Capitolul 4

29 0 2
                                    

~Silver's pov~

Chiar inainte sa ma bag in bat aud niste batai in usa si spun:

-Intra!

-Buna, Silver!spune dubios tata, dandu-mi seama imediat si abordandu-l direct.

-Stiu ca vrei sa-mi spui ceva, deci treci direct la subiect!

-Trebuie sa-ti spun o veste care te-ar putea speria! Eu si cu mama ta am decis sa te inscriem la liceu!

Mi-a luat ceva timp sa procesez cele auzite si imediat ce mi-am dat seama de intelesul cuvintelor, sangele mi-a inghetat in vene. Respiratia imi era neregulata, inima imi batea mai tare ca de obicei, parca vrand sa imi sparga pieptul si sa o ia la goana. Pur si simplu nu puteam merge la liceu! Nu, nu si iarasi nu!

-Stiu ca iti va fi greu sa-ti faci prieteni si sa te acomodezi dar sa stii ca asa e cel mai bine pentru tine! Chiar trebuie sa mergi la liceu!

Aceasta veste m-a ingrozit... Era ca si cand ma puneai intr-o cusca cu lei. Spun asta fiindca cand eram mica toata lumea isi batea joc de mine. Eu eram fetita tocilara si grasa care era pusa mereu de mama ei sa se imbrace in roz, pana cand la inceputul clasei a 6-a la noi in clasa, a venit o colega noua pe nume Kristy. Ne-am imprietenit foarte repede dar ne-am despartit cand am fost nevoita sa ma mut in Londra. Chiar urasc mutarea asta!

-Si in plus, vei merge la liceul la care merge si Adam! Deci vei fi cu el! mi-a intrerupt tata sirul gandurilor. Voi merge cu Adam la acelasi liceu?!?! Yaayyy!!!

-O-okay. O sa merg.

SCUZE PENTRU CAPITOLUL FOARTE SCURT... Era o ciorna mai veche si ma gandesc sa incep sa o scriu again... Daca primesc cel putin 7 commuri si pareri o sa reincep yeyyy :))

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 21, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Silver, vrajitoareaWhere stories live. Discover now