Dejt

63 4 2
                                    

Ian(monolog):"Kako je samo savrsena. Taj prljavo roza haliona joj stoji odlicno. Kroz nju se vide njene savrsene obline. Aaa I dekolte. Hmmm.
Kako mu lepo stoji kosulja. Ocrtava svaki misic. Primetila sam sam da me odmerava. A najvise bulji u moj dekolte
Hmmm...
Ja:"Caoo."
Ian:"Caoo, izgledas...Prelepo..." oci su mu zasijale.
Ja:"Hvala. I ti takodje." Zacrvenela sam se.
Izasli smo do onliznjeg kafica. Narucili kafu. Pogled mu je stalno lutao od mojih ociu preko usana pa do grudi. Pricali skono svu I svacemu. Saznala sam da je Prva gpdima kao I ja. Iz Podgorice je. Hah cudo da se nikad pre nismo videli. Ima starojeg brata koji je zavrsio akademiju I sestru koja ima tek 11 godina. Mala slatkica. Taman smo poceli da se opusyakoni kewnio je da me poljubi. Falilo namnje tako malo. Kada odjednom. U lokaku su se stvorila dva tipa. Izgledaki su veoma opasni. Ian je reko da su to vukodlaci ali oni sa tamne strane. Krenuli su na mene. Ali Ian me je zastitio. Nissam znala sta da radim. Samo sam zamislila da se oni nalaze vezaji u nekom kavezu I to se dogodilo. Ovo sam ja uradila. Nisam kogda verujem. Zatim su dosli cuvati I odveli ih u tamnicu. Ianu I meni zahvalili. Ian je bio povredjen.
Ja:"Jesi li dobro? Boli li te punoooo?"
On:"Nee, samo mala ranica unoda kandzi."
Znam da ga je bolelo.
Zqmislila sam da sam mu zacelila ranu I to se desilo.
Oboje slo bili u neverici.
On:"Kako si to uspela? Tinsi fenomemalna." Hvala tii. Reko je to zatim se onesvetio. Bio je isrpljen. Barem sam mu zacelila ranu. Spasio mi je zivot. Nisam znala da postoji I zla strana. Teleportovala sam nas nazad u akademiju. I sure ne znam ni to kako sam uspela. Bilo sko u mojoj sobi. Bila je prazna. Na stocicu koji je bio na sred sobe stajala je poruka od Anike:"Otisla sam kod Lene posle cu do Dzona. Spremi se kad se vratim da mi raportiras izvestaj o dejtu. Ohh da zaboravih da ti kazem suyta nema skole."
Hahaja nasmejala sam se na poruku. Sutra nema skole super. Hehehe. Skinula sam Iamh kosulju sa bih proverila oma ki jos koje rane. Zacelila sam samo onu sto sam videla. Vauuu kakbe samo plocice ima. Imao je jos jednu raju na stomaku. Zacelila sam je kao I prvu. Iarusirala sam seni obukla pidzamu. Anike jos nema. A Ian se nije probudio. Nista oatace ovde da prespava. Skinula sam mu farmerke da bi mu bilo udobnije zatim otisla da se okupam.

               ANIKA P.O.V.

Kod Dzona sam u sobi. Leziko zajedno ma krevetu i on pocinje da me ljubi I gricka vrat. Aaaahh tako dobar osecaj. Pocinjeko da se ljubimo sve strastvenije I polako se penje na mene. Naatavljamo da se ljubimo, mazi me po butini. Ruke su mi u njegovoj kosi. Polako povinje da zavkavi tukubispod majice I stize do kopce od brusa.
Ja:"Stanii... ne zelim jos uvek. Mislim nisam spremna."
On:"Opuus izvini malo sam se zaneo. Stvarno mi je krivo. Nisam zeleo sa ispadne ovako. Da ispadnem beaocejani Kreten. Izvini sreco. "
Jq:"U redu je."
Nastavili smo samo spavati.
Tako je dobar. Volim ga.

               SOFIJA P.O.V.

Izlazim Iz kupatila. Obukla sam pidzamu. Gledam ga kako spava. Kako je samo sladak a bogmeni zgodan. Zagrizla sam donju usnu. Legla sam do njega. Jee ne mogu ma Anikin krevet sta ako dodje. Nece imayi devojka gde leci. Vragaolasto sam se nasmesila I pokrila nas. Cim aam legla okrenutih mu ledja on se Okrenio ka meni ii u snu me zagrlio. Bila sam presrecna. Leptirici u stomaku su poceli da jurcaju. Tako smo zaspali. A ja sam sanjala jakk jako cudam san.

Akademija za magicna bicaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang