Hvor er jeg

66 1 0
                                    

Emily'sP.O.V

Benja: Er du okay jeg så det hele fra vinduet og hørte det hele.

Jeg kiggede bare på ham med tåre i øjnene og rystet med hovedet,

Benja: kom mine forældre er på forretnings rejse så jeg er alene hjemme.

Jeg kiggede bare på ham, havde så undt i kroppen at jeg nærmest ikke ku koncentrere mig. Vi gik hjem mod ham da jeg pludselig blev så svimmel at jeg ikke ku gå og mine øjne blev helt tåget.

Benja: er du okay.

Emily: ja er bare lidt svimmel.

Benja: kom lad os sætte os på bænken jeg har noget vand i min taske.

Jeg fik noget vand og så sad vi lidt og slappede af.

Benja's P.O.V

Hun tog noget vand og slappede af, da jeg sku til at spørge om vi sku gå videre så jeg hun sov (AAAAWWWW hvor ser hun sød ud når hun sover), jeg bar hende hjem til mig og lagde hende ind i sengen i gæsterummet og gav hende dynen på. Jeg gik ud og log døren stå på klem. Jeg gik ind og kiggede om min  Aupair pige var hjemme så hun viste vi havde en gæst.

Benja: Abbi er du hjemme.

Abbi: ja.

Benja: ok jeg har en gæst som sover hos mig idag.

Abbi: okay må jeg møde ham.

Benja: det en pige og først imorgen hun sover.

Abbi: uuuhhh en pige.

Benja: hun er KUN en ven, men jeg vil gå i seng godnat.

Abbi: godnat.

Jeg gjorde mig klar til natten og gik ind på mit værelse som er lige hved siden af gæsteværelset. Og lagde mit til at sove.

Emily's P.O.V

Jeg vågnede af at få solen i hovedet,jeg havde stadig tøjet på fra igår kun mine sko var taget af min hættetrøje havde sorte pletter af blod fra cuttene,jeg kiggede på min mobil for at se hvad klokken var kl 9:30 (Wow jeg har sovet igennem jeg plejer ALTID at vågne om natten) jeg kiggede rundt WHAT sagde jeg hvor er jeg det her er ikke mit værelse. Okay Emily tænk tilbage hvor er jeg, var så sløv igår at jeg nærmest ikke huske andet end til jeg gik ind i mit hus efter drengene fulgte mig hjem. Jeg hørte nogle snakke jeg var helt stille og lagde hurtig mobilen på boret og ladet som om jeg sov, og begyndte at lytte til stemmerne for at se om jeg ku genkende dem.

Abbi: er hun vågnet i nu

Benja: jeg tror stadig  hun sover

(Aha det Benja og en anden lyder som en dame på 20 haha gætter bare)

Jeg rejser mig op går over til et spejl i værelset, jeg tager en børste der ligge på boret hved ikke hvem's det er men det lige meget jeg går ikke ud med morgen hår og det ikke det første Benja skal se mig med, så vil han aldrig være sammen med mig igen. Jeg børster mit hår og kan jo ikke gøre noget hved blod tøjet jeg må tage et bad senere.går langsomt ud af værelser jeg kigger rundt der et værelse hved siden af det værelse jeg var i, der er et skilt på døren der står Benjamin. Nååårrhh ja jeg er hos Benja.
Jeg lister neden under stadig træt og ser til den ene side der står en dame og laver mad det må være køknet og kigger på den anden siden der stuen og der sidder Benja i sofaen med tæppe på og ser tv. Jeg tørre ikke at sige noget, så jeg går bare stille hen til Benja, han kigger hen mod mig.

EMILY (Emo love story) (Danish)Where stories live. Discover now