Způsoby sebevraždy #2

4.1K 207 22
                                    

1) Vzduch v žilách
Čas: pár minut
Dostupnost: hodně vzduchu.. potřebujete injekční stříkačku
Jistota: pouze 1 případ...
Poznámky: Jediný případ o kterém vím byl jistý pan Abbie Borroto který zemřel během několika minut po injekčním vpichu 40cc vzduchu do žíly. Prof. Y Kenis říká: "...extrémně obtížné spáchat touto metodou sebevraždu. ...možná s velmi vážnými následky, jako ochrnutí nebo trvalé poškození mozku. Toto je pouze můj dojem, nemám jinak mnoho informací o této metodě. Dr Pieter V Admiraal .. popisuje metodu sebevraždy vzduchovou bublinou jako nemožnou. "Abyste někoho zabil vzduchem v žilách, musel byste mu píchnout při nejmenším 100-200 ml nejrychleji jak jen to je možné. Musel byste vyplnit celé srdce vzduchem během okamžiku. Srdce by pravděpodobně tlouklo po několik minut, asi 5-15 min., a během prvních pár minut by mohl být dotyčný v plném vědomí.  

2) Stetí hlavy
Čas: pár sekund
Dostupnost: máte v blízkosti železniční trat ? nebo gilotinu ?
Jistota: velmi vysoká, pokud neucuknete
Poznámky: viz. "skákání pod vlak". Je velmi obtížné nechat hlavu na místě a neucukávat -> nejprve se předávkujte pilulkami na spaní.

3) Vykuchání (seppuku/hara kiri)
Čas: pár minut
Dostupnost: máte hodně ostrý meč ?
Jistota: celkem vysoká, pokud se stihnete pořádně vykuchat než absolvujete agónii.
Poznámky: Bolestivé, a velmi obtížné, takže neočekávejte víc než že si způsobíte zánět pobřišnice. Velmi známé a oblíbené u nadšenců do bojových umění.

4) Utopení
Čas: pár minut (5 min. -> smrt způsobená utopením, 20 min. -> smrt způsobená hypotermií (podchlazení)
Dostupnost: kdekoliv kde je hluboká, studená voda
Jistota: dobrá, ale ujistěte se že skutečně padáte ke dnu (neplavete)
Poznámky: do kapes si dej kameny, svažte ruce & nohy dohromady a skočte do vody...trochu šok pro rybáře až najdou vaši shnilou mrtvolu ve své síti. Viz také "hypotermie". Nicméně, zapamatujte si že můžete být oživen ze studené vody i po několika hodinách, protože studená voda zpomaluje proces poškozování mozku (především zpomaluje metabolismus (látkovou výměnu) v buňkách a tkáních, a tak zvyšuje jejich toleranci vůči nedostatku kyslíku - pozn. prekl.). Teplá voda nemá sice výhodu hypotermie, ale na druhou stranu je efektivnější v tom, že skutečně "zůstanete" mrtví.

5) Šok elektrickým proudem
Čas: pár sek./min.
Dostupnost: kdekoliv kde je vysoké napětí & dobrá země
Jistota: závisí na napětí a na štěstí
Poznámky: vůbec se nezabývejte napětím 110 nebo 240 Voltu, je to strašně málo. Použijte vysokonapěťové vedení, stůjte na boso na vodou zmokřené zemi (ještě lepší je umístit kus SILNÉHO měděného kabelu do reky). Nejlepší je pokud dráha pro proud vede skrz vaši hlavu nebo srdce. Jinak si způsobíte vážné popáleniny. Někteří lidé přežili i obrovské napětí s popáleninami 3. stupně. Někdy ochrnutí, amputované údy, atd. (rozhodne je nutno použít střídavé napětí, které oproti stejnosměrnému vyvolává dlouhodobější svalové kontrakce, a tak se sníží šance puštění se zdroje proudu. Proud asi 0,1 A procházející srdečním svalem muže vyvolat smrtelnou arytmii, při průchodu mozkovým kmenem způsobuje zástavu srdečního tepu a dechu. Silnější proud již způsobuje zuhelnatění tkání)

6) Výbušniny
Čas: 10 milisekund, nebo tak nějak
Dostupnost: obtížné sehnat dobrý detonátor a dobré výbušniny
Jistota: velmi vysoká pokud detonátor pracuje správně
Poznámky: NEPOUŽÍVEJTE STŘELNÝ PRACH ani jiné slabé výbušniny (například: z domácí výroby). Použijte dynamit nebo plastickou trhavinu. Přivažte si ji na celo spolu s detonátorem a BUM! Největší problém je sehnat silnou a dobrou výbušninu. Pokud máte granát, použijte jej, je to asi to nejlepší co můžete použít.

Kdo se chce zabít tak ještě ne :D bude další díl :P 

30 Japonských Legend A Nejen ToKde žijí příběhy. Začni objevovat