Skolen

57 1 0
                                    

*rrrnnnggggrrrnnnggg* vækkeuret ringer *NNNNEEEEEJJJJ* råber jeg ind i min pude gider ikke starte i skole alle kan alligevel ikke lide mig, mit musik de ikke kan lide og min stil og mit scene blå hår.

Bliver nød til det ellers skal jeg købe øl til min far og få tæv af ham, jeg tager en tank top med Black veil brides og en sort hætte trøje og et par stramme jeans med ud på badeværelset, jeg tager et bad og børster tænder ligger makeup og alt det der, *aaarrhh* mit pande hår vil ikke sætte sig hvor er min hårspray.
Efter at bruge en time på at gøre mig klar tager jeg mine piller og tager min taske og mobil og høretelefoner, jeg lister neden under hvor min far igen liger fuld og sover på sofaen, så jeg skynder mig ud af døren, tager mine høre telefoner på og høre True Friends af Bring Me The Horizon, jeg skruer så højt op så jeg ikke kan høre nogle. Skolen er kun 10 skridt væk fra mig nu jeg tager en dyb indånding og starter sangen forfra igen og går ind. Alle børene er så høje føler mig som en 2 klasse. når ja jeg er kun 158.

Jeg går ind på kontoret

Kontordamen: Hej du må være Emily der skal starte i 8.e

Emily: ja

Kontordamen: nu skal jeg vise dig hen til din klasse

Vi går hen til klassen

Kontordamen: her er din klasse jeg vil gå nu held og lykke og  smilede

Emily: tak

Hun gik og jeg tager min ene høretelefon ud og lader den anden blive i øret, jeg går ind i klassen, nogle af eleverne var kommet, de alle kigget på mig og visket til hindanden og nogle fnisede. Det jo klart jeg er jo også så grim. Jeg går hurtig ned i bunden af klassen og sætter mig ned på min plads hvor der stod Emily . Jeg kigger forsigtigt rundt i klassen og ser at læreren ikke er kommet endnu. To piger kommer hen til mig og jeg kigger hurtig ned,

En af pigerne: Hej jeg hedder Anna og blondinen hved siden af mig hedder Victoria siger hun lidt bitch agtig

Emily: Hej jeg hedder Emily, siger jeg forsigtig

Anna: du har noget grimt hår og hvad f*ck er det for noget tøj siger hun højt

Victoria: aaaaddddd hun er jo en f*ucking Emo, råber hun

Victoria og Anna: EEEEEEWWWWW

Nogle fra klassen begyndte at grine, jeg løbede hurtig ud af klassen og ud på toilettet og låste, jeg tog mine høretelefoner ud og slukkede musikken, jeg græd og havde lyst at gå hjem men hvis jeg går hjem så vil min far bare slå mig. Jeg tørrede mine øjne og gik forsigtigt ud af toilettet. Da jeg var tæt på min klasse var der en der tog mig på skulderen. Jeg kiggede forsigtig op og så en dreng med sort flot scene hår og smukke brune øjne og snake bites

Uuuuhhh hvad mon der sker hvad tror du der sker i næste afsnit ❤❤ PS biled af drengen er cover billedet 😂

EMILY (Emo love story) (Danish)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu