Biblioteka

46 3 0
                                    

Anika Lena I ja krenule sko ka biblioteci. Stigle smo uzele neku knjigu Istorija nimfi. Uzele smo je I sele sa sto. Bilo je oimo poglavlja o istoriji, mocima, kraljevskoj porodici. Itd. Zalepila sam se za jedan. Porodicno stablo. Uzela sam to da citam. Kraljica se zvala Meri. I pisalo je isto ono sto mi je Anika Ispricala o njenoj sudbini.
Lena:"Pogledajte. Anika je bila u pravu. Sofii, ti si naslednica. Ti si nasa buduca kraljica."
Ostala sam u cudu. Kako ja kraljica. To je ne moguce.
Anika:"Vidis. Rekla sam ti. A isto pise I ono sto je Lena rekla. Da ti je sufjen vukodlak. Znaci Ian."
Ja:"Ne znam. Ovo je sve cudno. I novo za mene. Pa kako cu ja to. Ja ne znam ni kako biti kraljica."
Odjednom se Ian pohavio u biblioteci
Ian:"Snaci ces se odlicko siguran sam. Imaces sboje tutore koji cete uciti. Sada prelazis da zivis na gornjem spratu gde se nalaze kraljicine odaje." Osmehnuo mi se.
Ja:"Kako ti sve to znas?" Nisam htela da ga ispitujem za voljene I to. Da li mi je usao u san.
Ian:"Paa ovako. Moze se reci da sam malo istrazivao. Ali u druhoj knjizi."
Ja:"Aham okej."
Lena:"Isto pise da kraljica tj ti treba otici u dvorac sa svojim voljenim. Gde ce poceti njihova ljubav. Kasnije brak. Pa Iane da li spreman da krenes sa svojom voljemom. Sudbina vas je spojila."
I Sudbina I ljubav, pomislio je Ian. Ian:"Naravn, spreman sam."Srecan sam sto cu biti sa njom ali necunkoj jos reci da sam se stvarno zaljubio u nju.
Ja:"Krecem onda. Idemo prvo d direktorke."
Otisli sko do direktorke I objasnili joj sve.
Direktorka:"Konacno ste saznaki za to. Bilo je vreme kad cete saznati za to prorocanstvo. Nisam vam smela otkriti nista. Trebalo je da otkrijete sami, stoni jeste. Udjite u ovaj lift. Pritisjite broj 2 I nacice te se u vasem dvorcu."
Usli smo u lift stiglu do drugog sprata. Nasli smo se u nekoj sobi. Ta soba je bila ista kao ona iz sna. Odeca je bila u regalu. Moraa se kositi samo tanodeca iz regala. Iii daa kao u snu bio je jedan krevet.
Ian:"Paa. Lepa je. Ti soavaj na krevetu. Ja cu na podu." I ako sam vise od svega zeleo da budem pored nje. Nisam hteo da pomisli da sam naoaljeni manijak.
Sofii:"Ma kakav pod. Spavaces ovde. Krevet je dovoljno velik za Oboje. Zacudila sam se sta sam rekla I mnogo se postidela ali nisam mogla da dozvolim da spava na podu.
Ian:"Da li si primetila da nema vise ki traga ni glasa od tamne strane.
Sofi:"Daa. Nema ih. Ali svaki cas mogu naici." Moramo bito spremni.
Ian:"Paa Sofija. Posto si ti moja voljena." Razisljam da li da jooj priznam sta osecam prema njooj. Nee necu jos.
Sofii:"Daa? Nesto si hteo reci?" Bila am sigurna da je hteo da mi izjavi ljubav. Zasto li je stao. I ka volim njega. Zasyo se stidi da mi kaze.
Ian:"Maa nista bitno. Zaboravih sta aam hteo reci.
Kucanje na vrata
Sluzavka:" Dobar dan ja sam Mara vasa skuzabka sta god vam treba ja cu vam pomoci. A sada trebate krenuti svojim tutorima."
Razdvojili smo se. Ja sam krejula kod svog tutora on kod svog. Ucila sam o ponasanju jedne kraljice. Iskreno bilo je malo Dosadno.
Posle casova vratila sam sebu sobu ni tu me cekao Ian. Sedeo just na krevetu. Gledao menizazovno I samo proso rukom kroz kosu. Istopila sam se. Na sebi je imao samo bokserice I neku trik majicu.
Ja:"Zar je vec vreme za spavanje?"
Ian:"Pa ceo dan smo proveli sa tutorima vec je 22h."
Ja:"Zar vec. Uu stvarno sam Izgubila pojam o vremenu. Hahaha. Idem da se presvucem."
Krenula sam do regala I uzela spavavicu. Sve su bile svilenee, kratkee!! Moj boze kako cu ovakva pred njim. Mada. Znam da mu se svidjam a I on se meni svidja. Zasto ga ne bih malo izazivala. Kako on moze meni da sedi tu u boksericama I majici... hmmm
Ian monolog:"Kako je lepa. Ne znam sta mi je. Ali, ako vec ne kogu da jooj priznam. Idemo ovako. Vidim nije ninona ravnodusna. Moja voljena. Moja ljubav."
Otisla sam da se presvucem. Spavacica je bila zaista zaista kratka. Kada sam izasla iz kupatila primetila sam da nije pogled skidao sa mene. Imala sam osecaj da ce svaki tren krenuti ka meni uzeti menu narucje baciti na krevet. Iiii....ooo oooo Sofija smiri strasti. Rekla sam sama sebi.
Legla sam na moju stranu kreveta. Legao je I on. Pricali smo bas o svemu. O nasim zivotimanpre akademija porodicama. Stvarno mi je lepo sa njim. Poceo je da mi se priblizava sve blize bio je na centimetar da me poljubi. Zmarci su memprosli inpokislola sam to je to poljubice me. Videla sam sa zeli to. Alii odmako se samo se nasmejo.
Ja:"Hahaa samo ti zezaj."
Iam:"Aaa izvini. Hahaha moram malo."
Zaspali smo a ja sam opet imala cudan san.
"Iane Ljubavi... Ian je lezao na meni I ljubio me uane vrat spustao se I na grudi. Ja sam ga Mazila po kosi. Krenuo je da mi skida spavacicu I rukom doso do grudi. Mnogo puta je ponocio Volim te." Ali ja sam se tu probudila. Huuuh... kakav san Pogledala sam ga, spavao je. Zacudila sam se kada sam videla da mi je spavacica podignuta.  Brzo sam je spustila. Iii pomislila. Sta ako mi ulazi u snove. Nastahila sam da spavam. I jisam vise sanjala nista.

              

Akademija za magicna bicaWhere stories live. Discover now