21.bölüm

18.2K 629 53
                                    

+18 sahneler vardır..

Ümit'ten

Yarım saat geçmiş Naz hala gelmemişti. Ali iyice gerilmeye başlayınca naz a bakmaya karar verip kalktım.

"Nereye?"

"Naz'a bir bakayım."

"Ben de geleyim seninle. Sıkıldım otururken."

"Mert ne olacak?"

İkimiz sıkıntıyla Mert'e endişemizi hissettirmeden nasıl hallederiz bunu diye düşündüğümüz sırada nikah memuru girdi kapıdan. Bizi ayakta ve endişeli görünce sordu. "Bir sorun mu var?"

"Yok. Yani sanırım. Abi biz hemen döneriz beklersin değil mi?"

"15 dakika sadece. Sonra yetişmem gereken bir nikah daha var."

Vaktimiz kısıtlı olunca Mert'i nikah memuruna emanet edip anında lavaboya koştuk. İçeriden çıkan bayana yaklaştım.

"Ablacığım afedersiniz. İçerde gelinlikli, kahverengi saçlı bir kız gördün mü?"

"İçerisi boştu. Kimseyi görmedim."

Ali hemen içeri daldı. Tüm kabinleri tek tek kontrol ettik ama kimse yoktu. Tam çıkacakken kapının arkasına düşmüş pamuğu ve Naz'ın tacını gördük. Ali pamuğu eline alıp kokladı temkinli şekilde. Gözleri dehşetle açılınca anladım ne olduğunu. "Eter bu. Biri Naz'ı kaçırmış olabilir Ümit!"

"Savaş'ın işidir bu. İzin vermem diyip duruyordu."

"O piçi kendi ellerimle geberteceğim!"

"Sakin ol Ali. Önce emin olmamız lazım."

Aklımın ufacık bir köşesinde acaba Oktay buna cesaret edebilir mi fikri dolaşsa da pek ihtinal vermedim o yüzden aklımdaki en yakın aday Savaş'tı.

Mutlaka bir yerde kamera vardır diyerek güvenliğe gittim. Adamdan tuvaleti gören bir kamera olduğunu öğrenince hemen son yarım saati incelemeye başladım. Ali de ellerini yumruk yapmış sinirle soluyup duruyordu. Ekranda naz görününce ikimiz de dikkat kesildik. Hemen arkasından giren Savaş'la ikimiz de küfürü bastık. Hele yaklaşık beş dakika sonra kucağında baygın Naz'la çıkınca Ali'yi zaptetmek oldukça zor oldu.

"Bulacağım o herifi ve bunun hesabını soracağım!!"

"Sakin olmazsan hiçbir bok bulamayız farkında mısın? Kendini topla da bulalım şunları!"

"Ona zarar vermez değil mi? Ya da bebeğe?"

"Vermez tabi ki. Bu her ne kadar hoşumuza gitmese de ikisi de birbirine aşık Ali. Aşık adam zarar vermez. O yüzden sakin ol. Onları bulacağız."

Ali'yi sakinleştirmeyi başardıktan sonra sıra ikinci aşamadaydı. O da onları nasıl bulacağımız...

Naz Mutlu

Yavaşça gözlerimi araladığımda başta nerde olduğumu anlayamadım. Tanımadığım bir odada bilmediğim bir yataktaydım. Bir süre nerde olduğumu sorguladım kafamda. Sonra görüntüler yavaş yavaş doldu zihnime. Savaş...En son tuvalette konuşuyorduk. Kapı kilitliydi. Çıkamayınca tam bağıracakken burnuma gelen yumuşak şey ve keskin koku...Sonrası belli zaten. Bu manyak beni kaçırmıştı.

Kalkıp ufak pencereden dışarı baktığımda az ilerdeki gölü farkettim. Göl evine gelmiştik anlaşılan. Hemen kapıyı açıp aşağıya indim sessizce. Etrafta kimse görünmeyince dış kapıya gittim. Elim kapının koluna gittiği an gelen sesle elimi hızla çekip arkamı döndüm.

Ateşli İntikam -TAMANLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin