08

504 27 0
                                    

*Krystal szemszöge* 

Nem tudom hogyan kezdjek bele.Én..Csak egyszerűen túl fájdalmas. És  csak megvédeni akarom. Bár azzal, hogy megismert nagyobb veszélybe nem is kerülhetett volna.

-Mit szólnál ahhoz ha mutatnék neked egy helyet?

-Uhm,rendben.-Mondta egy kissé zavarodottan.

Gyorsan felpattantam és magammal rántottam őt is. Kezdett hűvös lenni, a szél pedig játszott a lehullott falevelekkel. A Hold lassan felbukkant, a csillagok pedig ragyogni kezdtek. Ma pedig az ég apró fénypontjai lehullanak a helyükről.

-Tudod,nem mondhatok el neked mindent.-törtem meg a csendet-Egyenlőre. Szeretnék őszinte lenni,de minél többet mondok annál rosszabb lesz.
- Krystal, légyszíves ne ködösíts.
-Jó. Tudod mit? Feltehetsz három kérdést , s én mindegyikre válaszolni fogok.
-Ulm. ..Oké. Ki az az Evan?

-Maga a megtestesült rémálom.Az ördög.

-És hogyan ismerkedtél meg vele?

-Megidéztem.

-Csak úgy poénból ?

-Bárcsak úgy lett volna. Nekem...A nővérem... April..Szerettem nagyon.Csupán 4 évvel volt idősebb. És ha nem lett volna ekkor kérésem Evantól, akkor most nem így élnék.

-Mi történt a nővéreddel?

-Sajnálom,csak három kérdésről volt szó.De ha ez megvigasztal nézz fel.

Kissé elnyíltak az ajkai, a szemei pedig elkerekedtek.

-Wow.Ez elképesztő

Ahová vittem nem volt más, mint 2013. November 19.-e. Igen egy időbe vittem el.A baleset itt történt.Ekkor. A megállapodás szerint, egy csodás tölgy nő itt. A törzse világosbarna, már vajszínű, levelei méregzöldek.Ha hullócsillagok suhannak el felette a fa levelei izzani kezdenek.Pont mi ma.Ez a fa bizonyítja az egyezségünk valóságát.A paktum dátumát. Amikor teljesítem a szerződés rám eső részét itt fog rám várni. Én pedig alig várom.



Sziasztok!

Ismét egy rövidebb résszel jelentkeztem,de így többször tudok részt felrakni.

Köszönöm a szavazatokat és a megtekintéseket. Tudom,nem sok az a 250, de amikor elkezdtem írni örültem volna ha csak 50 lesz az egész sztorin.Szóval köszönöm!

Csodás hetet és kitartást a suliban!

All The Love,

F

Az ördög táncosa[BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now