Capitolul 26

3.5K 219 24
                                    

Sara era din ce în ce mai stresata. Politia o presa, iar Darren era si el intr-o stare oribila. Îi era frică de urmările faptelor lui nesăbuite. Când isi văzu mama nervoasa, alături de tatăl său si Emily, înghiti în sec. Nu dorea ca familia sa să îl vadă în acea stare deplorabilă. Mai ales Em, care ar fi primit un stres enorm.
— Domnule inspector, ce a făcut fiul meu?
— Fiul dumneavoastră aproape a omorât un om, care acum e la terapie intensiva. Asa ca trebuie sa îl închidem până după proces. Si va sfătui să găsiti un avocat, dacă nu va primi unul din oficiu.
Vivian era socata. Nu îi venea să creadă că propriul său copil ar putea face una ca asta. Când întoarse privirea si o văzu pe Sara, nervii i s-au amplificat.
— Tu ce cauti aici?
Sara nici nu reusi să spună ceva, căci un polițist vorbi:
— Ea e cea din cauza căreia s-a iscat aceasta bătaie.
În acel moment Vivian nu mai rezista și o lovi. Sara își duse mâna la obrazul lovit și începu să plângă în tăcere. Stia că toate acele lucruri se întâmplă din cauza ei. Ridica privirea pentru a o vedea pe Emily, insa aceasta își feri privirea. Ceea ce o făcu pe fata sa plângă din ce in ce mai tare. Nici macar nu își închipuia cum după toate astea ar mai putea da ochii cu Max.
Bărbatul la auzul veștii nu aștepta mult și veni imediat la secție împreună cu un avocat. Cum ajunse Vivian începu să îi povestească cu lux de amănunte tot ceea ce se întâmplă și din cauza cui. În acel moment bărbatul avu un soc total. Nici macar nu își putea privi în ochi soția. Așa că doar pleca sa vorbească cu inspectorul, pe când Sara inca tremura. Nu credea că și el îi va întoarce spatele în acel moment. Așa că încerca sa se ridice, însă simti o stare de ameteala cum o cuprinde si cazu secerata la pământ, fara ca cineva să îi ofere o mana de ajutor. Nici măcar cel care îi spunea că o va prinde mereu înainte să cadă.
Pe când Justin și Max incercau să găsească un avocat potrivit, Darren ruga inspectorul pentru a sta de vorba cu Emily. Acesta aprobă, oferindu-i doar cinci minute. Apoi un gardian îi conduse intr-o camera goala in care puteau discuta in voie.
Imediat cum isi văzu alături iubita o lua în brate, apoi îi sterse lacrimile.
— Iubito, nu plânge.
— Cum sa nu plâng din moment ce vei fi închis?
Acesta îi zâmbi si îi plasa un sărut pe frunte, apoi îi privi ochii.
— Voi iesi în curând. Fii sigura. Asa ca fii puternica. Pentru mine si copilul nostru. Te rog!
Ea dădu din cap si îl privi trista. Nu îi venea să creadă că nu îl va mai vedea din cauza unei greseli. Pe când Darren doar îi captura buzele intr-un sărut. Însă imediat s-au desprins când ai auzit un ciocănit în usa. Asa ca îi mai sărută odată fruntea si iesi alaturi de ea. Apoi o lăsa pe Emily alături de parintii săi.
— Mama, ai grija de Emily, te rog. Apropo, unde e Sara?
— Darren, nu mai vreau sa aud numele acelei nenorocite! Doar din cauza ei esti aici.
— Mama!
Tipatul lui o făcu pe femeie sa taca si se indrepta spre Sara, care stătea plângând intr-un colt. Îi plasa o mana pe umar si o privi oferindu-i un zâmbet.
— Darren...
— Hei, nu plânge.
— Dar, din cauza mea...
— Sara, totul e bine. Da? Si nu iti mai fa griji. Eu voi iesi repede de aici. Iar acum vreau sa vad un zâmbet.
Fata zâmbi apoi el o lua intr-o imbratisare călduroasă, înainte să fie luat de un politist si dus intr-o celula. Si desi încerca să pară puternic, de fapt se simtea distrus, stiind ca isi va lăsa sotia si copilul singuri.
Pe când Max găsi intr-un sfârâit un avocat destul de bun care i-ar fi ajutat cu siguranta. Asa ca după ce se intelese cu el află data procesului, care avea să aibă loc peste o săptămână. Timp în care aveau să se pregătească enorm pentru acest proces, pe care doreau cu ardoare să îl castige.

SacrificiuWhere stories live. Discover now