2.EL

86 8 2
                                    

-Soare afurisit! o aud pe Alice cum se cearta cu lumina... Atunci am realizat ca este ziua.. Am noroc caci am ore dupa-amiaza si pot dormi mai mult...
-Ai dreptate... ii zic eu somnoroasa. Dupa ce mai lenevim cam jumatate de ora incepem sa ne pregatim pentru a merge la o cafea. Imi fac un dus si ma spal pe dinti.
-Cu ce sa ma imbraaacc!??! ma intreaba Alice axasperata.
-Mpai... Mie imi plac paltalonii astia si bluza asta! I.am ales o pereche de blugi negri cu talie inalta si o camasa de vara neagra cu floricele albe..
-Ai dreptate! Si imi sta super.
Dupa acestea,m-am asezat in fata dulapului si am ales o rochie de zi neagra pana deasupra genunchiului cu un model cu niste unicorni mici si o pereche de balerini negri. Mi-am luat o geanta mica de umar si am plecat dar nu inainte de a incuia usa.
Urcam in masina lui Alice si aceasta conduce pana la cafenea. Intram si ne asezam la o masa. Nu dupa mult timp a venit o fata sa ne ia comanda: doua cafele cu lapte. In timp ce asteptam cafelele usa cafenelei se deschide iar pe aceasta intra Christian. Era imbracat cu o pereche de blugi albastri si un tricou alb peste care a adaugat o geaca de piele neagra. Acesta a venit cu inca un baiat saten cu ochii albastri pe care inca nu il cunosc. Acestia se aseaza la masa de langa noi si o vad pe Alice cum se innroseste automat.
-Ce s-a intamplat? o intreb eu.
-Il vezi pe cel de langa Christian? Il cheama Alex si.. mi se pare...dragut.. zice aceasta fastacinduse... Eu ma uit la Christian si observ ca acesta se uita deja la mine. Acesta ma vede si imi zambeste eu returnandui gestul. Christian ii face un semn lui Alex iar acestia se ridica si vin langa noi.
-Buna,ce faceti?intreaba Christian.
-Bine..
Dupa acestea Alex incepe sa vorbeasca cu Alice iar eu si Christian stam si ne uitam unul la altul.
-Stii... camera noastra a vizavi de a voastra. Deci... suntem vecini.. zice acesta zambind
-Da... asa cred.. ii spun eu timida.. Ma uit mai atenta la el si realizez ca el chiar este frumos. Este brunet cu ochii verzi.. Este foarte bine facut si am mai observat un tatuaj si pe umarul stang cu o pasare.
-Apropo. Eu sunt Christian..
-Eu sunt Melissa. spun si ii zambesc acesta facand la fel. Observ ca afara a incaput sa ploua.
-Alice.. Afara ploua,ar trebui sa mergem
- Du-te tu. Eu mai stau cu Alex.
-Ok...
-Melissa! Daca vrei,te duc eu acasa cu masina
-Mersi.. Am spus si am plecat amandoi din cafenea. Ne-am indreptat spre o masina neagra de teren. Era asa superba...
-Acum ca ai terminat sa te holbezi... putem pleca? Ma cam udat ploaia..
-A da.. scuze.. zic eu si simt cum innrosesc.
Cand ajungem in fata camerei mele acesta ma ia in brate si se uita in ochii mei
-Esti atat de frumoasa... zice acesta urmand ca apoi sa se aplece spre buzele mele incercand sa ma sarute dar eu am reusit sa scap si am intrat repede in camera mea.

Prima mea iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum