4.BAL

76 8 1
                                    

Aceste 2 saptamani au trecut repede. Si astazi este balul..Stateam si ma uitam la dulapul din fata mea. Mai erau 2 ore pana la ora 7 cand balul incepea iar eu inca nu stiam cu ce sa ma imbrac. Pana la urma am ales o rochie facuta din fasii albe si negre si o pereche de pantofi cu toc de 20cm negri mat cu o fundita alba la spate deasupra tocului. Parul meu brunet cu suvite roscate l-am facut bucle si l-am lasat lejer pe spate. Machiajul meu nu era unul strident. Mi-am facut cate o linie cu tus, fond de ten, rimel si un ruj rosu mat. Aratam perfect.
-Wow.. Ce bine arati..
-Marsi Alice. Nici tu nu esti mai prejos! Alice era imbracata cu o rochie pana deasupra genunchiului cu o palma, de tip printesa de culoare neagra cu dantela de-asupra cupelor. La un moment dat se aud niste bocanituri in usa. Cand deschis usa ii vad pe Christian si Alex imbracati la patru ace cu papion si toate cele. Ce pot sa spun, lui Christian chiar ii statea bine cu camasa aia... Oh.. nu pot sa cred.. Chiar ma gandesc la el. Oricum, dupa seara asta totul va fi la fel. Doar ne salutam si atat.
-Acum putem pleca? Intreaba Alex amuzat. Se pare ca Alex chiar a invitato pe Alice la bal. Le sta atat de bine impreuna!
-Da.. desigur. Mi-am luat telefonul si cheile si le-am bagat in plicul negru pe care il aveam. Alex a prinso pe Alice de brat iar eu si Christia mergeam unul lanaga altul .
-Pe la 9 plecam.. imi zice acesta iar eu raman uimita.
-Unde vrei sa mergem?? Stam la bal.
-Haide. Doar nu credeai ca vom sta toata noaptea la bal. Si oricum.. pe la 11 se termina asa ca..
-Ei bine eu nu plec nicaieri!
-Si daca te iau cu forta?
-N-ai indrazni..
-Ok.. Mai vedem noi!
Zice acesta iar dupa intram in sala de sport care era decorata cu tot felul de baloane si confeti.

Nici nu stiu cand au trecut 2ore ca atunci cand m-am uitat ala ceas am vazut ca era ora21..
-Haide,mergem! zice Christian si ma ia de mana si ma trage dupa el pana ajungem la masina sa unde erau Alice si Alex.. Mi se pae mie sau.. NU POT SA CRED!! Alice si Alex se sarutau..Acestia sunt opriti de Christian care isi drege vocea. Alex se incrunta la el si urca in dreapta soferului. Eu si Alice ne urcam in spate si pleca.
Dupa 10 minute de mers cu masina ajungem la un club. cum banuiam... Intram iar mirosul de alcool si fum de tigara imi infunda nasul facanduma sa ma stramb. Mergem spre o masa mai retrasa iar Christian se duce dupa ceva de baut.
-Cand plecam?il intreb pe Alex
-Ooo.. stai fata ca abea am ajuns.. poate pe la 12 sau 1noaptea..
-Pf.. ok.
O iau pe Alice si mergem spre baie. Cand ajung la usa il vad pe Christian cum saruta cu foc o fata de la bar. Asta e bautura lui? Ok.. lasa ca mai vedem noi. O trag pe Alice dupa mine la bar si luam fiecare cate un shot de tequila.nu dupa mult timp a urmat si al cincelea. Cand am simtit ca ma incalzesc am luato pe Alice si am mers pe ringul de dans pe langa niste baieti chiar draguti. Am dansat noi ce am dansat singure si la un moment dat unul dintre baieti vine la mine si ma ia la dans iar Alex i-o ia inainte celui care vroia sa o i-a la dans pe Alice. Nu dupa mult timp apare si Christian care vine nervos spre mine si baiatul cu care dansam.
-Hei Melissa. Ce faci? Intreaba acesta sarcastic.
-Crosetez. ii raspund la fel de sarcastic. Acesta isi da ochii peste cap si imediat il da la oparte pe baiatul cu care dansam.
-Las-o in pace ai inteles?
-Dar cine esti tu ma? Vreun print ceva?
-Da! Printul ei! Si ti-as sugera sa imi lasi printesa in pace!
-Si daca nu vreau? Ce faci?
-Am sa iti fac cunostinta cu pumnii mei cat si cu asfaltul. Cred ca ai sa te intelegi bine cu ei.. mai ales cu asfaltul. Atunci baiatul vrea sa ii dea una dar este oprit de Alex care il trage de guler in spatele clubului. Dupa 5 minute acestia se intorc cu o privire victorioasa.
-Sa zizem ca se vor mai atinge de voi de acum inainte.. zie Alex amuzat.
Il iau pe Christian de mana si il trag afara din club
-Ce a fost asta?il intreb eu nervoasa.
-Ce?
-"Sa imi lasi printesa in pace" zic eu incercand sa il imit. Dansam si eu cu saracul baiat si vii tu si strici tot.
-Mpai... De ce dansai cu el cand tu ai venit cu mine?
-Dar tu de ce te lingeai cu aia cand tu ai venit cu mine? Zic iar acesta inghite in sec..
-Nu stiu...
-Atunci taci si du-ma la facultate!
-Nu!
-De c.. nu apuc sa termin ca acesta se apleaca asupra mea si ma saruta... oh doamne.. cand am terminat acesta ma imbratiseaza.
-Hai sa ne plimbam,ce zici? Intreaba acesta iar eu dau aprobator din cap.

Prima mea iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum