazmayı bitirdim. Artık finali kitapta okursunuz. Bunu demek benim içinde zor ama malesef böyle olacak, final kitapta yazılacak.

Ayrıca bir çok etkinlik için sayfaları takipte kalın ve son olarak demek istediğim şey yorum olarak, şimdiye kadar bu hikaye için ne düşündüyseniz yazın.

Beni ağlatacak kadar duygusal yazarsanız burnunuzu kırarım ama olsun kökü sizde düzelir, siz yazın. Şimdi ben 2. kitaba kadar sizi nasıl bırakırım ya? Hikayeyi kütüphanenizden kaldırmayın, 2. kitap ve kitabın basım aşamaları için tekrardan partlar paylaşacağım, olmadı sizi özler naber diye yazarım ki yaparım biliyorsunuz.

2. Kitap buradan devam edecek.

Ben daha fazla duygusala bağlamadan gidip hikayeyi düzenlemeye devam edeyim. Ve evet değişiklikler olacak eski haliyle yayınevine vermeyecek kadar aklım var :D

Sizi özleyeceğim, gitmeyip beni bekleyin.

Mafya Sekreteri (Raflarda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin