Novo jutro

49 3 0
                                    

Probudila sam se. Videla Iana pored mene kako me grli. Setila sam se sta se sve izdesavalo juce. Smeskala sam se zatim se setila sna:
Svuda je mrak. Nalazim se u nekoj sobi. Zapitam se odkud ja kod njega. Soba nije licila na sobe na Akademiji. Bio je francuski bracni krevet svilena posteljina, veliki ormar na nocji stocic. Nije bila prevelika soba. Kada sam pogledala u ruku videla sam na njoj prsten. Kao verenicki. Zapitala sam se sta je ovo. Kakav je ovo san. Zatim se culo oyvaranje vrata. Na sebi sam imala samo neku svilenu spavavicu koja jefba pokriva sve. Na vratima je bio Ian.
Ian:"Ljubavi, ustala si. Doneo sam ti palacinke s nutelom I plazmom I belu kafu."
Ljubavi? Kakav je ovo san da li mi je Ian decko. Prisao je fo mene poljubio me. Onda sam se probudila.
Anike jos nije bilo. Hmm ccc. Ko zna gde je ona sad s kim je I sta radi. Nasmejala sam se 'zlobno'
Lezala sam I cekala da se Ian probudi. Zatim sam na sebi zapazila nesto cudno. Imala sam spsvacicu kao iz sna. Ne znam kako se to desilo I toku noci.
Krenula sam da se presvucem.
Ian:"Sta? Sofii? Odkud ja utvojoj sobi nismo? Jel da?"  Zacrveneo se sav.
Ja:"Nismo."  Objasnila sam mu sve kako je dospeo u moj krevet.
Smeskao se. Odmeravao mi je svaki deo tela, a spavacica je jedva pokrivala zadnjicu. Bila je knap knap. Primetila sam da me gleda oa se zacrvenela I otisla da se presvucem.

                  IAN P.O.V.

Ona brine o meni. Kako je slatka. Ne mogu da verujem proveo sam noc u njenoj sobi njenom krevetu. Mada malo me bilo sramota sto sam je onako gutao pogledom. Uffg sta mi je sve proslo kroz glavu Kada sam video da je polu gola. Uhhhh. Polako Iane smiri se, mislice devojka da si napaljeni manijak. Video sam da sam samo u crnim boksericama. Hmm ona me je Skinula. Ali gde su mi stvari. Sofi:"Amm... usto si iz kreveta."  Gledala je mjegovo savrseno telo I razbarusenu kosu.
Ja:"Ovaj da. Gde su mi farmerke I kosulja?"
Sofi:"Evo odmah cu ti dati." Postidela se.
Uzela je moje farmerke i kosulju. Krenula je dq mi da ali se nekako saplela, pala preko mene I oborila me ma krevet.
U tom trenu u sobu ulaze Anika I Lena. Iii Silvio. Aa jooj ko zna sta ce pomisliti.
Svo troje su bili u belikom cudu.
Anika:"Okejj. Izvinite ako vas prekidamo u necemu. Izaci cemo mi. A vi zavrsite sta ste poceli." Vragoasto se smejala. "Iii, vrata se zakljucavaju.".
Sofii je odma ustala sa mene I gadjala ih jaatukom. Ali se I smeskala. Izasli su a mi smo poceli da se smejemo ko ludaci.
Obuko sam se. Ona nije skidala pogled sa mene.
Ja:"Idem, ovaj.  Izvini na smetnji."
Sofi:"Ma kakva smetnja. Hihihi. Bilo mi ie jako lepo juce."
Ja:"I meni." Poljubio sam je u obraz. Trnci su jojnprosli kroz telo.
Izaso sam I krenuonka mojoj sobi.

                    SOFI P.O.V.

Poljubio me je. Prodli su ki trnci. U sobu su usli Anika I Lena. Momak koji je do malonpre bio tu vise nije bio tu.
Lena:"Iii, spavali ste? Vec?"
Ja:"Nee. Nismo." Bila sam crvena kao paprika.
Anika:"Prespavao je kod tebe u tbojoj sobi tvom krevetu. Imao je na sebi samo bokserice. Kada smo usli Lezala si na njemu. Objasnjenje dragam raportiraj."
Ispricala sam im sve sto se desilo juce kao I moj cudan san.
Lena:"Zaista si to sanjala?"
Ja:"Da. Zasto?  Mislim I meni je bilo cudno."
Lena:"Ma nista."
Lena monolog:"Necu joj jos reci nisam sigurna. Ali mislim da joj je Ian usao u san I proglasio je svojom voljenom. Njima je sudjeno da budu zajedno."
Anika:"Cekaj stvarno si sve to uspela sama?"
Ja:"Jesam, zasto. Zar to ne mogu sve nimfe?"
Anika:"Mogu ali potrebno je znanje ucenje da bi to uspela. Samo jedna nimfa je mogla to da uradi bez prethodne vezbe ili tako nesto. Ona je kegendarna nimfa. Bila je kraljica, ali umrla je pre 100 godina. Ubila ju je njena moc. Bila je previse mocna a moc je okrenula protiv nje same. Presla je na tamnu stranu. Ii puuf. Jedan dan je samo pronadjena mrtva ostavila je poruku: Kajem se sta sam uradila. Nisam trebala preci na tamnu stranu. Za 100 godina doci ce nova nimfa. Koja ce biti nova kraljica svih magicnih bica. Bice joj sudjeno da se uda za jednog kladog lepog vukodlaka. Uputite je da bude pametna da je ne pojede njena moc I ne predje na tamnu stranu. To je too. Mislim da sii ti njena naslednica."
Lena:"Pa da. Znala sam. Ian je tvoja srodna u dusa. Uso ti je u san I tako te 'obelezio'. Sudjeno vam je da budete zajedno. Jooj kako je to slatko."
Ja:"Sta bre? Kakoo? Ja kraljica? Ma to je ne moguce. Anika da li si sigurna. Ian moja srodna dusa, hjooj kako je to slatko." Bila sam malo zacudjena I uplasena od tolike moci. Ali Ian moja srodna dusa. Hihihihihih.
Lena:"U ostalom mozes proveriti u biblioteci. Ima knjiga istorije. Tu mozes videti porodicko stablo da tako kazem I vidis da li si ti stvarno nasa buduca kraljica.
Ja:"Daa. Idemo. Moram to proveriti."

Akademija za magicna bicaWhere stories live. Discover now