Capitolul 17

250 11 0
                                    

Ca sa-l fac gelos pe Harry trebuie sa arat bine. Așa ca o rog pe Ash sa mă aranjeze.
În mai puțin de o ora eram îmbrăcată intr-o pereche de colanți negrii, o bluza alba cam transparenta și un sutien roșu. Am refuzat sa mă îmbrac așa , dar trebuie sa recunosc ca arătăm super bine cu toate ca sutienul meu roșu se putea observa perfect prin bluza alba.
Parul meu era desprins și puțin ondulat. Machiajul tot ea mi l-a aplicat. Am rugat-o sa nu exagereze. Însă aveam rimel,  ruj,  fard și cu ce mai m-a dat ea. Eu nu mă prea marchez. Rareori dacă mai mă dau cu puțin rimel.
Urma ca Grayson sa vina și sa ne ducem împreună la petrecere.

.....
Când ajungem acolo mi se pare ca petrecerea e puțin cam exagerata. Aproape era întuneric înăuntru , iar mirosul de tutun și alcool se putea simți încă de la intrare.
Pe Ash o pierdusem deja printre mulțimea de oameni. Eu și Grayson tinandu-ne de mana.
Trecem și noi prin mulțimea de oameni , iar când ne vedem ,, grupul" ne îndreptăm spre el. De Harry știam ca o sa vina, dar chiar trebuia sa apară și Jack?! Uf nu voi lăsa pe nimeni sa îmi strice seara.
Oh trebuie sa îmi încep planul de al face gelos pe Harry.  Așa ca imediat ce ajungem lângă ei mă ridic pe vârfuri și îl sărut pe Grayson.
-Puteți sa nu mai faceți schimb de saliva în fata noastră și sa va așezați dracului jos!? spune furios Harry
Nu îmi pot abține zâmbetul, dar îl trag pe Grayson jos lângă mine.
-Ne vom juca Suck&Bow!  Cred ca știți toți Cum merge treaba! explica Erika.
Toți aproba.
Harry se uita surprins la mine.
-Si de unde ști tu păpușă sa joci? întreabă el și acum pot sa văd ca o tine pe Caroline în poala lui. Pe bune și Jack nu are nimic de spus? În fine ori Cum sunt toți niște prosti.
-Și zicem ca citesc mult! îi răspund.
-Acum haideti sa ne imbatam! striga Zouey
Iau paharul dat de Grayson și vreau sa-l duc la gura, dar sunt întreruptă.
-Ea nu bea! zice Harry
-Ușor bro! Dacă ea vrea sa se îmbete.  Se îmbată! zice Grayson
-Da! Nu înțeleg care dracu' e problema ta! ii răspund furioasa dacă Liam sau Niall ar fi aici jur ca....uf ce păcat  ca ei nu sunt aici.
Toată lumea bea.  Iau paharul și îl dau pe gat băutură mă ardea pe gat , dar totuși avea un gust plăcut.
Ash insista sa ne așeze ea , iar noi stăm asa: Zouey sta intre Zayn si Ethan , Caroline intre Ethan și Jack,  eu intre Jack și Grayson, Erika intre Grayson și Harry , iar ea intre Harry și Zayn.
Începem jocul , iar hârtiuța este le mine io dau fără grija lui Grayson , iar el io da fără nici problema lui Erika, dar Erika sufla prea tare , iar eu simțeam ca leșin atunci când buzele lui Harry au salut contact cu ale ei.
Nu știu de ce , dar aveam ochii în lacrimi și am fugit afară. Vantul rece mă lovea direct în fata. Stau câteva minute și mă gândesc sa intru înapoi,  dar Louis era în spatele meu și mă strica.
-Eve!  Unde te duci papusa? Spune și se apropie periculos de aproape de mine. Grozav era beat. Vreau sa plec, dar mă prinde de încheietura mâinii.
-Doar nu vrei sa fugi de mine, iubire!
Gata! Pana aici mi-a fost!
Se apropie de mine și mă sărută agresiv. Mă izbește de peretele casei și își bune mana deasupra mea blocandu-mi ieșirea . Mă sărută agresiv pe gat. Și îmi suge pielea de pe gat.  Cred ca o sa rămân cu urma.
Renunță la fața și gatul meu și își baga mâinile în tricoul meu și mi-l trage peste cap,  eu rămânând doar în sutien. Își duce mana la spinarea mea și vrea sa-mi desfacă sutienul , dar parcă ceva îl face sa se răzgândească așa ca se da în spate și își desface cureaua de la pantaloni și si-i da jos , el rămânând doar în boxeri. Apoi se apropie de mine................

* Perspectiva Erika*
Simt doua mâini care mă iau pe sus și mă duc intr-o camera. Nu pot distinge cine e. Dar pare furios. Intra și el și încuie ușa.  Mă tranteste în pat , iar apoi se suie pe mine. Era întuneric.  Nu mai vedeam nimic doar îl puteam simții pe tip Cum vrea sa rupă hainele de pe mine.

*Perspectiva incheiata*

*Perspectiva Zouey*
Stau liniștită și plictisita pe canapea. Am cautat-o destul pe Erika. Nu știu unde e. Probabil si-o trage cu vreunul. Și ce e cel mai rău e ca nici Zayn nu e de găsit.
Îl văd pe Harry care se apropie de mine și mă ridica sus și mă tine strâns de mana și apoi mă trage după el.
Ieșim afară și mă ia pe sus apoi mă arunca în  piscina . Apoi sărind și el în apa cu mine. Ce l-o fi apucat. Sunt așa furioasa pe el. Sunt uda leoarcă!  Și cred ca nu e cea mai buna zi în care am ales sa vin fără sutien. Mă adresa din gânduri atunci când îl observ pe sub  apa ca înoată spre mine.
-La dracu' Harry nu știu sa înot! * tip la el*

*Perspectiva incheiata*

Heey guuys
Hope you like it!
Capitol scris de Biancaa❤
Nexxt🔜Toddaayy😄
Ajutați-ne cu un vot!
Scuzați greşelile de scriere
Love ya'💙

Pupiceei💕

~Don't leave me~ Harry Styles f.f. Vol 1Where stories live. Discover now