Capitolul 20

4.2K 263 2
                                    

Lacrimi de fericire curgeau pe obrajii lui Emily. Nu îi venea să creadă că în sfârșit a venit ziua în care cineva o va cere de sotie. În timp ce Darren se ridica si ii puse inelul pe deget, în timp ce Sara si Max aplaudau. Erau fericiți pentru cei doi si sperau că și părinții sa le fie de aceeași părere. Însă Darren știa că asta nu va fi o problema. Ambele familii erau să fie fericite pentru cei doi.
— Acum ca toți sunt fericiti când avem nunta?
Toti au început sa rada la întrebarea lui Max. În timp ce Darren își imbratisa tandru logodnica.
— Cat mai curând, frate. Nu mai vreau sa o pierd niciodată.
Zâmbetele au conturat fata celor patru. Acum erau cu adevărat împliniți si fericiți. Ambii frati erau cu fetele pe care le iubeau. Sara își vedea sora fericita alaturi de Darren. În curând cei doi își vor uni destinele, iar totul va începe să se așeze la locul său.
— Apropo, Emily, în această seară îmi voi anunța părinții, iar mâine seara vom organiza o cină împreună, ce spui?
— Suna perfect.
Darren ii plasa un sărut pe buze, iar Max si Sara ii priveau fiind bucuroși pentru cei doi amorezi.
— Deci, dacă voi doi v-ați rezolvat problemele, eu si Sara vom pleca.
Cei doi au aprobat. Fetele și-au oferit câte o îmbrățișare caldă, iar frații și-au strâns mâna.
Ajunși acasă la familia Moore, Darren ii apuca gentil mâna fetei în a lui si ii oferi un scurt sărut pe buze. Vedea neliniștea de pe chipul ei, asa ca dori măcar intr-un fel sa o liniștească. Când au intrat împreună în casă, Emily simți cum mici fiori încep sa ii treacă prin corp. Ii era extrem de frica de reacția părinților. Pe când Darren era extrem de încrezător în acea întâlnire cu părinții.
Ian si Olivia au rămas plăcuți surprinși sa ii vadă în împreună. Iar zâmbetul de pe fata celor doi îndrăgostiți ii făcea si pe cei doi adulți sa zâmbească. Fara sa mai stea pe gânduri Olivia merse în întâmpinare și își imbratisa fiica. După ce cele două s-au despărțit, Darren vorbi:
— Unchiule, matusa, v-o prezint pe viitoarea doamna Reed.
La auzul acelor cuvinte toți au inceput sa radieze de fericire.
— Copii, nu aveți idee cat de fericit mă simt. Însă, Darren, ce spun părinții tăi despre asta?
— Unchiule, mama a iubit-o pe Emily din prima clipă si tata la fel. Iar eu sunt sigur că vor fi mai mult decât fericiți de aceasta viitoare alianța.
În timp ce Darren, Emily, Olivia si Ian sărbătoreau, Sara si Max se îndreptau spre casă. După atâtea zile in care s-au chinuit cât de mult au putut sa ii împace, acel miracol s-a intamplat. Iar ei erau mai mult decat fericiți.
Max își imbratisa tandru iubita si ii plasa un sărut pe frunte. În timp ce ea își afundă capul în pieptul lui.
— Deci, iubito, acum esti mulțumită?
— Cea mai mulțumită. În sfârșit îmi voi vedea visul împlinit.
— Ce vis?
— Mereu am vrut sa îmi vad sora iubita si plus la asta sa o vad căsătorită. Fiindcă în urma acelui accident în care Emily a încetat să vorbească cu persoanele din jurul ei, nu a fost zi in care matusa să nu mă invinovateasca, asa ca am sperat mereu ca Emily sa isi construiască o viață frumoasă. Iar matusa să uite de toată acea supărare.
Fara sa observe incepu sa planga, pe când Max observă asa ca ii luă fata in palme și îi sterse lacrimile. Apoi îi sărută fruntea, obrajii ca sa termine cu un mic pupic pe nas. La acest gest Sara zâmbi. Se simtea iubita. Si știa că el o iubește, însă din nefericire pentru el, fata încă nu era gata să îl iubească. Desi simtea cum începe să dezvolte sentimente de simpatie pentru el. Asa ca își duse bratele în jurul gâtului lui Max si il trase intr-o îmbrățișare strânsă. De ar fi după ea ar sta asa o eternitate. Acea senzație o făcea să se simtă fericita si protejata.
— Iubito, stii ca îmi place să te stiu lângă mine, însă ar fi mai bine să mă lași fiindcă am de lucrat o grămadă, iar dacă vor mai veni si pregătirile ds nunta, nu voi mai avea timp să lucrez.
— Bine.
Max ii mai oferi un sărut pe buze si pleca pentru a începe să lucreze. Pe când Sara rămase bosumflata pe canapea. Mai dorea sa stea cu el si totuși își dădea seama că nu avea cum să îl distragă de la muncă. Asa ca porni spre bucătărie pentru a-i face o cafea. Știa ca pentru lucru va avea nevoie de energie. Când o termina de făcut i-o întinse, iar Max o acceptă cu placere. În timp ce Sara se așeză comod pe canapeaua de lângă birou. Avea să stea alături de el până când acesta va termina, ca mai apoi să se culce împreună.
— Iubito, știi că nu trebuie să faci asta. Si sunt sigur că ești obosita. Mai bine ai merge sa te culci.
— Nu, stau aici. Mai ales că e foarte interesant ceea ce faci.
— Ești încăpățânată.
— Stiu.
Fata îi oferi un zâmbet dulce, iar el trecu din nou la treaba. Avea de lucru extrem de mult, asa ca trebuia sa lucreze cât mai eficient si repede.
Dupa câteva ore în care lucra extrem de mult. Sara câte odată ii mai vorbea sau îl mai distrăgea. Si totusi reuși sa termine tot ceea ce și-a propus. Cand își întoarse privirea își văzu mult iubita sotie adormita pe canapea. Zâmbi la acea priveliște si încet fara a o trezi o luă în brațe, dorind să o duca in camera. O aseza usor pe pat si se culca si el lângă ea. Ii mai oferi un sărut pe frunte ca mai apoi sa o cuprindă într-o imbratisare calduroasa.

SacrificiuNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ