2. Çiftlik

42 6 4
                                    

Eve geldiğimde çok yorulmuştum. Odama çıkıp hemen kendimi yatağa attım. Diyetisyene gitmemin nedeni bana bir yemek programı hazırlaması ve bir şeyler önermesiysi. 2 gün sonra diyetisyenden çıkıcam ve bir otelin spor yerine gideceğim. Bu gün gittiğim doktor şimdilik bol bol su içmemi söylediği için telefonumu alıp görevlimizi arayacaktım ama sonra hemen vazgeçip kendim aşşağı indim. Merdivenleri inip çıkana kadar da kilo verebilirim. İyice saçmalamaya başladım. Yanıma 2 litre su alıp odama çıktım ve bir bardak su içip uykunun beni ele geçirmesine izin verdim.

Sabah uyandığımda bu gün ne yapacağımı düşündüm ve aklıma çok güzel bir fikir geldi. Bu gün çiftliğe gidip bahçede spor yapabilirim. Hemen banyoda rutin işlerimi hallettim,üzerimi giyindim,spor çantamı hazırladım ve dışarı çıktım.Korumalara beni çiftliğe gotürmesini soyledikten sonra mankenlere baktım hepsi birbirinden güzeldi ama yüzüne bir ton makyaj yapılmıştı. Fiziği güzel olabilir ama makyajsız yüzünü gerçekten görmek isterim. Sonra bir kaç siteden kıyafet baktım ince olan genç kızlar için bir çok seçenek vardı. Aslında yaşım tutarsa yağlarımı aldırmayı da düşünüyorum. Yaklaşık yarım saat sonra çiftliğe vardık korumalara 4 saat sonra gelmelerini söyledim. Hemen kendi odama çıktım ve spor kıyafetlerimi denedim. Giydikten sonra içinde su,telefon,mp3 çalar,yoğurt,havlu olan çantamı alıp aşşağıya indim. Çantamı çardakta bırakıp kilomdan dolayı binemediğim atımın yanına gittim. Atımın adı Exculusive yani ayrıcalıklı. Atımı biraz sevdikten sonra dışarı çıkardım eyerinden tuttum ve birlikte yürüdük. ona dertlerimi anlatmaya başladım;

" varya ben küçüklüğümden beri senin üstünde gezinmeyi çok istedim. Ama malesef küçükken küçük olduğum için binmeme izin vermiyorlardı. Şimdide binemiyorum çünkü" küçük bir kahkaha atıp "çünkü ben şişmanım!" diye bağırdım ardından "şişmanım ben anlıyormusun şişman" gözyaşlarım akmaya başladı ve devam ettim " hep benim yüzümden sevimsiz olmam aşşağılanmam neden daha önce bunları kafama takmadım çünkü aşık değildim sevdiğim adam bana nededi biliyormusun" dedim sonra feryat edercesine " ARTIK YETER ! " diye bağırdım "ben ona 2 senedir gördüğümden beri aşığım ama doğru Burak'ın da dediği gibi o bana bakmaz dimi bundan sonra öyle bir değişicem ki beni sen bile tanıyamayacaksın exculusive. Neyse boşver değmez bunlar için ağlamaya karaktersiz. Allah boy pos vermiş ama akıl vermemiş. Böylelerinin aklı hep piçliğe çalışır zaten. Acaba annemler beni sevimsiz olduğum için mi sevmiyor. Ama ben onların kızıyım sevmeleri lazım. Lazım değilmi yoksa ? Of kafam karıştı. Aklımda bin tane soru var bunlardan bazıları şöyle;

* Annem ve babam ben değiştikten sonra beni sevecek mi?

*Burak gelip benden özür dileyecekmi?

*Ben değiştikten sonra kişiliğim,karakterim,huyum değişir mi ?

*Ben annem ve babamı bir çırpıda affedebilecekmiyim ?

Affedermiyim bu kadar kolay mı her şey? Bir çırpıda silebilirmiyim. Bana vermedikleri, göstermedikleri ve benim hiç tadamadığım sevgiyi bana kazandırabilirlermi?

Aklıma yeni bir şey geldi. Değiştikten sonra buradan gideceğim her şeyi geri bırakacağım. Kötü anıları,her gece annem gelip bana iyi geceler öpücüğü vermedi diye yatağımda sessizce ağladığımı,her zaman doğum günümde insanların bana sevgi göstermesini dilediğim o lanet doğum günlerini geride bırakacağım. Aslında hiç haber vermeden de çekip gidebilirim. Evet kesinlikle kimseye haber vermeden gideceğim bu şehirden belkide bu ülkeden kim bilir?

"Bırakabilirmiyim...Bırakmak isterim ama yapabilirmiyim? Sonsuzluğa karışabilirmiyim ? Beni ararlarmı. Merak ederlermi. Nerede? Nasıl? Ölümü ? Dirimi? " atım kişnediğinde bunları dışımdan söylediğimi anlamıştım. " korkma exculusive seni ziyarete gelirim,seni bırakmam,ben diğer insanlar gibi değilim merak etme sen " . Diğer insanlar bencil olanlar,paradan başka bir şey görmeyenler ben onlar gibi olmazdım. Saatime baktığımda 2 saat yürüdüğümüzü farkettim ve geri döndüm "şimdilik görüşürüz exculusive kendine iyi bak " diyip onu yerine bıraktım. Biraz sevdim,öptüm ve " hoşçakal" dedim arkamı döndüm ve çardağa gidip oturdum. Gerçekten ben gidince exculusive ne olacaktı?

Yoğurdumu alıp yemeye başladım bittiğinde ise eşyalarımı alıp odama çıktım. Duş aldıktan sonra temiz kıyafetlerimi giyindim eşyalarımı alıp aşşağı indim arabaya binip eve doğru yol aldım. Bu gün gerçekten de güzel geçti.




ARKADAŞLAR MERHABA ZAMAN İLERLEDİKÇE AKLIMDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR ONLARI YAZACAĞIM. VE DAHA ÇOK KELİME KULLANACAGIM. BEĞENDİYSENİZ LÜTFEN VOTE ATIN. SİZLERİ SEVİYORUM BİR SONRAKİ BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE .

SEVİMSİZ  *DEĞİŞİM*Where stories live. Discover now