kader mahkumu 2/3

15.3K 711 81
                                    

(Mediada ali var )

Aliden

Peri ile daha önceden konuşmustum biliyordum peri bana ^poyraz gilin tekrar onları kaçıracagını bu yüzden abla olarak senden isteğim var!^ demişti sevgi kaçırıp onla evlenmemi istemişti. İşte bende tam olarak bunu yapıcaktım , ilk uçağım ile izmir e gittim eminim poyraz sevgiyi ya izmirde yada istanbulda tutuyor bekle beni karıcığım gelip seni alacağım sonrada hiç ayrilmayacagız abilerin ablalarımı kaçırmak neymiş öğrenecek

Periden

Poyraz gül bizi saçlarımizdan tutarak o kaçmaya çalıştığımız evlerin içine geri soktu yeter artık ama ya nedir bu evlerden çektiklerimiz poyraz beni salona fırlattı resmen yoguntulmamış odun 2.plan olmasa ben ona yapacağımı bilirdim ama dua etsin 2.plan var

-salak sen onu 2. Plan var diye değil onu yakışıklı bulduğun ve yüzü dağılmasın diye vurmuyorsun-

-salak sensin rabia ayrıca ben poyraza aşık değilim, ben ondan nefret ediyorum-

-kesin oyledir ne demisler büyuk aşklar kavga ile başlar neyse bak poyraz sana kızgın bakıyor seni onla tek bırakıyorum by sekerim-

İç sesim tam salak neyse poyraza döndüğümde resmen ateş fışkırıyordu

"Nasıl evden kaçtın "

"Beni araştırsaydın zeki olduğumu anlardın kendine yanlış rakip seçtin poyraz ve bunun sonu kanla bitecek "

"Bana bak peri soğuk sen şuan benim esirimsin asi kız olman zeki olman tatlı ve güzel olman beni ilgilendirmiyor ben ve kardeşlerim istemediği sürece sen ve kardeşlerin hiçbiryere gidemez ve odan değişiyor yuakrda camları demirli bir oda var orada kalıcan "

"Peki"dedim poyraz şok olmuş bir şekilde bana bakıyordu e tabi bilmiyor bu bir plan , plan olmasa asla kabul etmem neyse 1 hafta kadar poyraz ne derse o en azından köprüyü geçene kadar. poyraz beni o odaya görürdü. Kapıyı üstüme kilitledi ve gitti. Of of hadi ali bul şu sevgiyi herşey senin elinde biliyorum bu planlar işe yaramiycak ,ama son planım işe yarıyacak. Bunları düşünürken kendimi uykunun kolarına bıraktım . Ama içeri poyraz girdi.

"Ne işin var burda "

"Bu oda benim karşıdaki yataktada ben yatıcam"

"Nee? Nasıl? Poyraz beni sinrlendiriyorsun"

"Sus ve yat. Aynı yatakta yatmıyoruz sadece aynı odadayız" bunu nasıl tahmin edemedim. Şimdi artık her yerde peşimizde olacaklar üf ama gözlerim daha fazla dayanamadı ve kendini uykuya bıraktı.

Pelinden

Yaa yine bu evin içinde buldum kendimi rüzgar öküzü saçlarımdan tudugu için saçlarım çok agırıyordu. İnanmıyorum ya 1.plan boşa çıktı 2.planı her ne kadar sevmesende mecburi bu rüzgara katlanacagım

"Burdan kaçabileceğini sandın ama yanıldın. Affet oldugun kadar salakmişsında"

"Salak sensin ve bana affet demekten vazgeç lan bana bak piç kurusu ben sana dedim ben senin bir gecelik kızlarına benzemem. O yüzden burdan er yada geç kurtulacam "dedim rüzgar önce sinirle sonra alayla bana baktı.

"Odan değişti. Artık benim yanımda yatıyorsun tatlı affet"

"Ne diyon lan sen ben senin yanında yatacagıma ölürüm daha iyi lan. Şerefsizlik yapmanda bir yere kadar. "

"Bana birdaha laf söyleme küçük affet ve benim odamda uyuyacaksin bitti. Merak etme sana dokunmiycam"dedi ve beni kolumdan tutarak odasına götürdü. İcerde çok güzel kokular geliyordu. Hoş ve erkeksi ne diyom la ben üf üf hadi ali bul şu sevgiyi. Yatağa uzandım rüzgarda yanıma aramıza yastık koydum. Ve kendimi uykuya teslim ettim .

Zeynep

Yine aynı ev yine aynı ev bıktım tam kutulacaken anlamadığım bunlar bizi nasıl gördü

"Aaa ama elbiselerini burda bırakarakmı kaçacaktın"

"Nasıl"

"Ne nasıl düzgün soru sor elbisemanyagı"

"Bana bak zekikopat nasıl kaçtıgımı anladin "

"Eee bana boşuna takımın beyni demiyorlar akşam seni kontrol etmek için geldim ama kapının arkasına bir ağır cisim vardı . İçeri giremediğim için ,odana koyduğum kameraya baktım ve içerde olmayınca kaçtığını anladım"

"Sapık odama neden kamera koydun "

"Bırak artık kamera mevzusunu artık gözlerim kamera olacak yatagımin karşısındaki boş yatakta sen yatacaksın ve seçme şansın yok şimdi konuşmadan yüru "dedi ve benim konuşmama izin vermeden bemi odaya götürdü. Hemen gidip kendi yatağında yattı bende karşıdaki boş yatakta yatım. Hadi ali bul sevgiyi.

Nergisten

Yine bu şerfsizin evi yine bu şerfsizin evi bu pis gıcıgın evinden çıkamadım gitti. Yeter vallah bu evi atese verip yakarım. Yaparım

"Tatlı cadı, küfurlerin kraliçesi bakıyorum kaçamadı "

"Ulan piç ben burdan çıkayım sana göstericem "dedim sinirlendi çokta umrumda

"Bana bunları dediğin için ceza ayni odada ayrı yataklarda yatcakatık ama madem ben bir piçim o zaman aynı odada aynı yatakta yatacağız "dedi ben daha ağzımı açmadan kendimi aynı yatakta buldum piç diyorum inanmıyorsunuz. Aramıza yastıķ gibi şeyler koydum. Ulan ali biraz çabuk ol bak ablalarin nasıl durumda. Aslında şu plan olmasa ne yapacağımı iyi bilirdim ama neyse . Çok yorgundum bu yüzden kendimi uykuya teslim ettim.

Aliden

Çok uğraştım zor oldu ama buldum gerçekten poyraz zeki sevgiyi hiç tahmin etmediğim bir yere göndermiş. Elazığ, ama ben bulurum ,poyraz akla gelmeyen bir şehir seçmişki biz kardeşini başka şehirlede ararken o orda saklasın. Hemen 5 adamla elazığa gittik. Sevgiyi sakladiklari yerde 3 koruma vardı. Onları haletikten sonra içeri girdik. Sevgi çok güzel bir şekilde yatıyordu. Uyandırmadan kucağıma aldım ve arabam ile hava alanına götürdüm. Havalandaki özel uçaga bindim. Tabiki sevgiyide yanıma, uçağın pilotu kalkış için anons yaptı. Sevgi bu kadar şeye rağmen uyanmamıştı. Ama beliki çok yorulmuş o güzel gözleri 3 gün sonra bana ait olacak . Uçakla fransaya geldik sevgiyi yataga yatırdım ve bende yanına yatım. O kadar masum ve güzeldiki anlina küçük bir öpücük kondurdum. Ve o güzel kokusunu içime çekerek uyudum.

Bu bölümde bu kadar ali ve sevgi arasında aşk olacak ya peki diğerlerinin aklınizdaki soruların cevabını bence yeni bölümü size versin yorum yapanlara ve volte atanlara teşekkür ederim

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin