-12-

138 10 0
                                    

"Pozor!!...  

Zaslechl jsem za sebou. 

Viděl jsem jak ke mě letí kulka nestihl jsem se ji vyhnout trefila mě přímo do ramene. Zkřivil jsem obličej do bolestivé grimasy, když jsem se koukl kdo do mě střelil nevěřil jsem svým očím, stála tam Tali držela pistol v ruce brečela a celá se třásla. Viděl jsem jak pomalu padá rychle jsem utíkal ji chytit, a nemohl jsem uvěřit tomu že mě střelila zrovna ona. "Nico musíme jít moc ti to krvácí." zaslechl jsem Jamese. Koukl jsem se na to rameno a až teď jsem si všiml že na sobě mám jenom ručník. "Přines mi nějaký oblečení" řekl jsem, a položil Tali na gauč. Sedl jsem si vedle ní a čekal,  po chvilce mi přinesl věci oblékl jsem se a mohly sme jít. "Kam vlastně jdeme?" zeptal jsem se "Jedeme do tvý chaty." kývl jsem a nastoupil do auta.           

O 1 hodinu později...

Přijeli jsme na místo, vzal jsem jí do ruky zatím co James otevřel dveře a připravil postel. Pomalu jsem jí položil a přikryl jí dekou, šel jsem se osprchovat a postaral jsem se o svou ruku. Zrovna jsem si lehal když v tom mi zvonil telefon přetočil jsem očima a zvedl to"U telefonu Garcia"-"Musíme se setkat teď hned!!" táta?!.. "Kde se sejdeme?"-" Přijď do mí společnosti". Znova jsem se musel obléct ještě jsem šel říct Jamesovi ať  jí pohlídá, nasedl jsem do auta a jel.

Vystoupil jsem před velkou budovou, vešel jsem dovnitř z dálky už jsem viděl otce nasranýho nestačil jsem si ani sednout a spustil "Řekl jsem ti aby si mi nedělal problémy!" - "Nic tak hroznýho jsem neudělal, to je ten nejmenší problém o kterým ty víš" - "Ne?! Vždyť si unesl dceru Marcusovi!" - "A málem jsem ho zabil promiň dneska na to nemám naládu, je mi špatně" dal jsem si ruku na ránu začal jsem se potit šli na mě návaly , chtěl jsem vstát ale nešlo to když v tom mě někdo ze zadu bouchl do hlavy začínal jsem zavírat oči ještě jsem cítil že mě někdo někam vede. Když jsem otevřel oči viděl jsem jenom tmu , cítil jsem že mám svázaný ruce a oči.

"Rád tě zase vidím Nico .....

To Be Continued..                                                                                                                                                            Líza & Nicky ♥

Foto: James

Stuck In MafiaWhere stories live. Discover now