Pravidla a rady kdyby se horor stal skutečností #2

1.9K 148 99
                                    

21)Pokud míříte na vraha pistolí, nikdy neříkejte ''Jestli se pohneš tak střelím! Myslím to vážně!'' Prostě ho zastřelte hned!

22)Nikdy necouvejte z jedné místnosti do druhé bez koukání. Vždy bude za vámi.

23)Pokud vidíte něco co se hýbe, trefte to baseballovou pálkou ... I když se pak ukáže, že je to váš přítel. Švihnout a pak se omlouvat.

24)Nikdy se nesprchujte. Vrahové mají rádi sprchu. V každém případě, zpocení lidé jsou kluzcí a nejde je jen tak chytit. 

25)Pokud jste dívka, mějte přítele. Bude příšerně zavražděn před vaším zrakem, ale budete aspoň naživu.

26)Pokud uslyšíte divné zvuky, nechoďte to prozkoumat. Nejste Dora průzkumnice (Ta malá holčička s opicí ... Když tak strýček google pomůže najít)

27)Neschovávejte se v knihovně. Je to jedno z nejhorších míst na schovku. Vážně, je to labyrint smrti. Uvědomte si, jak snadné je pro vraha se schovat za knihovnu.

28)Pokud jste umlátili vraha a leží v kaluži krve a jste si jisti, že je mrtví. Vezměte tu možnost ho rozsekat, podpálit, sníst, vyhodit do povětří nebo jinak ho zlikvidovat. Jistota

29)Pokud vám někdo říká, že je vše v pohodě ... Tak něco je špatně, hodně špatně

30)Pokud jste vyzváni k hlídat během bouřky, na Halloween, v pátek 13. a v průběhu úplňku, stačí říct „Je mi líto, nedá se nic dělat."

31)Je-li zraněn jeden z vašich přátel, nechte ho za sebou. Dokonce i když je to jen škrábanecna koleni. To lze považovat za zranění. Opusť je.

32)Je-li váš přítel postřelen, nikdy za žádných okolností, nedělejte resuscitaci. To bude jen umírat rychleji!

33)Kapky nejsou nikdy dobré. Pokud uslyšíte zvuk kapání, je to krev. Stejně tak, pokud uslyšíte rány, to je sekáček na maso a pokud uslyšíte seknutí, je to useknutá hlava.

34)Pokud je děsivá legenda, věřte tomu. Je to reálné. Nezáleží na tom, že legeda říká, že vrah má cibule na hlavě nebo medvědí past na puse. Je to skutečné a jde si pro tebe dnes večer.

35)Pokud někdo říká: „Je to jen vítr, chlapi. Všechno je v pořádku. Přestaňte přehánět", měli byste odpovědět‚Jo, no doufám, že nebudu přehánět, když jste mrtví a nacpaný pod prkny'.

36)Vyhněte se křiku, pláči, šeptání, lapání po dechu, sípání nebo těžkému dýchání, když se snažíte skrýt. Vrah není hluchej.

37)Nikdy se neskloňujte při vyplivnutí zubní pasty. Když se vrátíte nahoru, bude tam někdo stát za vámi v zrcadle.

38)Nechoďte na místa s podivnými názvy jako Terror Lake, Hell Hollow, Devil's Den, Screamerville, Skull Valley, Dead Man's Crossing, Spook Hill, Ghost Creek, Bloody Springs or Slaughter Beach.

39)Nikdy nechoďte po schodech dolů prozkoumat divný zvuk. obzvlášť ne ve spodním prádle.

40)Holky, pokud jde váš kluk zkontrolovat divný zvuk a nevrátí se. Nechoďte hledat jeho, ale najděte si rovnou nového přítele.


Ahoj, zkoušel jsem pro vás najít jednu věc ohledně redroomu ale po tom co jsem to konečně našel a šel jsem vám sem hodit odkaz, rozmyslel jsem si to po tom, co mi tu začal antivirus řvát 10 minut kvůli nějakým virům :D takže si to najděte sami :D 

30 Japonských Legend A Nejen ToKde žijí příběhy. Začni objevovat