1.PRIMA ZI

100 9 2
                                    

-Hai Melissa! Vei intarzia!
-Imediat mamaa! i-am spus si am coborat in living unde ma asteptau parintii mei cu bagajele. Mi-am luat ramas bun de la ai mei si m-am urcat in masina si am plecat spre facultate. Este o facultate buna de la marginea Londrei.
Cand am ajuns,curtea facultatii era plina de adolescenti rataciti sau de fete care isi faceau poze.. Era o zapaceala totala. Am mers la intrarea in facultate iar atunci o doamna draguta imbracata intr-un costum visiniu mi s-a prezentat:
-Buna. Tu esti Melissa Morgen?
-Da eu sunt..
-Eu sunt recenzorul acestei facultati si te voi conduce in camera ta. Vei sta cu o fata pe nume Alice Randson.
Cand am ajuns in fata camerei intru si pe patul din partea camerei care nu pare a fi amea sta o fata blonda cu ochii albastri si foarte frumoasa.
-Buna! Eu sunt Melissa.
-Salut... Eu sunt Alice. Deci... Se pare ca vom fi colege de camera!
-Da.. asa este!
-Vreau sa stii ca eu nu sunt pretentioasa sau rautacioasa atata timp cat te comporti frumos cu mine si nu imi umbli prin lucruri!
-Ok... Bine de stiut!
Dupa ce am despachetat si mi-am asezat lucrurile la locul lor am facut un dus si i-am acceptat propunerea lui Alice de a iesi sa ne plimbam.. Am mers prin parcul facultatii si ne-am asezat pe o banca. Alice era in al doilea an de facultate si stia mai bine ce e pe aici..
Pe banca din fata noastra statea un baiat bine facut, imbracat cu un maieu larg alb,cu paltaloni de trening gri si care avea un tatuaj cu un fluture pe umarul drept. Acesta fuma linistit si se juca pe telefon iar cand ne-a sesizat prezenta si-a ridicat privirea si si-a atintito asupra mea. Acesta si-a terminat tigara,s-a ridicat, mi-a facut cu ochiul eu inrosinduma ca un rac si a plecat zambind.
-Cine este el?
-Este Christian... Toata lumea din facultate il stie. Este un baiat dragut,de bani gata dar care totusi invata bine si rar il vezi cu cate vre-o fata.. Toate fetele ar da orice sa fie cu el doar ca el nu se uita la toate paparudele...
Dupa ce am aflat toate astea am plecat amadoua in camera noastra.

Prima mea iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum