Capitolul 3

104 4 1
                                    

     ~Silver's pov~ 

Urmatoarea dimineata m-am trezit binedispusa. M-am dus la baie, mi-am facut toaleta si dupa mi-am pus pe mine niste dresuri rupte, pantaloni scurti rosii si un maiou negru iar in picioare mi-am luat conversi rosii. M-am dus jos la micul dejun. Mama si tata erau deja la munca dar Fabien se uita la televizor impreuna cu Anna. 

-Anna! Ce bine imi pare sa te vad! spun eu entuziasmata.

-Silver! Ce dor mi-am fost de tine! spune ea si imi da o imbratisare de urs.

-Silver, nu te superi daca eu si Anna mergem prin oras, nu? ma intreaba Fabien.

-Nu, sigur ca nu. raspund eu, dar minteam.

Si uite asa, am ramas din nou singura acasa. Cum de mi se intampla numai mie asta?!  Imi mai trebuiau doar niste hoti si ma simteam ca in "Home Alone". Doar ca parintii mei nu m-au uitat acasa, nu era Craciun, nu sunt baiat si nu ma cheama Kevin. Dar macar pot sa il sun pe Adam sa pertrec mai mult timp cu el! Mi-am luat cheile si telefonul dar cand sa deschid usa il vad pe Adam. Era imbracat intr-o pereche de jeansi negri, un tricou alb si o camasa in carouri bleumarin. 

-Oh, buna, Silver! Ce faci? ma intreaba el, evident, stanjenit.

-Umm... Bine. Dar tu ce faci aici? Tocmai vroiam sa merg spre casa ta.

-De ce? intreaba curios.

-Pai parintii mei sunt la lucru iar fratele meu, Fabien a plecat prin oras cu iubita lui, Anna. Si ma gandeam sa mergen din nou prin oras.

-Da, la asta ma gandeam si eu. Mergem? avea un zambet pe buze de milioane. Of, Adam, ma omori! Am inchis usa si ne-am indreptat spre strada.

-Deci, unde ai vrea sa mergem? ma intreaba el.

-Uff... Chiar nu stiu. Ce ai zice de un parc de distractii? 

-Buna idee. Haide. E unul chiar aproape. spune el entuziasmat.

Asa ca am porint spre parc. Cand am ajuns o pancarta mare spunea "Fun Land".

-Ce nume interesant... spun eu cu sarcasm. El doar schiteaza un mic zambet.

-Deci, in ce-ai vrea sa ne dam prima data? ma intreaba Adam fara sa se uit la mine.

-Ce ai zice de... roata?! El mi-a apucat mana si m-a tras dupa el spre destinatia aleasa. Nu era coada mare, ceea ce era bine. El a platit biletul si m-am simtit prost. Iarasi mi-am uitat portofelul acasa! Mereu il uit!

-Oh, Adam. Imi pare foarte rau. Mi-am uitat portofelul acasa. Din nou! spun eu trista.

-Hei, nu are nimic. Sunt bucuros sa platesc pentru tine, atata timp cat tu esti fericita. Ohh, ce dragut poate fi! Eu doar am zambit si mi-am lasat capul in jos ca sa nu imi vada roseata din obraji. Ne-am urcat in roata iar aceasta a pornit cu o zdruncitura mare, facandu-ne scunul sa se miste si eu sa ma incordez si sa imi inchid ochii de frica. Dar se pare ca Adam a observat asta pentru ca m-a luat de mana, strangand-o si spunandu-mi:

-Hei, totul va fi bine. Sunt aici si nu iti dau drumul. Nu ai de ce sa iti fie frica. 

Si pe tot parcusul rotirii Adam nu mi-a dat nici o secunda drumul la mana. Nici chiar cand am coborat si ma simteam mult mai bine. 

-Urmatoare destinatie... caruselul! spune Adam.

-C-caruselul? spun eu speriata. Da, imi era frica de carusele pentru ca atunci cand eram mica am fost cu familia intr-un parc de distractii si m-am dat intr-un carusel si am facut pe mine de frica! Nu ma intelegeti gresit, ador parcurile de distractii, dat caruselele, in nici un caz!

-Nu imi spune ca ti-e frica de carusele? ma intreaba Adam amuzat. Eu doar am tacut si m-am uitat la Adam serioasa.

-Oh, vorbesti serios. Haide, te voi tine de mana si nimic rau nu se va intampla. ma trase dupa el pana la coada, a platit si ne-am urcat in scaun. Am pornit urcand incet iar cand am ajuns in varf ne-am oprit iar dupa am inceput sa coboram cu o asa viteza incat parul imi zbura in toate partile iar toti tipam iclusiv Adam si eu. Dar toti tipau de distractie, eu tipam de frica! L-am strans pe Adam de mana mai tare decat o faceam deja si am continuat sa tip. Faceam numai curbe, urcari si coborari si nu imi placea de loc! Cand in sfarsit am coborat din masinaria aia a mortii m-am asezat repede pe o banca deoarece simteam ca o sa cad in orice moment.

-Hei, Silver, esti bine? ma intreaba Adam ingrijorat. Eu doar am dat afirmativ din cap, desi era doar pe jumatate adevarat. 

-Stai o secunda aici. imi spune Adam dupa care se indeparteaza. Dupa 5 minute in care m-am linistit de-a binelea Adam s-a intors cu un urs mare de plus care tine o inima pe care scria "I love you beary much!" Mi l-a intins iar eu l-am luat, imbratisind marele urs. M-am ridicat, l-am luat in brate pe Adam si i-am soptit un 'Multumesc. E foarte dragut!' la ureche. M-a luat si el in brate si vroiam sa stam asa pentru totdeauna dar am rupt imbratisarea. 

-Hai sa te duc acasa. imi spune el iar eu i-am aprobat. Dar inainte sa plecam mi-a cumparat un mar glazurat pe care l-am mancat in drum spre casa. Iar cand am ajuns era deja ora 4. Ce repede trece timpul cand te distrezi! Si cand petreci timpul cu Adam...

-Mersi ca m-ai adus acasa! ii spun eu.

-Pentru nimic. Chiar m-am distrat azi. Sper sa o mai facem din nou.

-Si eu. Mersi din nou. Mai vorbim. si de data asta eu i-am dat un pupic pe obraz si m-am indreptat spre casa. Insa totusi l-am auzi spunand:

-Da, mai vorbim!

~Adam's pov~

Chiar ma simt bine in preajama lui Silver. Si azi cand mi-a dat acel pupic pe obraz am simtit numai fiori reci pe tot corpul. M-am indreptat si eu spre casa, mi-am facut un dus si m-am dus in camera vazand-o pe Silver la geam facandu-mi cu mana. I-am raspuns la salut dupa care a plecat. Am plecat si eu si am intrat pe Facebook unde am vazut-o online si am vorbit ore intregi pana ne-am culcat amandoi, eu cu gandul numai la ea.

Buna, lume! Imi pare rau ca nu am postat de mult dar stiti voi, scoala, teme, teze. Stiu ca acest capitol nu e foarte bun, nu prea am avut inspiratie. E ca un cadou de Craciun si de Revelion de la mine pentru voi. Sper sa va placa! O sa postez cat de curand pot! Si va multumesc ca imi cititi cartea!

Silver, vrajitoareaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum