Matchmaker

147 12 23
                                    

Merhabalar.

Baştan bir iki şey söylemek istiyorum.

Hikayeye 4 yıl önce başladım, sonuçta ben dahil bir çok şey değişti. Artık bir "Directioner" değilim ve bunun sebebi artık bir "One Direction" olmaması da değil. Öncelikle bunu bilin ve bunu bir fanfic gibi değil, bir fic gibi okuyun. Zayn Malik bu kitapta mevcut (2018) konumuyla yer alacak.

Bu hikaye küfür içeriyor ve bir kaç bölüm sonra ciddi bir cinsel içerik olacak. Eğer bu notun üzerine okumaya devam ediyorsanız bu konularda eleştiri kabul etmiyorum.

Yeni bölüm zamanı hakkında sorular bana doğru gelmiyor. Evet bazı bölümler kötü olabilir, bende insanım ve bunu ne kadar ciddiye alırsam alayım profesyonel bir yazar değilim. Her bölüm uzun veya her bölüm kısa olamaz. Ama bölümün hak ettiği tepki gelmeden kesinlikle yenisini beklemeyin çünkü aynı hataları tekrarlamak benim tarzım değil.

Sizleri özledim, çok zor zamanlar geçirdim ve hala geçiriyorum ve bu uzun dönem için çok üzgünüm. Hatta geri dönemediğim tüm mesajlardan ve burada kuyumu kazmayan, benden vazgeçmeyen tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.

Başladığım işi bitirmek için buradayım ama burası dışında da bir hayatım var, anonim olarak devam edeceğim ve ilgisizlikten veya cevapsızlıktan lütfen yakınmayın çünkü bazı şeyler elimde değil ve elimde olmayan şeylerle alakalı üzüldüğünüzü görmek beni de üzer.

Sadece, lütfen.

İyi okumalar.

Bu bölüm farkında olmadan ilham veren obsidiyensever 'e. Daha derin konulara erişmek dileğiyle.
Öpüyorum seni.

Sizleri tüm derin hissi duygularımla kucaklayor, öpüyor, ısırıyorum.

Yazar, D.

Lanet olası ders bitmek bilmemişti. Kendimi bu devasa Tobacco Shop'a nasıl attığımı bile hatırlayamıyordum. Evimde ne içecek doğru düzgün içki, ne yiyecek çikolata, ne tatlı, ne de sigara kalmıştı.

Evet. Geride bıraktığımız üç gün içinde bütün evi sömürmüştüm. Demek istediğim, bütün evi! Bütün buzdolabı ve minibarımın tamamıyla birlikte erzak dolapları ve kilerden bahsediyorum.

Sizi aptallar, tabi ki hepsini yesem ölürdüm! Ben daha çok pişirdim ve kaynattım ve karıştırdım ve tadını beğenmeyip çöpe ve lavaboya döktüm. Ve tekrar evet, bütün evi...

Bir ara kendimi dizilere vermeye çalıştım ama muhtemelen bu işi yanlış yaptığım için pek faydasını göremedim. Bilirsiniz, depresyona girdiğiniz bir anda Masterchef izlemek atılacak adımların en mantıklısı sayılmaz. Aslında belki sayılabilir, tabi dizi izleme amacınız pişirerek ve kaynatarak ve karıştırarak ve tadını beğenmeyip çöpe ve lavaboya dökerek bütün evi sömürme olayından uzaklaşmak olmazsa. Ah evet, bahsettiğim şey bütün ev.

Ama bugün kararlıydım. Tüm bunları geride bırakıp bir kaç günlük depresyon çılgınlığımı sona erdirmek için ders çıkışı sigaramı ve biramı alıp ufak adımlarla eve yöneldim. Şimdi muhteşem bir yemeğin yanında biramı açıp üzerine kendimi sigaramın dumanına gömerek güzelce bir zehirleyip ertesi güne hayata dönecektim.

Ah, hayır herhangi bir şey -ki bulunduğum durumda bu ev oluyor, bütün ev- pişirmek gibi bir planım yoktu. Sadece pizza söyleyip ayaklarımı sehpaya uzatmayı ve geğire geğire maç izlemeyi düşünüyordum. Hey, hala etek giyen sağlıklı bir kızdan bahsediyorum tamam mı? Benim, nasıl derler, kafamı dağıtma yöntemlerim etek giyen diğer sağlıklı kızlardan biraz farklıydı sadece...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 14, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Doin' Dirt!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin