-6-

428 16 10
                                    


Otočila jsem se a tam stál.. 

Cameron můj bývali kluk začaly jsme spolu chodit když jsem chodila na střední , byli jsme spolu pár měsíců pak jsem ale zjistila že mě podvádí tak jsem mu dala konec" Camerone co tady sakra děláš?!" on se jenom usmál a přitáhl si mě blíž řekl"Víš po tom co jsme se spolu rozešli sem myslel jenom na tebe chyběla si mi a teď tě tu mám v plné kráse" upřeně jsem na něj koukala, a snažila jsem se vstřebat to co mi řekl , chtěla jsem si potáhnout z cigarety než jsem si stihla dát cigaretu k ústům Cameron mi jí vzal a típl  "Hodněkrát jsem ti říkal ať nekouříš!" rozzuřeně jsem na něho koukla a řekla "Tobě to má být jedno nejsi můj táta aby jsi mi rozkazoval co mám dělat a co ne!" vykřikla jsem po celý párty cítila jsem na sobě pár pohledů stoupla jsem si zaplatila jsem vzala si kabelku mobila koukla jsem na Camerona znechuceným pohledem a šla ven, když jsem otevřela dveře nadechla jsem se čerstvého vzduchu , ani jsem se nenadála a byl u mě zase Cameron "Jak dlouho za mnou budeš chodit ? Mezi námi je konec pochop!" ale Cameron se jen zasmál "Tak dlouho dokuď nebudeš moje" blížil se ke mě chytil mě za boky "Co si myslíš že děláš"? řekla jsem a polkla neodpověděl mi jen si mě přitáhl chtěla jsem se mu vytrhnout ale byl silnější nechtěla jsem aby mě osahával tak jsem mu dala facku, překvapeně se podíval se na mě odstoupil myslela jsem že to bude dobrý ale tentokrát si mě pevněji přitáhl nemohla jsem moc dýchat pak jsem jenom cítila jeho rty na těch mých ,chvíli mi trvalo než mi to došlo ale on mě pevně držel snažila jsem ho odstrčit, myslela jsem že sem ho odstrčila ale někdo to udělal místo mě, spadla jsem na zem a koukala jak omráčená,  stál tam Nico.

 Nico ke mě doslova přiběhl a řekl starostlivě "Jsi v pořádku, neudělal ti nic"?  Koukla jsem do jeho hnědých až černých očí  "Děkuji ale nemusel si zvládla bych to" řekla jsem Nico se arogantně usmál podal mi ruku rychle jsem vstala a objala ho dal mi ruce okolo pasu "Pojd' odvezu tě domů" jen jsem kývla  šli jsme k autu otevřela jsem dveře sedla si u spolu jezdce dala si pás cítila jsem na mě Nickův  pohled otočila jsem se na něj řekla "Co? můžem jed už chci být doma".. Nico se začal smát "Jak si přeješ". Celou cestu bylo ticho a já jsem ignorovala že jsem zrovna z Nickem . Už jsme byli u Villy Nico zaparkoval odepla jsem pás otevírala jsem dveře ale v tom mě Nico chytil za ruku a přitáhl si mě k sobě , byli jsme tak moc u sebe stačilo by málo a už by byla pusa .. "Tálie La Pérez tak rychle mi neutíkej" řekl Nico s úsměvem na tváři ... "Nemám ani proč" .. Nico si zkousnul ret .

Chytil mě za boky přitáhl si mě blížily jsme se k sobě blíž a v tom někdo zaklepe na přední sklo koukla jsem se a tam stála ....

To be continue....


Stuck In MafiaWhere stories live. Discover now