1-t

1.8K 158 33
                                    

"Başım çatlıyor!"

Taehyung kanepeye sinmiş vaziyette; başında buz torbası, karnında sıcak su torbası ile Jeongguk'a bağrınıyor ve baş ağrısını geçirmesi için yalvaran bakışlar atıyordu. Jeongguk ev arkadaşının sahip olduğu sorunları düşünürken uzaklara dalmış gitmiş ve Taehyung'un bir kez daha bağrınmasına sebep olmuştu, "Jeongguk! Merhem getir, merhem. Ne bakıyorsun aval aval."

Jeongguk tarafından merhemine kavuşan Taehyung, -buz torbası ve sıcak su torbasına da Jeongguk tarafından kavuşmuştu- merhemi verdikten sonra kendi köşesine ve derslerine çekilen Jeongguk'u bir süre izledi. Yaptığı işte oldukça ciddi olduğunu anladığı zaman ise, "Jeongguk, balım, bu merhemi şakaklarıma sürmen gerektiğini eklemem lazım değildi bence," devamında 'sence?' diyeceğini adı gibi bilen Jeongguk, "Bence de, bence de." diye söylenip Taehyung'un yanına yanaştı.

Alçak koltuğa sindiğinden başı da epeyce aşağıda olan Taehyung'un seviyesine inmek için seramik yüzeye oturup merhemin kapağını açtı. Yüzünde hâlâ tam olarak tatmin olmamış ifadesi ile -Taehyung nasıl tatmin olabilirdi ki!- Jeongguk'u izliyordu. İşaret ve orta parmağı ile sarı tonlarındaki jöleye benzeyen bu vıcık vıcık merhemden bir miktar alan Jeongguk, elinde tuttuğunu bir ateşmiş misali bir tedirginlikle Taehyung'un tenine değdirdi. Taehyung Jeongguk'u -henüz- durdurmadığı için parmaklarıyla hafif masajlar yaparak şakaklara merhemi yedirdi. Gözleri kapalı Taehyung neredeyse mayışmıştı, Jeongguk onu bir kediye benzetti.

Huysuz, nankör, mızmız ve ben merkezli. Çünkü iki senedir aynı evi paylaştığı ev arkadaşı Taehyung bu özelliklerin hepsini taşıyan çekilmez biriydi.

Ancak, aynı zamanda -tam da gözleri kapalı ve huzura en yakın anında iken- Jeongguk'un aklına başka sıfatlarda eklendi.

Sevimli, ilgi düşkünü, sevilesi ve uysal. Çünkü Taehyung uyurken bile kaşları çatık olmasına rağmen şu an tüm yüz kasları -tahminince tüm kasları- gevşemişti. Yüzü epeyce yakışıklı olan ev arkadaşı Taehyung oldukça sevilesi görünüyordu -ve sevimli ve sevgiye aç.

Taehyung birkaç saniye daha öyle kalsaydı, Jeongguk'un ilk hafta üniversitede panoda ev arkadaşı ilanını gördüğü ve bir hevesle evin kapısını çaldığı zaman evin kapısını açan güzel gence hissettiği o ılık duygular tetiklenecekti -çünkü Taehyung tüm o kasları gevşemişken, dedi ya, çok sevilesiydi.

fihi ma fih | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin