8. VEDA

31 3 0
                                    


Multide Masal'ın yepyeni hali var. Keyifli okumalar...

   Kahvemi yudumlarken artık hangi ülkeye taşınacağımı düşünüyorum. Şu anda aklımda Almanya ve Antalya var. Hemen size de söyleyeyim  'ölmeden önce yapılacaklar' diye bir liste hazırladım ilerleyen zamanda belki daha çok ekleyebilirim. Bunlardan iki tanesi şöyle :

* Çernobil - Hayalet şehri Ukrayna/Pripyat

* Niagara şelalesi - Kuzey Amerika

   Bu yerleri feci şekilde merak ediyorum. Oralara gidince neden merak ettigimi ve Çernobil'de neler olduğunu size anlatıcam. 2.Ameliyattan sonra 3 hafta geçti. Bu üç haftada sadece spora gittim,karnemi aldım ve nereye gideceğime karar vermeye başladım. Karne notum ortalama 96 olmuş. Neyse buna da şükür.

   Tam 1 ay 2 hatfta sonra 56 kilo olmayı başardım. Bu bazılarınıza imkansız gelebilir,bana da öyle gelmişti ama başardım. İmkansızı başarmak...güzel bir duygu.

   Aslında Antalya'da güzel yerler var. Çok kararsız kaldım.

   Bir kaç parça kıyafet almıştım zaten bavuluma onları doldurdum. Bir ara buradan alışveriş yapmayı düşünmüştüm ama gereksiz olduğunu farkettim,eğer kıyafetlerimi oradan alırsam daha iyi olur buradan oraya taşımak zorunda kalmam.

   Eşyalarımı yerleştirdikten sonra annemlerin karşına çıkmak istediğimi farkettim. Onlara gideceğimi söyledikten sonraki tepkilerini çok merak ediyorum.

   Rüya'yı aradım ve bize gelmesini söyledim. Babam büyük ihtimal şu an iştedir ikisini de kahvaltıya çağırttırıp konuşmak istiyorum. Ne yalan söyleyeyim bana git demelerinden korkuyorum. En azından gitme burada kal ne olur demeliydiler.

   Sonuç olarak ginede ben burada kalacakmıyım tabiki de  HAYIR !

   Kapı çaldığında hemen koşup kapıyı açtım. Beklediğim gibi Rüya gelmişti.              

    " Gel kanka benim odama geçelim "

   Rüya kafasını sallayınca ben de en sevdiğim şey olan sıkma portakaldan büyük bardaklara ikimize de doldurup yukarı çıktım.

   " Nasılsın Rüya "

   " Kanka boşver oraları da sana üzücü bir haberim var. Ben Antalya'ya gitmek zorundayım. Yani Üniversiteyi orada okuyacakmışım "

   Öyle bir çığlık attım ki bu Rüya'nın ağlamasına,Hatice sultanın ve 2 korumanın içeri gelmesine sebep oldu. Ben utançtan kızarınca bir şeyler uydurmaya başladım.

    " Hatice sultan ve abilerim sizden çok özür diliyorum yanlış alarm "

    Hepsi bana uzaydan gelmişim gibi bakarken ben sadece şirin olduğunu umduğum bir şekide gülümsüyordum. Sonunda odadan çıktıklarında konuşma fırsatım olmuştu.

   " Rüya üzülmene gerek yok ben de geliyorum zaten Antalya'ya sana bunu söyleyecektim ama sen aceleci çıktın bu çok güzel bir haber ağlama artık "

   Rüya gözleri ve ağzı açık çirkin ördek yavrusuna benzeyen suratıyla bana bakıyordu. Sanırım hala inanamamıştı. Aradan geçen birkaç saniyenin sonunda beni şaşırtmayarak " neeee ! " diye bağırdı.

   " Kızım bağırma artık ya gine gelicekler. Duydun işte ben de yeni bir başlangıç yapmak için oraya gidiyorum. Daha fazla burada kalmaya dayanamayacağım "

   Bu sefer mutlulukla bana sarıldı tabi bende ona sarıldım. Bir müddet öylece durduk sonra saat 7 olana kadar konuştuk ve biletlerimizi haftaya Pazartesi'ye aldık. Bu gün cumartesiydi ve gitmemize sadece  1 gün kalmıştı.

SEVİMSİZ  *DEĞİŞİM*Where stories live. Discover now