12

473 28 0
                                    

Hideg volt. Testemet csupán egy rövid,zöld koktél ruha takarta.Pedig már október volt.Fáztam.Reszkettem.A szél is feltámadott.A Hold előtt fátyolfelhők úsztak el.Mindez elég hangultatos lett volna,ha nem egy erdőben vagyok,éjjel kettőkor.Nem tudom miért vagyok itt.Evan azt mondta,minél hamarabb itt akar látni.Én pedig itt is vagyok,csak ő nincsen.

Halk neszeket hallok meg mögülem,majd ahogy megfordulok,meglátok egy varjút egy közeli törzsön.Csőrében vérvörös borítékot tart.Tudom,hogy ő küldte.Odalépek, s elveszem a madártól a levelet.Feltöröm a pecsétet,s olvasni kezdem.

"Drága Avril!

Szeretnélek megkérni,hogy intézz el egy apró szívességet.Hidd el meghálálom.

Lenne pár nem kívánatos személy,s szeretném,ha eltüntetnéd őket.Még nem értheted miért kérem ezt,de majd rá fogsz jönni.

*Gabriella White

*Abigél John

*Eva Clark

U.I.:Hogy legyen egy kis motivációd:Ha megteszed minden lány után tíz plusz lelket fogsz kapni,de ha nem levonok fejenként ugyanennyit."

Féltem megtenni.De még jobban féltem nem megtenni.Hatalma van felettem.Ezért elindultam,s megkerestem ezeket a lányokat.Mikor elértem az listán szereplő első névhez Reszkettem idegességemben.Csendben beléptem a szobába és kezembe vettem a tőrt.A következő amire emlékszem,hogy Gabriella teste élettelenül feküdt a padlón,körülötte vér,s a megcsonkított testrészeinek darabjai.Kegyetlenül szétcincált,megcsúfított hulla volt.S a legszörnyűbb az egészben,hogy én tettem.

Hirtelen riadok fel álmomból.Több, mint egy éve tettem, s nem vagyok rá büszke.Megöltem 3 ártatlant lányt.Sőt,Brutálisan kivégeztem őket.Akkor még féltem.Most is,csak ezt nem mutatom ki.

-Hé,miért nem alszol Baba?-kérdezte meg mellőlem Harry. Lágyan a kezeit csupasz hátamra simította.

-Én..Borzalmas álmom volt.Kegyetlen,s a legszörnyűbb,hogy ez valós volt.

-Csak ne sírj kérlek!Ilyen időket élünk,ahol mindenki követ el hibákat.

-De ezt te nem értheted.Én kegyetlen ember vagyok -zokogtam fel.

-Nyugodj meg nem vagy az-s a meztelen mellkasára húzott-Minden rendben lesz-s egy csókot lehel a homlokomra.

Lehunytam a szemeim,s próbáltam nem elképzelni mennyi szörnyűséget tettem.Örültem,hogy itt volt.Mellettem.Érezhettem szeretve magam.

Még mielőtt az álmom teljesen magával ragadott volna bevillant egy szám:6

Ugyanis már csak ennyi napunk volt együtt hátra.


Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a a megtekintéseket.Bár nem igazán érzékelem,hogy érdekelne a történet.Jól esne egy-két komment/szavazat.

Más részt szerintem 4-6 fejezet és befejezem a történetet.

Harmadszor: MEGJELENT HARRY SZÓLÓ SZÁMA!Imádom!És ti?




Az ördög táncosa[BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now