01

1.7K 58 0
                                    

Ez az este is ugyanúgy kezdődött mint a többi.Amikor beléptem a klubba a ruhatárosnak adtam a táskám és a kabátom,majd az utam egyenesen a pulthoz vezetett,ahonnét figyeltem a táncoló tömeget új áldozatomat kerestem.Nem telt el sok idő mire odajött hozzám egy,a húszas évei végén járó,helyes srác és felkért táncolni.Ahogy végig néztem rajta nem csodálkoztam,hogy megcsalja a feleségét.Honnét tudom hogy van neki?Ugyan már.Aki az ördögnek dolgozik az mindent tud.H azt mondom egy Adonisz hisztek nekem?Mert az.De nem sokáig.Nem telt el 30 perc mire annyira tapizott hogy felajánlottam menjünk fel hozzá,mire ő készségesen beleegyezett.A motorommal  mentünk mert én nem igazán ittam,ő meg taxival jött.Pár percet mentünk csak mert itt lakot a közelbe.Egy valóságos villához irányított.

-Egyedül élsz itt?-kérdeztem,holott pontosan tudtam rá a választ.

-Igen,persze.-hazudja.

Én meg hülye vagyok.

Nagyjából 3 perccel azután,hogy a hálószobába vezetett, s már vetkőztetett is.Nem volt egyáltalán kíméletes,így nem is részletezem azt,hogy ez csak egy gyors menet volt.De pont elég ahhoz,hogy a pokolra kerüljön. Megvártam míg elalszik,majd a táskámhoz lépve kivettem a vörös ruhám,majd felöltöttem.

Majd kivettem még egy kis tartályt,amiben vér volt.Majd odaléptem az alvó férfihoz és felrajzoltam rá a megfelelő jeleket.Ezután a tőrömért nyúltam,minek a nyele fekete kövekkel volt kirakva.A felfestett csíkok vonalán metszést ejtettem,miközben egy ősi varázslatot mormogtam.A szöveg végén hátrébb léptem,majd pár pillanat múlva felgyulladt a test és eltűnt.Ekkor a szoba sötétebb sarkából előlépet Ő.Az ördög.Aki mellesleg piszok jól nézett ki.Szőkés göndör haja volt és mély barna szeme.ajkai pedig cseresznye színűek és csókolni valóak. 

-Egyre jobb leszel .

-Köszi Evan!

-Ugye tudod,hogy 3 hét múlva vasárnap mi lesz?

-Hogy a viharba ne tudnám?

-Helyes szívem,addig érezd jól magad.Biztos találkozunk még-kacsint

-Úgy legyen,de....-Nem tudom befejezni a mondatot mert eltűnt.Mindig ezt csinálja!Miközben morgolódtam felkaptam az előző szettem majd összepakoltam és indultam vissza a szórakozóhelyre újabb áldozatért.Ha jól megy az este akkor még másik 3 is betudok cserkészni.Kicsit bizarr,nem?mindenkinek másként telik az estéje,de ez azért morbid.

A klubba belépve-ma már másodszorra-leadtam a cuccaim.A csaj csak mosolygott hiszen ismer 3 éve és tudja sokszor visszajövök a pasijaim után.Bár nem hiszem hogy Azt hiszi ami valójában történik. az egyik bokszban foglalok helyet és fürkészem a tömeget.a szemeim megakadnak egy göndör hajú pasin.Akkor is láttam amikor előzőleg idejöttem.A következő percben pedig otthagyta a barátait és mellém ült le.

-Szia-köszön miközben egy olyan mosolyt villant amitől lányok milliói vetnék a karjaiba magát

-Hello!

-Van kedved táncolni?-kérdi meg.Ekkor döntök úgy hogy belenézek a fejébe. Huh.nincs barátnője.De az előzőt megcsalta.És van szerető családja.Nem hiszem hogy meg kéne ismernie.Úgyis megölném.Vagy Evan.

-Ne haragudj,de inkább kihagyom-tiltakoztam.

-Mi?! Miért?-gondolom nincs hozzászokva az elutasításhoz

-Mert nem az vagyok akinek hiszel és-odahajolok a füléhez-és rossz vagyok.Nagyon.Viszlát Harry

otthagyom meg sem várva a válaszát és hazaindulok.Hiába van sötét nem félek.Hisz én vagyok az.Az ördög szolgája.


Az ördög táncosa[BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now