5.O SANSA

52 6 0
                                    

Am inceput sa ne plimbam iar linistea era apasatoare.
-Imi pare rau...sparge acesta tacerea
-Asa si trebuie! i-o tai eu repede.
-Asculta-ma pana la sfarsit!
-Ce sa ascult? Sa imi spui ca tu poti sa te saruti cu oricine si eu nu pot nici macar sa dansez cu cineva... Dar stii ce? Suntem liberi sa facem ce vrem! Eu nu pot sa iti interzic nimic si nici tu mie pentru ca nu suntem un cuplu! spun asta si simt o parere de rau..
-Stiu.. dar vreau sa stii ce s-a intamplat si nu vreau sa te superi pe mine degeaba. Cand am ajuns la bar am comandat bauturile si o fata imbracata cu o rochie neagra si cu parul brunet s-a asezat langa mine. Eram atat de beat incat te-am confundat cu ea si am inceput sa o sarut.. Cand am realizat ca nu esti tu, ca nu avea acelasi parfum dulce,aceeasi piele fina m-am oprit iar cand mi-am intors capul te-am vazut cu acel baiat si nu m-am putut stapani.. Imi pare rau ca am sarutat acea fata dar nu imi pare rau ca nu l-am lasata sa iti faca ceva.. zice acesta trist. Imi pare rau Melisaa.. iarta-ma te rog.. si vreau sa imi dai o sansa sa iti dovedesc ca nu sunt asa cum ma crezi tu.. TE ROG. La auzul acestor cuvinte am ramas in stare de soc pentru cateva secunde dar mi-am revenit repede si am decis sa ii acord o sansa.. dar doar una! Poate are dreptate,poate ca l-am judecat gresit. Si sincera sa fiu e chiar frumos si chiar imi place de el dar nu trebuie sa stie..

Dupa aceasta discutie am decis sa mergem inapoi in club. Cand sa intram pe usa mare acesta ma prinde de mana dar eu nu zic nimic si un zambet tamp imi apre pe fata
-Oo.. dar ce avem noi aici! Zice Alice si incepe sa rada.
-Alice trebuie sa plecam.. ii zic acesteia dar era prea beata asa ca a inceput sa rada ca retardata.
-Vrei sa te ajut? ma intraba Christian amuzat de situatie. Eu raspund afirmativ si ii luam pe acestia si ii ducem la facultate. O bag pe Alice in pat si ma culc si eu.

Prima mea iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum