IMAGINE 23 - SKI FERIE

464 2 0
                                    

Justin skulle endelig komme til Norge for å besøke deg. Du hadde ryddet og gjort klart til at han kom, du gledet deg så utrolig mye. Dere hadde planlagt at du skulle hente han fra flyplassen, så du var nødt til å kjøre dit en time før han kom, for å være der i tide. På grunn av kulden i Norge, bestemte du deg for å kle på deg noe lett, men ha en tykk vinterjakke over. Du hoppet inn i bilen din, og satte på varmen. "Brrr, det er så kaldt her," sa du skjelven til deg selv.

*En time senere*

Du hadde kommet fram til flyplassen, og nå var det kun 3 minutter til Justin's ankomst. Plutselig åpnet portene seg, og mange folk kom ut. Justin hadde på seg grå lue og en varm og fin jakke. Akkurat i det du skulle rope på han, fikk han øye på deg og kom springene med trilla si. Han la den fra seg, og du hoppet i armene hans. "Hei *DN*, hvordan..." sa han før du avbrøt han med et kyss. "Ah, jeg har savna det," sa han. Du nikket.

Dere kysset ganske lenge før han slapp deg ned. "Jeg er så glad for at du endelig har valgt å komme, jeg har savnet deg så utrolig mye!" sa du mens dere satt i bilen kjørende hjemover. Justin smilte søtt til deg. "Jeg er også veldig glad for å være her med jenta mi," sa han og strøk deg på låret. Det første du gjorde da dere kom hjem, var å vise han rundt i huset ditt. Han satte tingene sine fra seg på soverommet ditt, og gikk ned igjen til stua der du hadde satt deg ned med pcen på fanget. Du la den fort fra deg, du ville jo heller bruke tiden med han.

"Har du noen planer om hva vi skal gjøre?" spurte han smilende. "Ja," sa du høyt og satte deg tett inntil han. "Slalåm, er du med?" spurte du og forventa et positivt svar. Han var med, og gledet seg. "Kom," sa han og dro deg med inn til soverommet. Dere måtte jo skifte og kle godt på dere. Du fant fram noe passende, og gikk inn på badet. "Jeg blir her og skifter," sa Justin i det du gikk inn døra.

Etter å ha fikset deg, gikk du inn til soverommet igjen. "Wow," sa han overrasket. "Du kler virkelig skitøy," fortsatte han og ga deg et kyss mens han holdt godt rundt deg. Du takket. "Kom, vi går," sa du og hintet mot ytterdøren. Slalåmbakken var kun 10 minutter unna, og det første dere gjorde var å leie skipass og ski til Justin. Etter det, dro dere til bakken. Det var stillere enn vanlig, det var kun et par mennesker der som hadde kameraer i hånden. De hadde filmet dere, og kom for å vise dere hvor søte dere så ut. "Så utrolig koselig," sa du sende mot han.

Dere satte dere i heisen. "Går det bra? Jeg håper ikke det plager deg," sa Justin fortvilet. "Neida, det går fint, må jo forvente dette når jeg har selveste Justin Bieber som kjæreste. Vi koser oss allikevel," sa du fint. Han nikket. "Og jeg er veldig glad i deg," la du til og kysset han ømt på munnen. "Du vil alltid bare være min," sa han og flettet fingrene sine inn i dine.

Justin Bieber imagine (Norwegian)Where stories live. Discover now