Istina

65 3 1
                                    

Sedim sa Lenom I Anikom. Lena se jos nije pomirila sa Silviom. Silvio je tuzan stoji ispred sobebi cvili kao pas. Sa njim je I moj dragi Ian. Koji je nakon nekog vremena usao u sobu.
Ian:"Lena stvarno je ocajan. Bar Pricaj sa njim. Znacilo bi mu. Samo saslusaj sta ima da kaze. Znas da nije dobro da ostane ovakav. Znas sta se desi sa vukodlakom kada iskljuci emocije?"
Anika:"Postaje krvolocan. Pocinje da ubija. Samo ima zelju za sto vecu moc." Pocela je da place. Zatim dodala u stanju je I da ubije voljenu." Plakala jeni dalje.
Ja:"Odkud znas?"
Anika:"Moja tetka. Bila je jako zaljubljena u jednog vukodlaka. Voleli su se. Jednog dana doslo je do nesporazuma slican ovome. Samo sto se ustvari njegov brat blizanac poljubio sa jedjom devojkom. Tetka je to videla I pomislila da je on. To je bilo mesec dana pred njihovo vencanje. Bila je besna ljuta pobredjena. Nije htela da ga saslusa. On je izgubio kontrolu I Ubio jee... Tako da je preuzeo sve njene moci. Ona je bila vestica." Noje mogla da zaustavi suze.
Zatim je Poceo i Ian Da place.
Ian:"Ja sam kriv."
Nista mi nije bilo jasno. Kako on kriv.... haaaaa, osim akooo. Ian u stvari nije taj brat. :O
Ja:"Cekaj, znaci... ti si njegov brat.
Ian:"Daaa. Jako mi je bilo zao zbog toga. Otiso sam do Kaline(Anikina tetka), objasnio jooj sve oducila je da mu oprosti. Alii... nazalost.... bilo je vec kasno. Izvini Anika Jako mi je zao zbog tvoje tetke."
Anika je klimnula glavom u znak da nije ljuta na njega. I skirivala se od plakanja.
Lena:"Ne, ne zelim da postane takav. Nee... poprica cu sa njim."

                 LENA P.O.V.

Izasla je ispred vrata I videla Silvia. Oci su mu bile crvene od plakanja. Bio je toliko ocajan. Srce jooj se cepalo kad ga ke gledala tako.
Lena:"Silvio." U trenutku kad ga je uhvatila za ruku videla je sta se u stvari desilo sa Katarinom.
                 Flashback
Katarina rekao sam ti. Ne zelim da spavam sa tobom. Ne zelim nista sa tobom. Shvati volim Lenu. Lena je moja voljena. Osecam too ovde. U srcu.
Hah, kako mozes voleti nju. Po cemu je ona bolja od mene?? Aaa reci. Odgovori mi. Sta ce ti jedna glupava sirena sa kojom ne mozes ni seks da imas jer gospodjica to jos ne zeli. Sa mnom mozes svaku dan. Rekla je Katarina besno.
Silvio:"Shvati Katarina nijenuopste stvar u tome. Volim je. Iii da vise nikada nisi rekla ista lose za nju. Bar nije hodajuci mrtvac.
Katarina je bila toliko besna I ma silu ga je Poljubila mislila je da ce ga tako navesti na dalje korake ali nije ispela.
               End flashback
Lena:"Silvioo, ljubavi moja. I ja tebe volim. Ne moras mi nista reci. Sve sam videla."
Poljubila ga je. On je odma bio srecniji.
Silvio:"Drago mi je da nisi vise ljuta na mene. Bez tebe bio sam kaoo kaoo. Ne znam. Poceo sam da ludim. Tamna strana me je vukla kod tebe. Ali sada si tu, sa mnom. Volim te."
Poljubili su se.

                   SOFI P.O.V

Ja:"Smiri se Anika. Polako. Mi smo tu."
Anika se smirila, ali Ian je bio sav smoren. Nije ji rec reko samo se povuko.
Anika:"U redu je Sofii. Dobro sam ja. Idi vidi sta je sa Ianom. Potrebna si mu. Ja cu otici do Dzona. Nismo se videli od juce."
Cim je spomenula Dzona opet je bila srecna. Oci su joj se caklile.
Krenula sam do nase sobe. Ian je sedeo na krevetu I bio je sav tuzan. Osecao je krivicu. Nisam mogla da ga gledam takvog. Stvarno mi je bilo zao. ; (
Ja:"Iane, nemoj biti tuzan. Nisi ti kriv. Prosto to je bio nesporazum. Ali nisi ti kriv shvati to.
Ian:"Da, ali ipak osecam krivicu. Aa iii. Brinem za tebe. Mnogo se izopacio iii cilj mu je da zavlada magicnim bicima da postane kralj. A onda bi morao da ubije tebe. To mu je cilj. Ja to ne bih izdrzao... jaa... JA TE VOLIM!
On brine za mene. On me voliii. *_* ☆★★★
Kada sam to cula bila sam na sedmom nebu.
Ja:"Iane, ljubavi moja. Nece mi se desiti nista. Ti si tu ja ucim da postanem jos mocnija. Ne brini. Iii moram nesto da priznam. Iii ja tebe volim. Volim te luudoo. Od prvog sudara... hahaha kazem sudara jel smo se tada upoznali."
Bio je presrecan. Njegove oci poprimale su zlatnu boju. To mu se desava samo kad je uzbudjen. Gledao me je tako slatko istopila sam se. Priblizavao mi se sve vise ii vise I za tren oka njegove usne spojile su se sa mojima. Bile su tako tople meke u socne. Bilo je predivno.
Ian:"Konacno. Toliko puta sam sanjao da te grlim ljubim a sada se to desava." ♥♥★★★♣
Ja:"Daaa. To je sudbina."
Odjednom se ukljucila muzika I isla je pesma Sudbina od Plavog orkestra: Dugo te nema, sve je po starom,Jos uvijek zivim sam. Sjedim i pusim, sanjarim malo, Samo da prode dan. Da li te tjese, da li ti nude Rame za plakanje ? Da li te jos u krletki zlatnoj Cuvaju od mene ? Ref: Ti si moja sudbina, Sve sto imam ja. Ti si moja sudbina Ne mogu ti pobjeci Vise nikada. Zvijezde mi kazu da nije sjajno Vrijeme za rakove. Da li jos nosis sve moje ruze Kroz tude parkove. Da li te ljube odane sluge Cuvari vjernosti. Da li jos nosis sve moje tuge Kroz tude radosti.
Divna pesma. Mada samo refren opisuje status nas dvoje. Ali to mi je omiljena pesma.
Ja:"Ljubavi to mi je omiljena pesma."
Ian:"Znam, I moja. Hihihihihih"
Plesali smo celo vece uz pesmu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 30, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Akademija za magicna bicaWhere stories live. Discover now