7-k

973 113 75
                                    

Jeongguk gece geç saatlere kadar -yağmur durulana kadar- Taehyung ile televizyon izlemişti sonrasında ikili kendi odalarını çekilmişlerdi. Sabah alarmla uyanıp yine Taehyung'a küçük bir not yazıp evden fırlamıştı. "Taehyung okulda önemli bir sunumum var, kahvaltı hazırlayamadım kusura bakma!"

Taehyung'un evde olmadığını anlamamıştı.

Okula vardığında hala kendini mahçup hissettiği Jimin'in yanına gidip oturmuştu. Jimin hiçbir şey yaşanmamış gibi davransa da -aslında pek de bir şey yaşanmamıştı işin aslı- içini arkadaşına açmak istiyordu Jeongguk.

"Günaydın Jimin, dersten sonra biraz konuşalım mı?" dedi. Amfide istedikleri kadar konuşsalar da kimsenin umarsamayacağını yani şimdi konuşmalarında ne sakınca olduğunu merak eden Jimin kısaca, "Tamam, dostum." demişti.

Dersten sonra Jeongguk ile bahçeye çıkan Jimin iyice meraklanmıştı. "Sorun ne Jeongguk?" dedi. Jeongguk zaten bir zamanlar Taehyung'u sevdiğini bilen arkadaşına kısaca açıklama yapmak istemişti ağzını açacakken bahçeye Taehyung'un girdiğini gördü.

Jeongguk'un gözleri onun üzerinde takılı kalırken Jimin kıkırdamış, "Anladım sanırım, bence açık açık söyle bu sefer. Baksana anlamama konusunda bir numara! Hem bir başka bakıyor sana." Jeongguk, "Nasıl?" dedi. Omuz silkti Jimin, "Senin ona baktığın gibi işte." dedi.

İhtiyacı olan tek şey bir umut parçası olan Jeongguk ayaklandı. Jimin ise arkasına yaslanıp "Hadi Jeongguk!" diye bağrındı.

Taehyung zaten Jeongguk için gelmişti okula, onu arıyordu ve Jimin'in sesine doğru dönünce kendisine doğru gelen Jeongguk'u fark etti. İstemeden gülümsemeye başlayan Taehyung, Jeongguk'u biraz heyecanlı gördü. "Selam." dedi Taehyung, "Ben de seni arıyordum," Jeongguk Taehyung'un lafını balla kesti, "Konuşmamız gerek Taehyung." dedi. Taehyung'un kaşları çatıldı, "bende öyle diyecektim, hadi gel köşedeki kahveciye gidelim!" dedi ve Jeongguk'u çekiştirdi.

Kahveciye oturdukları zaman Jeongguk cesaretini kaybetmeden konuşmak adına öne atıldı, "En derinimde olan sen benden silinmesi pekala zor olansın ve -Jimin'in dediğine göre- en derininde olan ben de senden silinmesi pekala zor olanım. -öyle olayım, lütfen olayım Taehyung!-" dedi, sonra dediklerini anlamlı kılmak adına Taehyung'un ellerini avuçladı. "Öyle miyim Taehyung?" dedi.

Taehyung'un gözlerinin içi gülmeye başlamıştı. Başını sallayıp ellerini kendine çekti, çantasından sarı merhemi çıkardı. "Evde yoktu, sabah erkenden çıkıp bunu almaya gittim eczaneye. O kadar acelen varmış ki evde olmadığımı fark etmemişsin, notunu okuyunca da okuluna geldim." Yanlarına gelen garson ile sözlerine ara verdi Taehyung. Kendini ilgiyle izleyen Jeongguk'a göz kırptı. "Bir su lütfen." dedi.

Yanlarından ayrılan garsondan sonra devam etti, "Eczanedeki kadına bu merhemi aldıktan sonra sordum Jeongguk, 'Ne işe yarar bu merhem' dedim. Bir yere çarptığımız zaman morarmasın diye sürmeliymişiz bu merhemi. Fakat ben o gün başımı hiçbir yere vurmamıştım, sadece ağrınıyordu. Yine de merhem tenime değer değmez geçmişti başımın ağrısı, hatırlıyorsun değil mi?" diye kontrol etti Taehyung Jeongguk'u, hevesle başını salladı Jeongguk.

"Şifa oldu sandım bu merhem bana balım, o gün merhemi sürdürdüğüm gibi yine sana merhem sürdürecektim bu sabah, çünkü başım ağrınıyor Jeongguk. Fakat eczaneden çıktıktan sonra -yani ben eczanedeki kadının yalancısıyım, anladım ki baş ağrısı için değilmiş bu merhem. Düşündüm ki parmaklarındır belki o ağrıyı geçiren?" Gözleri doldu Taehyung'un, çünkü başı çok ağrınıyordu. Kafası düşüncelerle doluydu ve çok ağrıyordu!

Ellerini tuttu Jeongguk'un, Jeongguk'un nefesi kesildi, şakaklarına götürdü ellerini. Parmaklarını başına götürünce göz yaşları akmaya başladı ilk önce, sonra gözlerini yumdu (sessizce).

Jeongguk sandalyesinden kalkıp Taehyung'un yanına vardı. "Balım benim," dedi Taehyung kısık sesle, "parmaklarınmış ağrımı geçiren." dedi sonra. Jeongguk kollarını bir önceki gibi hızlıca sardı Taehyung'a. Kokusunu içine çekti önce, sonra şakaklarını öptü. Taehyung'un gözlerinden hala yaşlar boşalıyordu, boş verdi, dudaklarını bastırdı dudaklarına.

Sadece temas etmişti dudakları, "Seni seviyorum balım." dedi Taehyung.

Jeongguk dünyaya sağır kaldığını sandı.

Delicesine mutluluk kucakladı onu o anda, "Her şeyim içimde şuan Taehyung, uzun süre sonunda tastamamım."

| bitti, funktard

fihi ma fih | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin